shpila писав: ти не правий. Я 5-ти метровий купляв.
це ж збочення

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
shpila писав: ти не правий. Я 5-ти метровий купляв.
Петро писав:А ну,хто підскае мені-що економніше купити газову плиту чи електричну?
Яка буде більше економити гроші в майбутньому
Дешевше платити буде за газ чи електрику?
У Львові вимагають щось таке (більше 2.5м вони тупо не виробляються.. сертифікати присутні, на упаковці тоже є номер сертифіката):shpila писав: стосовно сертифікації хз, були газовики нічого не казали)
правда то Городок.
то стереотипи, які йдуть з ціни газу ше по 72 копійки.. а зараз газ 7.2 грн.Andriy01 писав: Газова плита споживаю фігню, десь 1-4 куба в місяць, думаю буде дешевше за електричну значно.
В тебе ж купа дітей, може й ванни часто є :) То так порівнювати нетреба, бо в тебе 50, а в мене літом на двох з жінкою наприклад максимум 12 включно з гарячою водою (скільки йде гарячої незнаю, але загалом разом з холодною 6 кубів)sapphir писав: Нажаль сказати скільки споживає газоваплита а скільки підігрів води не скажу але разом літом йде 50 м3 газу в середньому. Думаю плита споживає десь процентів 30 - 40 тої цифри максимум. Гарячої води йде десь кубів 5-6.
Якщо взяти вартість хорошої індукційки і посуду під неї то не дуже ідешево виходитьvovka писав: Якщо взяти КПД індукції
я писав і про вартість і все решта, не виривай фрази з контексту.andreyclk писав: Якщо взяти вартість хорошої індукційки і посуду під неї то не дуже ідешево виходить
antik писав: ну зато поїзд на кухню не заїжає
тоха братішка, із наведеного - я ніччо не вибравantik писав:Felix, так я ж хіба кажу щось проти! ти що вибрав? кросавчег?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей