тут без питань, але...AnGeL писав: суба?
ти на паджеро хоч раз їздив?! то уазікAnGeL писав: говномісти типу патроля, паджеро і крузака

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
тут без питань, але...AnGeL писав: суба?
ти на паджеро хоч раз їздив?! то уазікAnGeL писав: говномісти типу патроля, паджеро і крузака
Цей брєд в стилі інфернала, який нафіг "гачок маркетологів"?AnGeL писав: не знаю як ти, але я не хочу так їздити і сидіти на гачку маркетологів, мені більше подобається стара політика, коли репутацію заробляли надійністю і довговічністю агрегатів. і порівняння з телефонами не дуже доречне, бо нова машина від попередньої не настільки відрізняється як айфон від нокії 3310.
Stuff писав: чи Мішані який скоро купить собі ремінь "я за фольксваген"
якщо викреслити слово "надійність", а додати "ціна" -то нива рулитьRULES писав:В німців є мегамолоток - це G клас. Але по прохідності і надійності косооким до нього дууууже далеко
я взагалі не при ділах, ти мою позицію знаєш.Stuff писав: може Яріку, який не зрозумів досі що раз в рік і палка стріляє
Леоні робить Проводку, до ОпелівAnix писав:antik, ця і подібна електроніка робиться тутantik писав: прозрів з виробника самого блоку (внизу)
Ниві до G-шки по прохідності і витривалості дуууже далеко.cdrom писав:якщо викреслити слово "надійність", а додати "ціна" -то нива рулитьRULES писав:В німців є мегамолоток - це G клас. Але по прохідності і надійності косооким до нього дууууже далеко
завод в Тернополі був лідером по якості в цілій групі яка включала в себе заводи по всьому світу, десь біля 30 штукAnGeL писав:ше є десь біля дубно недалеко, біля стрия, і ше десь) все таки україна не китай, при майже тій самій ціні робочої сили, якість вроді вища.
Але задня полка все рівно буде тарабанити)))weber писав:X1 вже красавєц http://www.bmw.ua/ua/en/newvehicles/x/x ... mpaign=new
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей