Юридичні поради, допомога при ДТП, спілкування з ДПС, трактування ПДР

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Діяльність ПС. Спілкування і дії. Обговорення.
AnGeL
Ім'я:Остап
Стать:чоловік
Дякував (ла): 28 рази
Подякували: 29 рази
Re: Діяльність ПС. Спілкування і дії. Обговорення.

Повідомлення AnGeL » Сер, 10 лютого 2016, 13:52

Morozov, ну попробуй тоді дати логічне обгрунтування навіщо вони це робили, навіщо було вбивати в упор невинного пасажира? шо, копи теж всі обдовбані були?
і чому ти віриш словам обдовбаних ублюдків які бухі їздили по місту та втікали від поліції? це для тебе більш аторитетне джерело ніж поліція?
Хондоводи настільки сурові....

HacK
Ім'я:HacK
Дякував (ла): 6 рази
Подякували: 30 рази

Повідомлення HacK » Сер, 10 лютого 2016, 13:55

Morozov, роздуплися, всім глубоко насрать! на те відео, є факт, пяний [цензура], і пару [цензура] пасажирів, які сіли до нього, рішили, що їм вседозволено, і що за ними може гнатися пару патрульок і вони сєбуть від них, їх попереджали, свідомий пасажир дав би песди тому водію сам і зупинив авто, але думали, що тут проканає як з ДАІ (замучаться кататися,і відмахаються) .. тому вся вина тільки на водію АВТО який керував в непонятному стані, і з ЙОГО вини загинув так званий "невинний" пасажир і крапка!! і ще раз кажу, крім тебе нікому те відео більше так не горить, бо всі прекрасно бачуть, хто є хто, а для упоротих, потрібні якісь докази, можливо ти віриш, що вони взагалі не втікали, і всі були тверезі, і не порушували правил, і копи просто так доіпалися до ниХ??? :facepalm можеш мені не відповідати, мені надоїло читати твій брєд про відео, я думаю мене в цьому багато хто підтримає...

Morozov
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення Morozov » Сер, 10 лютого 2016, 13:59

AnGeL писав: шо, копи теж всі обдовбані були?
Ну і таке може бути, просто нерви здали у когось. :surprised
AnGeL писав: і чому ти віриш словам обдовбаних ублюдків
Ще один ... Де я таке писав ? Я не вірю нікому, водій винен !
HacK писав: всім глубоко насрать! на те відео,
От якщо роздуплишся ти, то побачиш реакцію принаймі соцмереж, які є прямим відображенням думки суспілсьтва - далеко не вім насрать. Так всі розуміють що водій має бути покараний, але стрілялнина в місті та приховування відео, якраз таки всіх обюрює (ну окрім малодумаючих)

Morozov

Повідомлення Morozov » Сер, 10 лютого 2016, 14:01

А тим часом як такі речі роблять у цивілізованому світі, але нам то не треба, у нас нехай палять і нехай потім бумер з мертвим водієм летить по місто на швидкості 140, десь тай зупинеться :

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Сер, 10 лютого 2016, 14:02

Morozov писав: З якого дива всі так раптом стали вірити на слова людям, які мають відео але відмовляються його показати
А з якої радості вірити тупим обдовбаним бехарям, які не підкорюються законним вимогам поліції? Навіть якщо стріляли в упор (хоч це брєд в який може повірити тільки хворий на голову) це суті не міняє. Поліцейські гідно виконали свій обов'язок. Сподіваюсь таких випадків побільшає (не з трупами, а з впевненими і адекватними діями копів, а не сюсі-пусі як було раніше).

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Сер, 10 лютого 2016, 14:03

Morozov писав: Я не вірю нікому, водій винен !
Винні всі, хто знаходився в бесі. І тільки вони.

HacK

Повідомлення HacK » Сер, 10 лютого 2016, 14:06

Bohdan, +1 :beer зупинилися би, як нормальні адекватні люди не було б проблем, а то розказують тепер казки діда Панаса :facepalm

Morozov

Повідомлення Morozov » Сер, 10 лютого 2016, 14:10

Bohdan писав: А з якої радості вірити тупим обдовбаним бехарям, які не підкорюються законним вимогам поліції?
Ой йо йо йо йой...
Не вір ні тим ні іншим ! Вимагай відео !!!
А людина вважається невинуватою, доки ї вину не довели тому будь обєктивним ;)

Morozov

Повідомлення Morozov » Сер, 10 лютого 2016, 14:13

Bohdan писав: Сподіваюсь таких випадків побільшає
:facepalm
А я подіваюсь що поліція не буде слухати таких як ти, а буде діяти так:

а потім велики штраф та вязниця для ідіота.
а оця стрільба в місті, ну [цензура], це у кацапів практикується, а хочетья щоб у нас думали головами, а не попами.
Востаннє редагувалось Сер, 10 лютого 2016, 14:15 користувачем Morozov, всього редагувалось 1 раз.

ostin777powers
Подякували: 1 раз

Повідомлення ostin777powers » Сер, 10 лютого 2016, 14:14

Morozov писав:А тим часом як такі речі роблять у цивілізованому світі, але нам то не треба, у нас нехай палять і нехай потім бумер з мертвим водієм летить по місто на швидкості 140, десь тай зупинеться :
Цивілізація шо пи*дец, лопатою по лобовусі :D :D

Як на мене..якщо б мою думку хтось питав :|
Пацана шкода, нізашо вмер :facepalm
Але сама ситуація набула такого розголосу, що думаю нікому не встрілить в голову гасати по місту з копами на хвості..це позитвно-негативний досвід для громадян тої країни... :|
А шо до копів, нічого їм не буде...передбачити як вильне бмв на швидкості 100км при пострілах вони не могли :sing
Ми мусимо визнати очевидне: тебе зрозуміє лише той, хто хоче зрозуміти.

worner
Ім'я:Worner
Подякували: 4 рази

Повідомлення worner » Сер, 10 лютого 2016, 14:16

Morozov писав: людина вважається невинуватою
та той [цензура]..к з бмв вже на камеру признася шо був бухий і тікав, де юре і де факто він получив на шо наривався

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Сер, 10 лютого 2016, 14:18

Morozov, порушенням закону є як і протиправні дії, так і бездіяльність та співучасть.

Morozov

Повідомлення Morozov » Сер, 10 лютого 2016, 14:19

ostin777powers писав: Цивілізація шо пи*дец, лопатою по лобовусі
Дивно що не по боковому, але вони зупинили точно такого ж порушника грамотно. Всі живі і будуть покарані, анрод там точно задолений.
ostin777powers писав: .передбачити як вильне бмв на швидкості 100км при пострілах вони не могли
Глянь фотки, вони по собі ж попали, як тут підсказав мені Мей, дірка на дзеркалі пріуса це їх же робота, тому і питання, якщо так тряса автомобілем то яким бараном треба бути щоб стріляти ? СТріляти без прицілу це як "абізяна з гранатою"

Liuskywalker
Ім'я:Любомир
Дякував (ла): 76 рази
Подякували: 58 рази

Повідомлення Liuskywalker » Сер, 10 лютого 2016, 14:20

Morozov писав: От якщо роздуплишся ти, то побачиш реакцію принаймі соцмереж, які є прямим відображенням думки суспілсьтва
ахахаха , плакаю весь!! Це апофігєй апофєоза останніх сторінок 5 -6 .
Через цю істерику бидла і школоти в ФБ на тему я вже зарікся туди заходити принаймі тиждень .
А як тобі думка , що вся істерика з негативом проти копів "тсчатєльно" планується і підігрівається зацікавленими і ти свідомо чи мимоволі є її учасником ? (Якщо свідомо - скажи розцінки , пліз , може і я би заробив пару ре ? :ninja ) :sing
П.С. Всі припущення "снаряд" , "невинні пішоходи" , "шальная пуля" - ніякого відношення до теми не мають , ібо факт каже : авто зупинене без наслідків для оточуючих ! Пасажири - не враховуються, бо якщо вважати їх випадковими цивільними - то водію треба шити ще й "утримання заручників" .
Так , в мене теж є зауваження до копів , на кшталт - брак досвіду , брак чітких інструкцій , але , з точки зору банального тверезого мислення - вони все зробили і так нормально ! Ніхто не постраждав де факто.

А оперувати тут фразами - "випадково збили\застрелили багатодітну маму-сироту на пішохідному переході ,рухаючись на червоне світло ..." - це із розряду математичної моделі теорії імовірності і нормального розподілу Гаусса !
Але це вотчина математиків і прочіх академіків і нічого спільного з доконаним фактом "причина-наслідок" не має ! І тому мені насрать на відео ! Хай копи його переглядають , помічають свої упущення \помилки , роблять висновки .... Мені пофіг , головне , щоб при наступних подібних ситуаціях (не дай бог ) , вони спрацювали не гірше !

А було б інакше - обговорення і судження були б інакшими .
Але суто по доконаному факту , ти і та когорта волаючих " убілі мальчіка", "копи нарушилі" в соцмережах - виглядають як підігріті і проплачені тролі !
Питання - кому це треба ?
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©

Morozov

Повідомлення Morozov » Сер, 10 лютого 2016, 14:22

worner писав: з бмв вже на камеру признася шо був бухий і тікав,
Супер, тепер залишилось вияснити чи пасажир пув поранений в мент погоні, чи в момент самого затримання чи взагалі вже після повної зупинки авто коли виходив з авто. Водій малого кого цікавить, тут питання як застрелили пасажира ;)
Це так важко зрозуміти ?

HacK

Повідомлення HacK » Сер, 10 лютого 2016, 14:24

Liuskywalker, о, ще +1 добавився до нашого полку, грамотно розписав, то що і я хотів донести, але для морозова то складно... :beer

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Сер, 10 лютого 2016, 14:27

Liuskywalker писав: А як тобі думка , що вся істерика з негативом проти копів "тсчатєльно" планується і підігрівається зацікавленими і ти свідомо чи мимоволі є її учасником ?
мені здається це настільки очевидним, шо дальше вже нема куди.

Morozov

Повідомлення Morozov » Сер, 10 лютого 2016, 14:28

Liuskywalker писав: ніякого відношення до теми не мають , ібо факт каже
Ти з дуба впав ?
Спаряд, пішоходи і тд тут до того, що частина народу підтримує такі дії надалі, а отже завтра копи мужть це повторити, що може якраз прихзвести до труп - снаряд - повна зупинка школярів...
Liuskywalker писав: в мене теж є зауваження до копів , на кшталт - брак досвіду , брак чітких інструкцій ,
О, ти перший хто звернув на це увагу, а це головний висновок який мали б зробити з цієї історії. Але наші умніки хочуть стрілянини на вулиці а не профеііоналізму від поліції.
Читайте інтервю ГОЛОВНОГО ПОЛІЦІЙСЬКОГО в Україні - вона чітко сказала що погоні це ннприпустиме явище, адже воно небезпечне для оточуючих. Це слова керівника з досвідом, а не формучан :teach
Ось це відео треба взяти як навчальний матеріал:

Morozov

Повідомлення Morozov » Сер, 10 лютого 2016, 14:29

AnGeL писав:
Liuskywalker писав: А як тобі думка , що вся істерика з негативом проти копів "тсчатєльно" планується і підігрівається зацікавленими і ти свідомо чи мимоволі є її учасником ?
мені здається це настільки очевидним, шо дальше вже нема куди.
агенти кремля :facepalm
от до всякого маразму докотитесь, лиш би не думати обєктивно.

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Сер, 10 лютого 2016, 14:34

Morozov писав: Читайте інтервю ГОЛОВНОГО ПОЛІЦІЙСЬКОГО в Україні - вона чітко сказала що погоні це ннприпустиме явище, адже воно небезпечне для оточуючих. Це слова керівника з досвідом, а не формучан Ось це відео треба взяти як навчальний матеріал:
Так на тому відео погоня, вона ж небезпечна для оточуючих!

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей