Прогуливал. Наверное много....

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
шо не такLiuskywalker писав: особливо перший пост про залежність % заряду від напруги !
Чувак, нобелівка у тебе в руках!andriy320e30 писав: чим більша напруга тим більший ток
І якийсь чувак в потртугалії ЇдеBOXER писав: їдь бехою в Португалію
ти б мене точно не впізнав.ostin777powers писав: Шось я тебе проморгав
то юзай його на допал до наступної зими якразostin777powers писав: Типу йому, гайки..казав як не буде морозів плотних то ше поживе
що то за цифірі ? Нормальною мовою якийсь діагноз дали ? :)ostin777powers писав: .сказали шо він ненаберає плотність..має 500 з копійками, а має бути 700..
купляєш імпульсне невелике зарядне і кидаєш в ничку багажника. це Must have приладKritik писав:був в мене один знайомий
мав таку ж ситуацію
кожного ранку теплої зими виходив до машини і терпнув, чи заведеться чи нє, але зима була досить тепла, і кожного ранку він так переживав але заводився, ну не купляти ж новий акумулятор поки ше старий заводить
а тут прийшов березень, навіть кінець березня, вдарило -10, навалило снігу, машина не заводиться, чувак застряв в селі на паску, з сівшим акумулятором, потратив купу нервів, їхав автобусом в місто, віз назад в руках новий акумулятор
в ітозі
1. всьоравно купив акумулятор новий
2. потратив більше грошей ніж купив би зразу новий акумулятор
3. потратив нерви і час, а це взагалі безцінно
такшо думай
ну в тій бмв незважаючи на то шо то універсал, багажника багато не єRULES писав: купляєш імпульсне невелике зарядне і кидаєш в ничку багажника. це Must have прилад
та воно розміром як пульт ДУ від телевізора, хіба трохи грубше. в куточку біля запаски цілком можна примоститиAnGeL писав:ну в тій бмв незважаючи на то шо то універсал, багажника багато не єRULES писав: купляєш імпульсне невелике зарядне і кидаєш в ничку багажника. це Must have прилад
а дай ссиль як воно виглядаєRULES писав: купляєш імпульсне невелике зарядне і кидаєш в ничку багажника. це Must have прилад
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей