Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Вписати ГБО
-
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Потрібна допомога, щоб вписати гбо в тех паспорт старого зразка. пишіть в пп, поясню детальніше.
-
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 9 рази
Re: Вписати ГБО
RULES, опиши, будь ласка, процедуру. А то ГБО встановив і збираюсь це вписати в техпаспорт, але він старий і номера старі (ТС серія), не думав що це на щось впливає
- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
я вже рік катаюсь на гбо... може то теж в найближчі пару років вписати в техпаспорт, може розхід від того зменшиться, або ресурс двигуна збільшиться 

Work hard! Play hard!
-
Dexter, часто проїзджаю через пости з даїшниками, не маю бажання вступати в якісь суперечки, коли дійсно не все ок з документами
- RULES
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 157 рази
в мене також були номери серії ТС.scrap писав:RULES, опиши, будь ласка, процедуру. А то ГБО встановив і збираюсь це вписати в техпаспорт, але він старий і номера старі (ТС серія), не думав що це на щось впливає
Береш весь пакет документів до ГБО, власника авто і дуєш в МРЕВ (можеш і в будь-який райцентр, тоді цивілка надалі буде вдвічі дешевшою). Якщо поїдеш в Новояворівський МРЕВ, то там є особливість - доки з газової перевіряючої кантори мають бути обовязково львівські. там просто якась корупційна складова в місцевого начальника з львівським газовим начальством. в решті мрев все ок. Я перереєстровувався в Новояворівську, то все було гладко окрім вищеописаного нюансу.
Там ідеш у віконце де сидить інспектор і кажеш, так і так, хочу вписати газ в техпаспорт. а далі тобі кажуть з чим і куди іти в який кабінет. можуть і послати експерта проходити, який огляне машину.
Якщо все офіційно, то з нульцевими(не бу) номерам все вийде гривень в 500-600 максимум.
І не забудь цивілку переробити(це безкоштовно) на нові номери, бо стара буде не дійсною. Можеш одразу нову завести на рік. Залишок коштів з твоєї цивілки піде в користь нової суттєво дешевшої цивілки. Рахуй місяць - за два.
VAG вже не той
- RULES
ну і по часу - від 3х годин до цілого робочого дня, як заканає.
Мені вийшло з 10 по 15, бо попав ще й на обід
Мені вийшло з 10 по 15, бо попав ще й на обід
VAG вже не той
- ROVA
- Ім'я:Василь
- Номер:ВС....ВВ
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Суттєво дешевша цивілка вийде внаслідок чого?
- RULES
внаслідок того, що реєстрація авто буде не м.Львів, а наприклад Новояворівськ. а на ціну цивілки це напряму впливає, гугліть калькулятор цивілки і пробуйте підставити різні значення. Найдорожче - це коли київська реєстрація.ROVA писав:Суттєво дешевша цивілка вийде внаслідок чого?
VAG вже не той
-
ROVA, населений пункт з меншою кількістю населення (впливає на коефіцієнт).
RULES, на що дивиться експерт? В мене замінений двигун, чи його таке не цікавить?
RULES, на що дивиться експерт? В мене замінений двигун, чи його таке не цікавить?
- RULES
наприклад тут http://www.providna.ua/uk/content/kalkulyator_ua
вибираєте - "Населені пункти не вказані в інших рядках" і порівнюєте з Львовом. в мене на 2х кубах - 438грн проти 818грн. тільки заради цього вартувало вписати ГБО. на одне практично вийшло+в мене були вже підуставші номери і покоцаний облізший ТП. а далі буде ще й економія на страхівках
вибираєте - "Населені пункти не вказані в інших рядках" і порівнюєте з Львовом. в мене на 2х кубах - 438грн проти 818грн. тільки заради цього вартувало вписати ГБО. на одне практично вийшло+в мене були вже підуставші номери і покоцаний облізший ТП. а далі буде ще й економія на страхівках
Востаннє редагувалось Чет, 21 січня 2016, 23:09 користувачем RULES, всього редагувалось 1 раз.
VAG вже не той
- RULES
експерт дивиться на все, в т.ч. на номер двигуна і т.д. все як при купівлі\продажу авто.scrap писав:ROVA, населений пункт з меншою кількістю населення (впливає на коефіцієнт).
В мене наприклад в старій базі не було ніде вказано номера двигуна, то він пофоткав і вносив.
Думаю там все рішаємо, головне щоб твій двіж був того ж обєму, що є в ТП і не був в базі розшуку.
При мені приїжджав горбатий запор з M50B25 бмв-шним мотором встановленим спереду і вони розраховували перереєструвати авто і вписати двигун)))
VAG вже не той
-
в тому то і справа, різного. В мене був 1,3 став 1,4. Але візуально вони 1в1. І хз де його букви, я незнайшов при відкритому капоті.RULES писав: Думаю там все рішаємо, головне щоб твій двіж був того ж обєму
- RULES
їдь і пробуй без послуг експерта то зробити, але хз чи так вийде зробити.
VAG вже не той
- ROVA
- Ім'я:Василь
- Номер:ВС....ВВ
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Сенкс.
Подумав що вже дають знижку на цивілку власникам ГБО
Подумав що вже дають знижку на цивілку власникам ГБО
- M@sTeR
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
Наскільки мені відомо то реєструють за місцем прописки власникаRULES писав: внаслідок того, що реєстрація авто буде не м.Львів, а наприклад Новояворівськ.

Чи вже щось змінилось?
Всё лучшее случаеться неожиданно...
- Olko_ua
- Ім'я:Олег
- Дякував (ла): 3 рази
не вийде, мені сказали що 15 грудня щось там прийняли і відмовитися від експертизи можна лише на нові авто.RULES писав:їдь і пробуй без послуг експерта то зробити, але хз чи так вийде зробити.
15 січня перереєстровував машину у Львові, зайняло 4 год і 480 грн.
з яких десь 50 хв писали 3 екземпляра договорів купівля-продажу і 1,5 год сидів і чекав на новий техпаспорт
- RULES
наскільки мені відомо, в ТП стоїть ІД новояворівського МРЕВ і цивілка мені коштувала дуже дешево. Місця реєстрації власника ніхто не питавсяM@sTeR писав:Наскільки мені відомо то реєструють за місцем прописки власникаRULES писав: внаслідок того, що реєстрація авто буде не м.Львів, а наприклад Новояворівськ.Хоч би в Києві ти ставив авто на облік, то дадуть Львівські нмоера за адресою реєстрації вказаною в паспорті.
Чи вже щось змінилось?
VAG вже не той
-
- Ім'я:Nazar
зараз цивілка залежить від місця реєстрації ТЗ, а не від прописки. Огляд авто з 1.1.16 є обовязковим, якщо двигун з більшим обємом то можуть бути нюанси. якщо авто не львівське потрібно буде ще запит по місцю реєстрації про арешти.
по ціні номера на сьогодні нові на сьогодні 106.5 або 135 в залежності від серії, техпоспорт ~395 +огляд. якщо зміниш ТП то і доручення потрібно міняти.
по ціні номера на сьогодні нові на сьогодні 106.5 або 135 в залежності від серії, техпоспорт ~395 +огляд. якщо зміниш ТП то і доручення потрібно міняти.
-
І так машина стоїть на обліку в Дрогобичі, а я з Тернополя поставив газ. Тех паспорт старий казали що можна розшити його і поставити печатку та внести в базу. Але в тернополі таке не роблять кажу їхати в Львів чи Дрогобич.
Потрібна людина яка допоможе зекономити мій час і можливо гроші(заміна т.п.).
Потрібна людина яка допоможе зекономити мій час і можливо гроші(заміна т.п.).
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей