Маючи GPS приймач і відповідний софт можна добитись непоганого результату -

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Напевно не дуже гірше ніж в вас в Англіїї,тільки ше б односторонні дороги показувала!roman писав:скажіть будьласка люди -чи в україні працює GPS навігація?я зараз англії тут вона працює супер-з одного адреса в інший під саму хату,дуже хороша річ цікаво як в україні з тим?
- ой шо ти таке розповідаєш ? іди на радіо базар і купи софт.C#@O$ писав:маю сам GPS модуль до ноута - а софту ніякого нема - хочу використовувати як навігацію....
C#@O$ писав:- ой шо ти таке розповідаєш ? іди на радіо базар і купи софт.2 C#@O$ - ги вже купив і юзаю.
так я шось незрозумів?працює навігація в україні(міста,села,вулиці,будинки...)показує чи ні?*Lesyk* писав:Напевно не дуже гірше ніж в вас в Англіїї,тільки ше б односторонні дороги показувала!
a мапи дорого коштують,бо в англії з укр.мапами практично немає,є вся європа*Lesyk* писав: Працює:міста,села,вулиці,будинки-все нормально показує.
По 500 баксів! Дорого!roman писав:a мапи дорого коштують,бо в англії з укр.мапами практично немає,є вся європа*Lesyk* писав: Працює:міста,села,вулиці,будинки-все нормально показує.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей