Юридичні поради, допомога при ДТП, спілкування з ДПС, трактування ПДР

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Діяльність ПС. Спілкування і дії. Обговорення.
AnGeL
Ім'я:Остап
Стать:чоловік
Дякував (ла): 28 рази
Подякували: 29 рази
Re: Діяльність ПС. Спілкування і дії. Обговорення.

Повідомлення AnGeL » П'ят, 19 лютого 2016, 15:36

LEgEnDA писав: Тут він вів прицільну стрільбу з відстані кількох метрів через лобове скло в пасажирів автомобіля....
які порушили наступні закони.
Попытка нанесения тяжких телесных повреждений (ст. 121 УК) — езда по встречке и наезд на полицейского.

ст. 115 Умисне вбивство (с оговоркой на ст. 15 «Замах на злочин») — те же самые деяния.
ст. 293 Групове порушення громадського порядку. Тут и пассажиры и водитель, которые своими действиями действительно нарушали общественный порядок (без всяких «попыток»)
Стаття 194. Умисне знищення або пошкодження майна. Это уже повреждение патрульных авто.
Стаття 296. Хуліганство. Без комментарием
Стаття 307. Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Наркота была? Была!
Стаття 342. Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу… Ну тут даже комментировать нечего
Стаття 345. Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу. Наезд
В сумме получаем 8 уголовных дел. С наказанием от штрафа до 15 лет.
і не збирались на цьому зупинитись ;) з простріленим радіатором чи колесом, машина спокійно могла б їздити вперед-назад, таранити поліцейські авто, збити поліцейського, роздавити об авто, і причини массу шкоди. це якщо йдеться про момент коли впритул стіряли по пасажирах а не по колесах чи радіатору. недавно скидали відео, де опель без масла працював на повному газу кілка хвилин, і хонда навалювала з водою замість мастила ще довший час. а на рахунок пробитих коліс, то знаю випадок коли жінка на трафіку з пробити переднім колесом 10 км проїхала і не підозрювала про це.
Хондоводи настільки сурові....

AnGeL

Повідомлення AnGeL » П'ят, 19 лютого 2016, 15:36

Enter писав: На выдео ж показано навпаки.що вистрыл був коли авто не рухалося
пруф? на якій секунді відео це можна побачити?

Doktor
Ім'я:Ігор
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення Doktor » П'ят, 19 лютого 2016, 15:57

Bohdan, водієм, а стріляв що один що другий в пасажирів, по моєму це бачили всі тверезомислясі люди.
Пі по новому

Bohdan

Повідомлення Bohdan » П'ят, 19 лютого 2016, 15:59

Doktor, Всі, це хто? Ти і морозов?

AnGeL

Повідомлення AnGeL » П'ят, 19 лютого 2016, 16:01

Doktor, а ніщо що пасажири на тому момент вчинили не одне кримінальне правопорушення, і продовжували чинити опір поліції?

AnGeL

Повідомлення AnGeL » П'ят, 19 лютого 2016, 16:02

AnGeL писав: Enter написав:
На выдео ж показано навпаки.що вистрыл був коли авто не рухалося

пруф? на якій секунді відео це можна побачити?
А-УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ! на якій секунді постріли в авто яке стояло і не рухалось?

Doktor

Повідомлення Doktor » П'ят, 19 лютого 2016, 16:02

Bohdan, я, морозов, легенда,і саме головне генеральна прокорутара, ти походу відео дивися двома кліками,і те що там спеціально в гпу обмальовували для тугих то не рахується?

ніхто не каже що мудаків треба стріляти! ніхто! тільки саме в цій ситуації копи вели себе як стадо безмозглих собак!
Пі по новому

Doktor

Повідомлення Doktor » П'ят, 19 лютого 2016, 16:05

AnGeL, а бути бухим і сидіти в машині то кримінальне правопорушення? ти серйозно? я вчора віз пяних одногрупників то вони всі порушували закон бо були пяні??

а якщо я б собі пішов в туалеті тихенько ширнув по вені (в мене на лобі має бути написано шо я нарік???)і потім б почав гнати і тікати від копів то нас всіх треба було б перестріляти? як собак хоча винен тільки я???
Пі по новому

AnGeL

Повідомлення AnGeL » П'ят, 19 лютого 2016, 16:14

Doktor,
Попытка нанесения тяжких телесных повреждений (ст. 121 УК) — езда по встречке и наезд на полицейского.

ст. 115 Умисне вбивство (с оговоркой на ст. 15 «Замах на злочин») — те же самые деяния.
ст. 293 Групове порушення громадського порядку. Тут и пассажиры и водитель, которые своими действиями действительно нарушали общественный порядок (без всяких «попыток»)
Стаття 194. Умисне знищення або пошкодження майна. Это уже повреждение патрульных авто.
Стаття 296. Хуліганство. Без комментарием
Стаття 307. Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Наркота была? Была!
Стаття 342. Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу… Ну тут даже комментировать нечего
Стаття 345. Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу. Наезд
В сумме получаем 8 уголовных дел. С наказанием от штрафа до 15 лет.
а це по твоєму що? адміністративні правопорушення? чи ти сліпий? читати не вмієш? чи вони не скоювали цих правопорушень?

Bohdan

Повідомлення Bohdan » П'ят, 19 лютого 2016, 16:17

Doktor писав: Bohdan, я, морозов, легенда,і саме головне генеральна прокорутара
Так всі, чи тільки ви троє?
Doktor писав: і те що там спеціально в гпу обмальовували для тугих то не рахується?
Хай тугі і судять по тому, що прокуратура намалювала. А я на відео бачив як стріляли по рухомій машині.
Doktor писав: а якщо я б собі пішов в туалеті тихенько ширнув по вені (в мене на лобі має бути написано шо я нарік???)і потім б почав гнати і тікати від копів то нас всіх треба було б перестріляти?
По можливості тільки тебе. Але всяке буває, шальна куля могла б задіти і твоїх пасажирів з твоєї вини.

Doktor

Повідомлення Doktor » П'ят, 19 лютого 2016, 16:20

AnGeL, ок що з цього порушили троє пасажирів бмв? от як таким людям щось говорити??? :facepalm :facepalm :facepalm
я тобі зверху написав ситуацію ! ти не відповів нічого!

пасажири не мають педалей і рулів!!! вони були такі набухані що лежали собі там по салону в комі,і те що їм там щось кричали їм було [цензура]. бо вони може спали,може так нажрались що не мугли рухатись!!! це ясно??? ясно що сидіти в гавно в машині пасажиром цілком законно?
Пі по новому

Bohdan

Повідомлення Bohdan » П'ят, 19 лютого 2016, 16:42

Doktor писав: ясно що сидіти в гавно в машині пасажиром цілком законно?
Незаконно не зробити нічого щоб зупинити водія. А тому вони співучасники.

AnGeL

Повідомлення AnGeL » П'ят, 19 лютого 2016, 16:52

Doktor,
Пассажир. Он мол не виноват. ОК. Давайте думать.

Он сам сел в авто. Причём водитель автомобиля, что уже доказано, был в состоянии наркотического опьянения. В салоне — наркотики. Молодой человек должен был отдавать себе отчёт во-первых что уже самим фактом поездки он подвергает свою жизнь опасности и жизни людей. Он вышел? Он протестовал? НЕТ! Он пошёл на риск.

Перевозка наркотиков — это стаття 307 УК Украины. А если водитель «предлагал» угоститься и другим, то это соучастие в распространении. То есть молодой человек видел совершение преступления. Он препятствовал? Он вышел из машины? НЕТ и НЕТ. Его решение.
Остановка автомобиля на Сирко. Машина стоит. Можно выйти. Более того, полицейские экипажи подъехали к БМВ не сразу. То есть молодой человек имел все возможности выйти, сдаться. Он это сделал? НЕТ.
Таким образом имеем: погибший оставался в машине. Сознательно. Сам. Не противодействовал совершению преступлений, не пытался сдаться. Его решение.
і пасажир був абсолютно тверезий. ще якісь питання?

Vito
Номер:7777

Повідомлення Vito » П'ят, 19 лютого 2016, 17:38

ролик з групи "Моя Нова Поцілія"

may
Ім'я:Ihor
Номер:7044
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 4 рази

Повідомлення may » П'ят, 19 лютого 2016, 18:29

Liuskywalker писав: А ти (твої досвідчені менти ) рівень підготовки мали на увазі ...
Мізки включити, ні, не чув? ;)
П.С. Досвідчені мєнти стверджують, що патроном 9х18 пробити колесо мало реально. Так що уся ця "злива куль", в плані зупинки авто, була до одного місця...
Не рівень підготовки мали на увазі чи кінетичну енергію кулі, а те, що тільки Жиглов у кінишку зупиняє Студер з пукалки.
Палити з пестіка по бесі з метою її зупинити міг тільки неадекват. Якщо то той, який лементує у радіоперехоплені - то нічого дивного...
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!

andriy320e30
Ім'я:andriy
Дякував (ла): 20 рази
Подякували: 15 рази
Контактна інформація:

Повідомлення andriy320e30 » П'ят, 19 лютого 2016, 18:31

так як в нас демократія зробіть голосовалку чи правий поліцейський (той що стриляв ) чи нє:-)
TURBO -POWER

may
Ім'я:Ihor
Номер:7044
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 4 рази

Повідомлення may » П'ят, 19 лютого 2016, 18:35

Bohdan писав: водій дав на капець
Оце єдине, що можна серйозно повісити на окурка, при бажанні. Усе інше - лабуда і верещання хом’ячків-невігласів у законодавстві.
Але про відкриття криміналу не чути - значить не було у копа тяжких чи середніх тілесних ушкоджень, якщо були хоч якісь.

А так лише суд Лінча рішає!!!
Востаннє редагувалось П'ят, 19 лютого 2016, 18:43 користувачем may, всього редагувалось 1 раз.
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!

Olexandr
Ім'я:Олександр
Номер:ВС9417ВМ
Контактна інформація:

Повідомлення Olexandr » П'ят, 19 лютого 2016, 18:37

а я підтримую дію копів,незалежно від того по якій машині вони стріляли,стояла вона чи іхала.в краіні такий стан,що в авто могли бути наприклад терористи,які планували теракт з великою кількістю жертв,авто не виконувало вимог (законих вимог)копів.ПАМЯТАЄТЕ як років так два назад на перехресті стрийська-наукова копи зупинили мерс,по дзвінку відпустили,а біля автобусного вони вдарили форд,ДВІ людини загинули.Моя думка що якшо зроблять винними копів,то в наступний раз вони будуть думати чи взагалі звязуватись з мажорами :(

igorok
Дякував (ла): 5 рази
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення igorok » П'ят, 19 лютого 2016, 19:53

Того всього не перечитував, але думаю так:
1. Копа потрібно притягнути за неправомірне використання зброї, якщо таке мало місце.
2. Жмура повісити на водія бмв, як наслідок дій водія (не зупинився, чинив опір, в рез. якого загинула людина. Коп не стріляв прицільно в саме того пасажира, тобто умислу не було).
При ДТП зі мертвими пасажирами, водіїв притягують?
3. За результатами справи, компетентні на це організації, проводять розяснювальну роботу серед копів по цьому випадку і для суспільства, з аргументацією рішень, через резонанс.

В результаті: водія бмв покарають (адмінки йому явно мало).
Всі копи на зубок завчать випадки, коли тягнутись в кобуру можна, але не боятимуться це робити при потребі.

Щодо професійності копів (блокування, переслідування, стрільба), то де вони мали її набратись за півроку? А старі менти її (професійність цю) мали? Чи стріляли краще, блокували і доганяли? Не думаю.

Це все мало б вилитись в якусь інструкцію для затримання, яка включала б координацію дій в місті з великими потоками транспорту, забезпечення засобами і проведенням регулярних тренувань.

Doktor

Повідомлення Doktor » П'ят, 19 лютого 2016, 20:00

igorok писав: Коп не стріляв прицільно в саме того пасажира, тобто умислу не було).
як раз стріляв,замість того щоб по колесах,по баку по двигуну,по радіатору цілився в салон
Пі по новому

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей