ну мій цей забудовник ще ніодного будинку вчасно не здав.. і мою квартиру здали з запізненням вроді на півроку років 8 назад. але в кінцевому результаті ніяких проблем. Причому і там і там квартира бралась фактично на стадії фундаменту.Felix писав: скоріш за все тві будинок здадуть і все буде добре... але от пр що хочу сказати зі своїх спостережень... нормальний забудовник старається зробити все в срок - ну пишуть в договорах про можливе відкалдення місяців до трьох здачу в експлуатацію, але більше то вже не дуже добре виглядає... коли не можуть здати вчасно, то починають тіпа заселяти людей і тим [цензура] показувати шо всьо ок пацани, вот в вас квартіра є, а далі ми якось колись доробимо... і добре, якщо вчасно дороблять, а не затягують то на роки... інтергалбуд на науковій коло окко вроді тоже так мутив, шо люди вийшли вулицю перекривати, бо там газу не було чи ше чогось
В нас хіба хоть шось хоть десь вчасно здається ?

Мені доречі незрозуміло з тим газом..
От набережний 12 поверхів чи скільки там.. і в кожного котел та ще й трубами на вулицю. І тепер купа проблем з підключенням газу. То ж крім того що по газу норми дуже жосткі, то ще купа геморою (купа труб в хаті, конскі лічильники, власне самі котли мають вимоги до розміщення, ризик вчадіти, ризик вибуху, всякі вимоги газовщиків і т.п., купа місця в кухні крадеться через то).
Чому такі будинки не будують з електроопалюванням ?
Є у Львові хоч одна висотка (ну хоча б 5 поверхова) з електроопалюванням ?
Хіба не дешевше в енергетиків купити потужності і прокласти нормальні кабеля ?
Помоєму зараз додатковий кіловат коштує 1500 грн. На опалювання 100 метрової квартири тупим електрокотлом буде треба кіловат 10 (з запасом), плюс ще нехай 5 на все решта.
Підключити газ тоже ж не безплатно.
Наприклад в Львівській мрії офісні приміщення мають електроопалювання (3 фази, помоєму 12 кіловат чи 15), тоді як квартири чомусь мають газ.