Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
НІ високим цінам на бензин!!
- sheva_lviv
- Ім'я:Юра
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 3 рази
Підскажіть на якій заправці по Львову є Мустанг 100?
Re: НІ високим цінам на бензин!!
на чорновола біля маку мав би бутиsheva_lviv писав: Підскажіть на якій заправці по Львову є Мустанг 100?
- sheva_lviv
- Ім'я:Юра
був до четверга там, сказазали що зняли з продажу бо не вигідно їм його продавати, залишки 100 мустанга добавили в 95 мустангA1 писав: на чорновола біля маку мав би бути

І замість 100 будуть продавати спиртовий бензин.
Спробую ще біля Ашану, можливо там лишився
sheva_lviv, там вже давно немає
-
- Ім'я:Ігор
- Подякували: 0
Нефть в предвкушении обвала
Порадовали аналитики Goldman Sachs, объявившие о нестабильности цен на сырую нефть и их скором обвале, что будет в первую же очередь вызвано падением спроса, при постоянном росте предложений.
В принципе, уже сейчас, пока запасные игроки нефтяного рынка еще не вышли в полной мере на арену, наблюдается рост запасов нефтепродуктов США и Европы, а так же объемы переработки сырой нефти на уровне небывалых рекордов. При этом, достаточного количества хранилищ уже нет и дефицит места становится довольно острой проблемой. Падение цен на нефть в свою очередь потянет за собой и цены на газ, что для России особенно чувствительно.
Что же, спорить с Goldman Sachs как-то непристойно, да и не приходится. Ситуация на рынке черного золота сейчас обусловлена ожиданием обвала, а потому цена и держится достаточно уверенно в районе $48 за баррель эталона BRENT. Но, что случится когда черная масса польется из цистерн живительным потоком?
Хотя, ситуацию в данном случае сможет исправить лишь одно - серьезный конфликт в обители нефтедобычи, эдак в Саудовской Аравии, например...

Порадовали аналитики Goldman Sachs, объявившие о нестабильности цен на сырую нефть и их скором обвале, что будет в первую же очередь вызвано падением спроса, при постоянном росте предложений.
В принципе, уже сейчас, пока запасные игроки нефтяного рынка еще не вышли в полной мере на арену, наблюдается рост запасов нефтепродуктов США и Европы, а так же объемы переработки сырой нефти на уровне небывалых рекордов. При этом, достаточного количества хранилищ уже нет и дефицит места становится довольно острой проблемой. Падение цен на нефть в свою очередь потянет за собой и цены на газ, что для России особенно чувствительно.
Что же, спорить с Goldman Sachs как-то непристойно, да и не приходится. Ситуация на рынке черного золота сейчас обусловлена ожиданием обвала, а потому цена и держится достаточно уверенно в районе $48 за баррель эталона BRENT. Но, что случится когда черная масса польется из цистерн живительным потоком?
Хотя, ситуацию в данном случае сможет исправить лишь одно - серьезный конфликт в обители нефтедобычи, эдак в Саудовской Аравии, например...

Пі по новому
-
- Ім'я:Павло
...а тим часом в нас паливо все рівно потихенько росте в ціні... І буде рости щоб там в світі не обвалювалось...Doktor писав:Нефть в предвкушении обвала

- Babak
- Адміністратор
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
в нас всьо чітко при ціні бареля +-100у.е бензік коштував 1бакс
при ціні менше 50у.е далі 1у,е ...висновок, в нас [цензура] запасливі паливні компанії.
я думаю даж якщо вони спустять ціну на бенз, то яйценюк борець з корупцією, вліпить новий акциз, щоб вирівняти ціну.

http://www.liga.net/opinion/248870_poch ... neftyu.htm
при ціні менше 50у.е далі 1у,е ...висновок, в нас [цензура] запасливі паливні компанії.
я думаю даж якщо вони спустять ціну на бенз, то яйценюк борець з корупцією, вліпить новий акциз, щоб вирівняти ціну.
http://www.liga.net/opinion/248870_poch ... neftyu.htm
Блекджек і все таке!)
- worner
- Ім'я:Worner
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 4 рази
Babak, ту таблицю треба показати представнику ОККО який тут на форумі завзято обгрунтовував підняття цін на бензин 

-
- Дякував (ла): 4 рази
Справедливости ради
$0.82-$0.88 (если учесть скидку, которую дает ОККО, да и другие сети)
Нефть упала на 60%, бензин в долларах на 35-40%. Учитывая, что стоимость бензина не на 100% зависит от стоимости нефти, плюс были подняты акцизы, все плюс-минус адекватно.
Почему не взяты цены 13 января (локальный минимум) и 31 августа (локальный максимум)? Потому что, тогда бы получилось, что цена на нефть выросла на 12%, а цена на бензин упала на 13%. Я вот даже заголовок придумал "Украинские заправочные сети снижают цены на топливо вопреки мировому росту цен на нефть". Но кто ж такую стать читать будет? Ни в фейсбучек, ни на форум никто не перепостит, в комментах срача не будет. "Зраду" по Сети разогнать - это у нас запросто, а с подумать и проанализировать самому, с этим сложнее.
$1.37-$1.50 (10.99-11.99 грн при курсе 7.99)Babak писав: при ціні бареля +-100у.е бензік коштував
$0.88-$0.93 (курс на МБ скачет), илиBabak писав: при ціні менше 50у.е далі
$0.82-$0.88 (если учесть скидку, которую дает ОККО, да и другие сети)
Нефть упала на 60%, бензин в долларах на 35-40%. Учитывая, что стоимость бензина не на 100% зависит от стоимости нефти, плюс были подняты акцизы, все плюс-минус адекватно.
График и статья в целом очень манипулятивны. Там взята пиковая цена мая (6 мая, после месяца роста), и самая низкая цена августа (24 августа, после чего она за неделю поднялась на 25%), и между ними показано падение 35%.worner писав:ту таблицю треба показати представнику ОККО який тут на форумі завзято обгрунтовував підняття цін на бензин
Почему не взяты цены 13 января (локальный минимум) и 31 августа (локальный максимум)? Потому что, тогда бы получилось, что цена на нефть выросла на 12%, а цена на бензин упала на 13%. Я вот даже заголовок придумал "Украинские заправочные сети снижают цены на топливо вопреки мировому росту цен на нефть". Но кто ж такую стать читать будет? Ни в фейсбучек, ни на форум никто не перепостит, в комментах срача не будет. "Зраду" по Сети разогнать - это у нас запросто, а с подумать и проанализировать самому, с этим сложнее.

- Sviatoslav
- Номер:файний
azakharchuk, Тільки пояснення таких цін на пропан зараз вважаю немає, ринок забитий пропан-бутаном і перебоїв вже як місяць немає з поставками... 

У действительно хороших водителей мухи расплющены об боковые стёкла.
-
- Ім'я:Ігор
Яценюк снова требует снижения цен на бензин на АЗС и их привязки к стоимости нефти
Больше читайте здесь: http://zn.ua/ECONOMICS/yacenyuk-snova-t ... 1084_.html
перемога
Больше читайте здесь: http://zn.ua/ECONOMICS/yacenyuk-snova-t ... 1084_.html
перемога
Пі по новому
- Or4ik
- Ім'я:Орест
Ага, відчув що "мимо каси" пролітає, от і почав кіпіш 

- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
А в когось є інфа про складові ціни на бєнз в інших країнах , наприклад в тій же Польщі ? Типу розбивка про всякі мита , екологічні чи інші збори ....
Цікаво було б з калькулятором посидіти на досугє :)
Цікаво було б з калькулятором посидіти на досугє :)
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- cdrom
- Ім'я:Роман
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
azakharchuk, трохи може не точно порахували, як ти пишеш - взяли пікові значення, але тим не менше - коли бакс ріс, то ціну на АЗС міняли по два рази на день, і ніхто не говорив, що ще є запаси закуплені по старому курсу. А коли ціна на нафту впала зі 100 до 30 - тоді починаються казки про акциз (який збільшили на 15%?), про запаси, закуплені по старій ціні і т.д.... І ціну якщо і опускають, то дуже вяло. Оце і бісить
A goal without a plan is just a wish
- cdrom
- Ім'я:Роман
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
І про газ теж цікаво - чому він взагалі подорожчати мав? А тому, що і так будуть ним заправляти, бо велика різниця в порівнянні з бензою.
A goal without a plan is just a wish
- telko
- Дякував (ла): 55 рази
- Подякували: 41 рази
На ринку був дифіцит газу.cdrom писав: І про газ теж цікаво - чому він взагалі подорожчати мав? А тому, що і так будуть ним заправляти, бо велика різниця в порівнянні з бензою.
пс. Дизель малий опт - 12-12,5грн. останні місяці, піпл хаває...
- ostin777powers
- Ім'я:Остап
- Подякували: 1 раз
де по такій ціні можна взяти?telko писав: Дизель малий опт - 12-12,5грн.
ти брав собі вже?
Ми мусимо визнати очевидне: тебе зрозуміє лише той, хто хоче зрозуміти.
-
- Ім'я:Павло
+1ostin777powers писав:де по такій ціні можна взяти?telko писав: Дизель малий опт - 12-12,5грн.
ти брав собі вже?

- ostin777powers
- Ім'я:Остап
- Подякували: 1 раз
та чого , це +- норм ціна на гурт..pavlo09 писав: +1 Мабуть нам треба до донецького звернутись
Тільки куда діти 2 тони

Тільки хз чи не пропускає, а то обідно буде...якщо прогнила:D
Ми мусимо визнати очевидне: тебе зрозуміє лише той, хто хоче зрозуміти.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей