ага. ще в липні так теж робив. тачпед був і зразу фото робили.VETERAN писав: ну а фото роблять на місці і підпис робиш на тачпеді також там.
но паперові все одно кудась треба було здавати на шось.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ага. ще в липні так теж робив. тачпед був і зразу фото робили.VETERAN писав: ну а фото роблять на місці і підпис робиш на тачпеді також там.
На реєстраційну картку.vovka писав: паперові все одно кудась треба було здавати на шось
http://ua.korrespondent.net/ukraine/361 ... vidchenniaВ Україні скасували медогляд для отримання водійського посвідчення
Чинність відповідної норми була анульована 7 січня.
Державна регуляторна служба скасувала проходження медогляду кандидатами у водії і водіями транспортних засобів.
Чинність норми, яка передбачає проведення медогляду з метою прийняття рішення щодо спроможності безпечно керувати транспортним засобом, була скасована 7 січня 2016 року.
Зазначимо, що рішення про необхідне скасування медогляду було прийняте ще 6 листопада 2015 року.
Нагадаємо про те, що Італія визнала українські водійські посвідчення. Українців в Італії відтепер для отримання посвідчення водія не іспитуватимуть.
Якщо мед довідку справді відмінили, то бланк та послуги приблизно 250 грнkapi писав: І скік тепер буде коштувати змінити паперові на пластикові?
якщо вірити твому профілю то в 62 тобі прийдеться міняти права. А тобі і більшості форумчан захочеться в такому віці це робити?vovka писав: Міняв в 14 році. Дійсні до 44.
Orrrk писав: А тобі і більшості форумчан захочеться в такому віці це робити?
Та і ламінат 100% за пару років буде не дійсний.vovka писав: Я впевнений що через 30 років процедура обміну займатиме кілька хвилин.
В честь чого він буде не дійсний? Це суперечить Женевській конвенції. В мене тесть ще їздить з совковими правами 82 року і все дійснеMorozov писав:Та і ламінат 100% за пару років буде не дійсний.vovka писав: Я впевнений що через 30 років процедура обміну займатиме кілька хвилин.
Повна бздура! Журналюги, як завжди, чули дзвін...Morozov писав:Вітаю
В Україні скасували медогляд для отримання водійського посвідчення
Ми по Віденській конвенції живемRULES писав: В честь чого він буде не дійсний? Це суперечить Женевській конвенції. В мене тесть ще їздить з совковими правами 82 року і все дійсне
от журнашлюшкиmay писав: Повна бздура!
Morozov писав: Вітаю![]()
Я не казав, що він "скоро має стати недійсним"RULES писав:Раз ламінат їй навіть вже(і раніше) не відповідає, то чому він скоро має стати недійсним?
я не знаю. Мабуть ОБС...Morozov писав: Та і ламінат 100% за пару років буде не дійсний.
я вважаю , що за таку дезу давно пора вводити реальну відповідальність !may писав: Повна бздура! Журналюги, як завжди, чули дзвін...
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 20 гостей