З електрикою можу допомогти

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
скажу чесно в мене жодного дротика надворі нема, шоб долізти до найближчого, навіть в фарі чи поворотніку, все-одно прийдеться шось відкрити.LUBAN писав:І шо буде??? Нічо не станеться...Просто шукаєш любий дротик активний шоб плюс подати,а втягуючі масу беруть з корпуса машини(просто подати на корпус де нема фарби мінус,чи ше десь,ну зрозуміло,там де буде пахати).От як таке зробити з плюсом,то було б скрутніше .
В мого дядька вже таке в бесі 750 було,так треба було ключем багажнік відкрити і на підсвітку плюс подати,а я тоді ше не додумався і через підлокотнік залазив з багажніка.
Я думаю шо для того щоб можна було щось зробити при сівшому акумі,то всього навсього лише треба вивести один плюс десь за бампер і заізолювати,а мінус це наш корпус,тільки треба на корпусі місце де фарби нема(ну не знаю,можна трошки десь за підкрильником чи де царапинку невелику зробити потім закрасити,та таких місць море).
На рахунок замерзання дверок,то є ше така тєма:якшо боятися шо двері не "відколупаються" то тут би класно було якшо б можна було дистанційно вікно опустити(на разі нічо не прийшло в голову ліпше).
вона завжди тут стоїть...TarasR писав:2109 бачив, але тільки ззаді не було ручок
на 2108 будет интерестней если неоткроеться однаждыTarasR писав:2109 бачив, але тільки ззаді не було ручок
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість