дякувати богу!!!andreyclk писав: там усі живі
таким "майстрам" руки відривати і болгарку в одне місце (включену). Ще й комусь то напарять за нормальні грошіDexter писав: як приклад:

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
дякувати богу!!!andreyclk писав: там усі живі
таким "майстрам" руки відривати і болгарку в одне місце (включену). Ще й комусь то напарять за нормальні грошіDexter писав: як приклад:
Дуже уважно роздивлятися, знімати ущільнювачі, шукати, де мала би бути точкова зварка, але її нема, або навпаки де її занадто щільно наробили, дивитися на підйомнику/ямі дно авто, шукати де погано зачистили, або лишили сліди, або де діагоналі не вивели. Плюс товщиноміром пройтися по підозрілих місцях або можливих місцях стиків.andreyclk писав: як реально провірити авто з кусків?
А якщо в ідеал то знайти нереально, бачив декілька машин зроблених так, що навіть прибором показує, що не бита не мальована, а раніше ремонту не підлягалиg0nzales писав: Загалом якщо робилося не в ідеал
Це є дина проблема, бо розбирати тобі ніхто не дасть, а щось побачити знімаючи ущільнювачі практично нереально як добре зробленаpikach00 писав: розібрали сказали що трьох зварена
Перед 19-00 проїзжав там, була вже поліція, авто Ніссан Прімера чи то Альмера, на Варті пишуть 4 чоловік збив (2є дітей).Speedo писав:Вчора близько 18-30 в Липниках на переході збили пішохода. Були дорожники і швидка, якраз бачив як лікарі забирали в "карету" постраждалого. Машина винуватця (вроді, срібляста тойота) стояла неподалік. Дорожники і швидка були на місці, поліцаїв не бачивМоже хто в курсі подробиць?
ну в мене бампера, лобовуха і крило міняні; все по каско... і що... машина була коцана по мєлочі. Я валив її зараз продавати за копійки і купити кота в мішку, а свою знаю і впевнений на чому їду...pikach00 писав: кришка багажника була вмята і зроблена
бо як на мене 16.12 про дати дорогу машині яка праворуч тут не підходитьПеред поворотом ліворуч і розворотом водій нерейкового транспортного засобу зобов'язаний дати дорогу трамваю попутного напрямку, а також транспортним засобам, що рухаються по рівнозначній дорозі в зустрічному напрямку прямо чи праворуч.
Все якраз підходить ,рівнозначне перехрестя, в логана перешкода справа.cencio писав: cencio
ну з 16.13 я трохи поспішив4ybik писав: Все якраз підходить ,рівнозначне перехрестя, в логана перешкода справа.
А хіба на Т-подібних перехрестях бічна вуличка не вважається другорядною?4ybik писав: Все якраз підходить ,рівнозначне перехрестя, в логана перешкода справа.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей