Згорів ще в мене габарит, і я купив зразу світлодіодні габарити, тепер треба ще назбирати гроші на ксенон, щоб все світло було біле.
Габарити міняти 2 шт десь ну до 10 хв. Ще міняв ближню лампочку, то теж ну 2-3 хвилини

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а зараз воно яке? Зелене?Orrrk писав: тепер треба ще назбирати гроші на ксенон, щоб все світло було біле.
Повір, я сам не в захваті від колхозу, але вони мені поставили такі кріплення як в мерседесі йдуть і з такими гумками. А я тримав в руках оригінальне кріплення воно дійсно дуже мяке, якби їздити тільки по рівних дорогах то таки так воно довго витримаєPier писав: Оригінальне півроку?! Пфффф, перестаньте колхозити машину, і слухати васів з гаражів.
зараз габарити білі, а світло жовтеньке-Driver- писав: тепер треба ще назбирати гроші на ксенон, щоб все світло було біле.
а зараз воно яке? Зелене?
як на мене білі габарити(а особливо китайські діоди) цеOrrrk писав:зараз габарити білі, а світло жовтеньке-Driver- писав: тепер треба ще назбирати гроші на ксенон, щоб все світло було біле.
а зараз воно яке? Зелене?
В хрдрайва тюнер ліст не читає мп3Orrrk писав:стандартна
А нашо купляти, його зробити можна))) купити можна на аліFelix писав:Jarevych, кстаті, не знаєш де той аух шнур можна купити до апдейт ліста?![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей