Юридичні поради, допомога при ДТП, спілкування з ДПС, трактування ПДР

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Діяльність ПС. Спілкування і дії. Обговорення.
Bohdan
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Діяльність ПС. Спілкування і дії. Обговорення.

Повідомлення Bohdan » Сер, 10 лютого 2016, 12:34

Morozov писав: До чого це відео ? Ми тут про дії поліції, наскільки вони правомірними, адекватними та чому приховують відео. до чого тут банальне ДТП
А до того, що дії поліції унеможливили таке ДТП.
Morozov писав: Де відео ? 20 патрулі - 40 камер, де відео ?
В жопі! [цензура] ти з тим відео. Ніхто не повинен показувати відео і оправдовуватись. Оправдовуватись мають обвинувачені. А ними зараз є всі, хто був в БМВ. Тим більше нема за шо оправдовуватись. Вбили хлопа, то вбили. Нещасний випадок. Що, мало наших кожен день гине? Ти б так за військових наших переживав, як за таких шукачів екстріму. А як покажуть відео, все одно знайдуться 100500 неадекватів які будуть кричати, що копи самі порушували, створювали аварійні ситуації і т.д. і т.п. Таким нитікам все не так.

andrewdor
Ім'я:Андрій
Номер:-------
Дякував (ла): 30 рази
Подякували: 43 рази
Контактна інформація:

Повідомлення andrewdor » Сер, 10 лютого 2016, 12:48

Bohdan,
Не можу зрозуміти твоєї логіки.
Що поганого в тому що дії поліції удуть прозорими для всіх?
Що поганого в тому що, будь який громадянин зможе передивитись відео з діями поліції, та зажадати пояснень в разі неправомірних дій.
Ти напевно не розумієш що означає поняття поліція? Це обрані з народу, які допомагають утримувати порядок, і за отримують від народу винагородження.
По суті це те саме як будівельник який виконує твоє замовлення і раптом робить так як йому хочеться а не так я ти замовив.
Я не проти ліквідації ріхної швалі на вулицях, але це має бути зроблено у дозволений спосіб.
17 років, це вік, коли людина може не усвідомлювати всіх наслідків своїх дій.
Ти рекомендуєш розстрілювати всіх порушників ПДР чи тільки на бумерах?
Перед поліцією стояла задача зупинити авто, випадково застрілили пасажира.
Зрозумій що це різні речи. І якщо зараз розвязати поліції руки безвідповідальністтю за свої дії, то дуже скоро, буде гірше ніж було.
Проскочиш на червоний, а твоє авто ростріляють, бо не відомо, хто там їде, може це Бен Ладен, чи ще якійсь терорист..
В нічних клубах повно пяних та наркош, давай їх наперед стріляти, раптом вони за кермо сядуть?
Востаннє редагувалось Сер, 10 лютого 2016, 12:49 користувачем andrewdor, всього редагувалось 1 раз.

Morozov

Повідомлення Morozov » Сер, 10 лютого 2016, 12:48

Bohdan,
От реально, яким місцем ви думаєте ?
Окей, давайте спробуємо подивитись на ситуацію з вашої позиції:
Нехай все сказане поліцією правда (а насправді це брехня), нехай коп справді має право стріляти, нехай він настільки професіонал що влучає першою ж кулею у водія, що ми отримуємо ???
Некерований снаряд зі швидкістю 140 та вагою під 2 тони, який хто зна куди залетить
Це просто геніально :shout

andrewdor
Контактна інформація:

Повідомлення andrewdor » Сер, 10 лютого 2016, 12:52

Bohdan писав: іхто не повинен показувати відео і оправдовуватись. Оправдовуватись мають обвинувачені.
фраза з радянського кіно, часів сталіна..
Насправді в світі треба довести вину обвинуваченого, а не навпакі. Є таке поняття як "презупція невиновності".

Morozov

Повідомлення Morozov » Сер, 10 лютого 2016, 12:52

worner писав: і не важливо яким спообом вони це зробили, хоть би наіть з ПЗРК іх вє...ли, все рівно, головне шоб такі мудаки щезли з лиця землі
:facepalm
А що мудак зчез з лиця землі ? :surprised
Мудак залишився живим та без подряпин, більше того він навіть вязницю наврядчи отримає ;)
Всі люди за те щоб винні були покарані, причому в таких випадках по всій строгості закону, але в даній ситуації покарали не того. А ну так так, тут зараз напишуть що він та решта задумаютья на другий раз :facepalm

Dexter
Дякував (ла): 37 рази
Подякували: 187 рази

Повідомлення Dexter » Сер, 10 лютого 2016, 12:54

всі хто пишуть "загинув невинний підліток, він нічо не порушував, як він мав вийти з машини на швидкості 120" - йдіть добивайтесь щоб його кенту, який був за рульом, впаяли викрадення людини і вбивство з необережності

поліція робила попереджувальні постріли в повітря - це кагбе намьок шо пора схаменутись і включити мозг, з ними ніхто не шуткує
продовжити рух після пострілів в повітря = підписатися на смертельну небезпеку
Work hard! Play hard!

Dexter
Дякував (ла): 37 рази
Подякували: 187 рази

Повідомлення Dexter » Сер, 10 лютого 2016, 12:56

andrewdor писав: Проскочиш на червоний, а твоє авто ростріляють,
не пиши такий адскій брєд, проскочиш на червоне - тебе будуть зупиняти крякалкою, червоними маячками, гучномовцем, пострілом в повтря.... якщо ти це все проігнориш - тоді, імхо,хай рострілюють ;)
Work hard! Play hard!

Jarevych
Тюнінг клуб
Ім'я:Ярік
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 82 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Jarevych » Сер, 10 лютого 2016, 12:57

Morozov писав:Bohdan,
Нехай все сказане поліцією правда (а насправді це брехня), нехай коп справді має право стріляти, нехай він настільки професіонал що влучає першою ж кулею у водія, що ми отримуємо ???
Некерований снаряд зі швидкістю 140 та вагою під 2 тони, який хто зна куди залетить
Шановний, ти хнаєш шось, чого незнаємо ми? Що так впевнено стверджуєш що копи брешуть?
Нехнаю чи до тебе дойде, але спробую. Водій взявши до себе в авто пасажирів відповідає цілком і повністю за їх здоровя, і якщо він спричинив дтп, погоню з стріляниною чи ще щось подібне, то жертви на совісті і з вини водія і неважливо хто випустив пулю, першопричиною став водій і крапка.
Машина не жінка , помилок не пробачає

Morozov

Повідомлення Morozov » Сер, 10 лютого 2016, 12:58

Bohdan писав: Оправдовуватись мають обвинувачені. А ними зараз є всі, хто був в БМВ.
Я не юрист, але мені здається що ти городиш дурню ;)
Справа заводиться по факту вбивства, розслідування має встановити хто це зробив (всім відомо що коп) який вже має довести що він це зробив правомірно, чи не так ?
Чи людина яку вбили має довести що її застрелили неправомірно :facepalm

Morozov

Повідомлення Morozov » Сер, 10 лютого 2016, 13:00

Jarevych писав: Шановний, ти хнаєш шось, чого незнаємо ми? Що так впевнено стверджуєш що копи брешуть?
Так ! Ти читати вмієш ??? Представник поліції збрехав з самого початку - він сказав що пасажири першими відкрили вогонь по копам, ну і про 190 це брехня, бо там стоїть докатка.
І саме головне це те, що одна із сторін (яка вчинила вбивство) має відео яке відмовляється показати, це для мене є дуже чіткою ознакою, що там запис зовсм не те що вони озвучують.
Окрема тема це наскільки правомірно та взагалі розумно стріли в такій ситуації. :facepalm Це очевидний ідіотизм...
Востаннє редагувалось Сер, 10 лютого 2016, 13:01 користувачем Morozov, всього редагувалось 1 раз.

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази

Повідомлення cat-yellow » Сер, 10 лютого 2016, 13:00

worner писав:
Morozov писав: До чого це відео ?
до того, які налідки могли би бути як би ПС не зупинила тих пяних мудаків, і не важливо яким спообом вони це зробили, хоть би наіть з ПЗРК іх вє...ли, все рівно, головне шоб такі мудаки щезли з лиця землі :angry
ось це власне я і хотів сказати!

rocker
Ім'я:Тарас
Подякували: 11 рази
Контактна інформація:

Повідомлення rocker » Сер, 10 лютого 2016, 13:01

Morozov, шановний, радуйтесь, що все тільки однією смертю обійшлося. Щоб в вашій голові щось помінялось, то напевне потрібно, щоб якийсь пяний збив дуже близьку вам людину, а поліція нічого не зробила, щоб запобігти цьому. В такому випадку ви б напевне їх проклинали, що вони його не збили чи не пристрелили.
відносно відео, то є слідчі дії, які можуть нге дозволяти відео поширювати.

відносно відео на базарі, про яке стільки писали -- то його знімав якийсь прохожий, який сам вирішив викласти, а не поліція.
Доки буде купа придурків, як Morozov, які тільки і шукають щось погане в поліції, то поліція стане ще гіршою ніж була. Якби я пішов туди і старався щось покращити в нашій державі, а якийсь павлік морозов обливав всі мої намагання гімном і тільки вишукував, де я проколовся, то я би озлобився на всіх.

Morozov

Повідомлення Morozov » Сер, 10 лютого 2016, 13:03

cat-yellow писав: ось це власне я і хотів сказати!
це по твоєму краще за:
І саме головне, чому ти віриш словам посадовців, які з самого початку збрехали, більше того мають відео зі всіх ракурсів, але категорично його не показують ?

Morozov

Повідомлення Morozov » Сер, 10 лютого 2016, 13:06

rocker писав: а поліція нічого не зробила, щоб запобігти цьому.
Де я хоч раз казав що не реба нічого робити з такими гонщиками ?
Просто треба робити головою а не жопою, бо такі дії небезпечніші ніж сам гонщек.
Я от підтримую слова головного полісмена України, вона навідміну від вас описала дії поілції в таких ситуаціях дуже грамотно. Все що вона сказала було б ідеально в таких випадках. ;) Ну і від себе щеб добавив збільшення штрафів та введення увязнення за таке.

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Сер, 10 лютого 2016, 13:06

Morozov писав:Bohdan,
ти прикидаєшся, чи ти і справді... ?
снаряд і так некерований, чи ти хочеш сказати, що копи мали сприйняти за нормальне те, що навалений малолітній мудак валить під 140 по вулицях міста і спокійно повинні були чекати, поки він зупиниться?

коли той водій-мудак тільки торкнувся керма цієї машини - вона автоматично перетворилась у
завдання поліції було - зупинити це, з метою недопущення трагічних наслідків і попередження гибелі чи травматизму населення
це власне поліція і зробила

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Сер, 10 лютого 2016, 13:08

Morozov писав:
cat-yellow писав: ось це власне я і хотів сказати!
це по твоєму краще за:
І саме головне, чому ти віриш словам посадовців, які з самого початку збрехали, більше того мають відео зі всіх ракурсів, але категорично його не показують ?
читай повідомлення вище!
некерований той снаряд зробила не поліція, а мудак, який сів бухий за кермо, крапка!

andrewdor
Контактна інформація:

Повідомлення andrewdor » Сер, 10 лютого 2016, 13:09

rocker,
Даремно ти так. Ти ж не підліток. Для якого існує тільки біле-чорне.
Тиж маєш розуміти, що дії поліції тут невірні.
Як би ця куля влучила не в пасажира авто ( а це наскільки я розумію випадковість), а влучила в перехожого на вулиці, або навіть не одного при 77 вистрілах це цілком імовірно. Також був би винні всі чуваки які знаходились в авто?
Чи як дехто, радив би на швидкості 100 викрутити кермо, або бити в голову водію?
Те що водій імбецил факт те що його треба наказати факт. Але все остальне не вірно.

Morozov

Повідомлення Morozov » Сер, 10 лютого 2016, 13:10

cat-yellow писав: зробила не поліція, а мудак, який сів бухий за кермо, крапка!
Мудак винен, це факт !
але непрофеіналізм копів може призвести до ще більшої кількості жертв, люди які це підтримують думають явно не головою.

cat-yellow

Повідомлення cat-yellow » Сер, 10 лютого 2016, 13:13

Morozov, крім того
Геращенко - не має безпосереднього відношення до міліції і говорити може все, що цому заманеться...

Про Геращенка:
В 2014 году становится советником министра внутренних дел Украины.
то ж якщо тебе не влаштовують його слова і ти впевнений, що він триндить - подавай до суду за наклеп, що заважає? іди..... судися з ним! вперед!

AnGeL
Ім'я:Остап
Дякував (ла): 28 рази
Подякували: 29 рази

Повідомлення AnGeL » Сер, 10 лютого 2016, 13:13

Morozov, а хто підтримує непрофесіоналізм? так, звісно, всім хочеться шоб при аналогічні ситуації авто зупинили 10 кулями, і не вбили нікого, або хоча б тільки водія, і шоб не гинули невинні люди, але самі методи як факт - підтримуємо.
Хондоводи настільки сурові....

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей