Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Відео з реєстратора!
- topper
- Ім'я:Остап
- Стать:чоловік
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
Pier, значить таки прогрес є )
В мене питання таке: от знак з правої сторони "рух по-смугах". Він має бути продубльований з лівої сторони дороги чи достатньо знаку "розворот" ?
В мене питання таке: от знак з правої сторони "рух по-смугах". Він має бути продубльований з лівої сторони дороги чи достатньо знаку "розворот" ?
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

-
- Ім'я:Андрій
- Номер:-------
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 43 рази
- Контактна інформація:
Re: Відео з реєстратора!
Ти краще не вникай. Так як ти їздиш, це не важливо.topper писав: В мене питання таке: от знак з правої сторони "рух по-смугах". Він має бути продубльований з лівої сторони дороги чи достатньо знаку "розворот" ?
Біля монумента, також проїзджаю що дня 2 рази на день так само як ти.
І я знаю що по правилах, я для тих, хто повертає наліво з стрийської - перешкода зправа, але мені шкода авто. За 2 роки, пропустили мене там 1 чи 2 рази. 2 рази чуть неввалився - непоміив сіре авто ізза припаркованих автомобілів.
Так що рекомендую для тебе це перехрестя: Хочеш розбити авто і бавитись в справедливість, вперед за 1 день можеш там раз 100 ввалитись запросто.
Або віднеси це перехрестя до тих, де народ їде по звичці і пропускаєш всіх хто їде зліва, будеш ціліший і нерви спокійніші.
- serega_l1
- Ім'я:Сергій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:
от мені цікаво і бісить, чому по Бандери (ну і ще, переважно, всюди) всі повзуть посередині, якого їх мають обїжджати або по зустрічній, або з права, ще й ні одне мудило в зеркала не дивиться і повороти хіба в такому порядку якось врубають

- g0nzales
- Ім'я:Денис
- Номер:ВС?????Е
- Дякував (ла): 67 рази
- Подякували: 84 рази
Якщо їхати з правого краю, то можна порізати шини, тому всі стараються їхати лівіше від них, в крайному випадку одним колесом поміж рельс, а другим - поза ними.serega_l1 писав:от мені цікаво і бісить, чому по Бандери ... всі повзуть посередині
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
А ще там між рейками і біля бордюра така нерівна жесть з бруківки, що пішла та Бандери лісом. При найменшій нагоді стараюсь маршрут так планувати, щоб туди не їхати 

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
-
- Ім'я:Руслан
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
проїдься там вдень і побачиш чому...serega_l1 писав:от мені цікаво і бісить, чому по Бандери (ну і ще, переважно, всюди) всі повзуть посередині, якого їх мають обїжджати або по зустрічній, або з права,:angry
- Bugs_bunny
- Ім'я:Leonid
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 7 рази
g0nzales, це ж інноваційні технології, який поворот блимнув, там і яма. Попередження для авто єке йде слідом 

- serega_l1
- Контактна інформація:
а в день там міняють покриття? Стабільна ситуація для центру...rusmaks писав: проїдься там вдень і побачиш чому...
я за 10 років не пошкодив жодного колеса на рейках (навіть на старій Городоцькій)... А тупити посеред дороги не вихід.g0nzales писав: Якщо їхати з правого краю, то можна порізати шини
- Cr@zy
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
serega_l1, там ще достатньо місця, щоб не нікому не заважаючи об'їхати зліва
Або об'їжджай справа, в чому проблема? Ти ж, наскільки я зрозумів, тільки там і рухаєшся, значить тобі навіть непотрібно буде змінювати свою траєкторію 

- serega_l1
- Контактна інформація:
Cr@zy, та мені поф... де рухатись, просто, чекається від інших хоч мінімальна адекватність і увага, а як такі ділові, що не можете не триндіти за кермом, то купи собі м_ля вільні руки і дивись куда сунеш, або правила вивчи... Але вічно вилізе якесь (то не тільки там)... І сам не гам і вам не дам 

- g0nzales
- Ім'я:Денис
- Номер:ВС?????Е
- Дякував (ла): 67 рази
- Подякували: 84 рази
Bugs_bunny, воно так здається, що інноваційні, а насправді то тест на витривалість. Краще коли повороти взагалі не вмикаються, ніж така "світломузика".
serega_l1, до речі вдень там по середині машини лишають, тому маршрут виглядає ще цікавіше: троха по рельсах, троха поміж. Деякі джигіти навіть на зустрічну вирулюють. На рахунок шин я мав на увазі саме зимові, бо вони є м'якіші за літні, їх порізати значно легше. Ну і гальмувати, коли колеса є на рейці дуже кльово взимку.
serega_l1, до речі вдень там по середині машини лишають, тому маршрут виглядає ще цікавіше: троха по рельсах, троха поміж. Деякі джигіти навіть на зустрічну вирулюють. На рахунок шин я мав на увазі саме зимові, бо вони є м'якіші за літні, їх порізати значно легше. Ну і гальмувати, коли колеса є на рейці дуже кльово взимку.
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер
- mikenat
- Контактна інформація:
И не только зимой. В мокрую погоду, да и в сухую летом - можно тоже иногда веселые секунды поиметь.g0nzales писав: кльово взимку.
-
- Номер:7777
Вчорашнє ДТП на Городоцькій (Левандівський міст).
Дівчина-бігунка не встигла перебігти. Наслідки - у реанімації у важкому стані.
Також на ДТП прибув п’яний екіпаж медиків:
Інформацію про цей інцидент Львівському порталу підтвердили у прес-службі Патрульної поліції Львова.
«Була підозра, що екіпаж медиків перебував у стані алкогольного сп’яніння. Вже в лікарні було підтверджено факт сп’яніння у санітара швидкої, в його крові було 1.76 проміле алкоголю. Натомість лікар був тверезим. Складено відповідний рапорт, за цим фактом проводиться службове розслідування», – уточнили у Патрульній поліції Львова.

Дівчина-бігунка не встигла перебігти. Наслідки - у реанімації у важкому стані.
Також на ДТП прибув п’яний екіпаж медиків:
Інформацію про цей інцидент Львівському порталу підтвердили у прес-службі Патрульної поліції Львова.
«Була підозра, що екіпаж медиків перебував у стані алкогольного сп’яніння. Вже в лікарні було підтверджено факт сп’яніння у санітара швидкої, в його крові було 1.76 проміле алкоголю. Натомість лікар був тверезим. Складено відповідний рапорт, за цим фактом проводиться службове розслідування», – уточнили у Патрульній поліції Львова.

Vito,
Як то же народ не цінує своє здоровя
що в таких головах таких людей ?
Як то же народ не цінує своє здоровя

що в таких головах таких людей ?
- andrew
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
Vito таку дуру треба ще по судах затягати, щоб компенсувала витрати на ремонт авто.. по іншому оленів не навчиш
Тільки зміна відповідальності учасників руху дасть реальний результат..

Тільки зміна відповідальності учасників руху дасть реальний результат..
- andrew
- Контактна інформація:
veresen треба було зупинитись і переiбати головою об капот.. думаю дойшло б 

- Mick
- Ім'я:Юра
- Контактна інформація:
А по факту в такій ситуації якби він травмував її то була б судова тяганина?навіть маючи відео і тд?
- andrew
- Контактна інформація:
Mick була б... але реально в такій ситуації всі витрати по ремонту мають лягти на ту козу..
просто у нас країна в якій на то всі насрали і закони міняти не хочуть...
П.С. Ще от старим не дивуєшся, ну то ж молоде... потім батьки будуть ридати, вона ж у нас була одна, така чемна не пила.. не курила, а от ви водій такий ганд..н її завалили
просто у нас країна в якій на то всі насрали і закони міняти не хочуть...
П.С. Ще от старим не дивуєшся, ну то ж молоде... потім батьки будуть ридати, вона ж у нас була одна, така чемна не пила.. не курила, а от ви водій такий ганд..н її завалили

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей