всьо їздить нормально, нашо в Київ

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ну то для наших країв рідкістна машина.А так то ціна рейкі грубо говорячі б.у.
Я в двох словах але про Ваг.Є пару категорій машин -англікі беруться за полударом і там пів машини в сміття і рульова також.Стан всього на 2 з 5 балів але машина коштує 1-1.5 тис долл.gooliver писав: ↑Вів, 10 жовтня 2017, 12:26САХАР, так я і не розумію, а який толк брати бу? Воно ж невідомо скільки проходить, тим більше тоді, коли це проблемний вузол і у всіх рано чи пізно накривається, як рейка у половини японців.
А так, якщо відомо, що зношуються сам втулки/сальники - замінив і поїхав дальше. Принаймні в хонди так
А того і потрібно було чекати що бу потече, оскільки після розборки рейка може і рік лежати на складі доки її хто купить, відповідно сальники і просідають. Можу Вам запропонувати хороший варіант по реставрації рейки. Ціна на механічну від 1500 до 2000 грн на гідравлічну 2500 -3000 в залежності від стану рейку. За умови що рейка знатя.a_vova писав: ↑Вів, 27 травня 2014, 15:01Темі АП!
Купив рейку б/у з Польщі. Ніби то в хорошому стані.
Місяць пройшов - почала текти![]()
Я ф шокє, але шо дєлать. Треба шукати де мою попередню, яка тече точно так само зможуть гарно відреставрувати.
Є ще в когось контакти справді перевірених майстрів які дають гарантію, крім Святослава з Авіаремонтного ? Хотілося б мати кілька варіантів.
Дуже наперед вдячний.
Гарантія..автосервіс писав: ↑Суб, 28 жовтня 2017, 12:55А того і потрібно було чекати що бу потече, оскільки після розборки рейка може і рік лежати на складі доки її хто купить, відповідно сальники і просідають. Можу Вам запропонувати хороший варіант по реставрації рейки. Ціна на механічну від 1500 до 2000 грн на гідравлічну 2500 -3000 в залежності від стану рейку. За умови що рейка знатя.a_vova писав: ↑Вів, 27 травня 2014, 15:01Темі АП!
Купив рейку б/у з Польщі. Ніби то в хорошому стані.
Місяць пройшов - почала текти![]()
Я ф шокє, але шо дєлать. Треба шукати де мою попередню, яка тече точно так само зможуть гарно відреставрувати.
Є ще в когось контакти справді перевірених майстрів які дають гарантію, крім Святослава з Авіаремонтного ? Хотілося б мати кілька варіантів.
Дуже наперед вдячний.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей