про китобоїв і старого кита, на реальних подіях
в 3d норм дивитись, в 4dx напевно треба брати дощовик

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Якщо цепляє таке, то глянь "Транс" Дені Бойла, "Початок" Нолана, "Інтерстеллер" Нолана. А, і ше бомбове кіно "Gone Girl" Фінчера.wklef писав: З останнього що подивися, то "Бойцовскій клуб" Досить не поганий, но трохи виносить мозг(я зараз таке люблю просто)
де6ільний як на менеM@sTeR писав: Груз 200 взагалі не про перевозку трупів.... але дуже і дуже серйозний фільм,
специфічний, я б не сказав шо де6ільний... це реальність російська/радянська, важко це заперечувати. манера подачі специфічна, але такий задум режисера.T5-R писав: де6ільний як на мене
вчора подививсяT5-R писав:де6ільний як на менеM@sTeR писав: Груз 200 взагалі не про перевозку трупів.... але дуже і дуже серйозний фільм,
тіпо братський народBOXER писав: це реальність російська/радянська, важко це заперечувати. манера подачі специфічна, але такий задум режисера.
СлабакKritik писав: нунафіг такі фільми
я вроді не вразливий, але мене грузануло
я мастив тратити свій вільний час на самовганяння себе в депресію
В мене так само, певно старістьBOXER писав: зараз взагалі не можу ужасів ніяких дивитись, тупо не пре..
напевно... тепер детективи і кримінал всякий цікавить)T5-R писав: певно старість
Dexter писав: бабця коли вийшла на пенсію, то тоже детективи полюбила
Перший сезон більше сподобався, хоча з хронологією вони напутали.may писав: Фарго(Fargo) 2.
дивлюсь вже 3 серіюYust писав: Дивився по ПТ1 гарний серіал про дівчин зі Львова.Тепер він буде в Україні.Цитата: Ukraińska stacja 1+1 wykupił prawa do emisji serialu "Dziewczyny ze Lwowa".Ukraiński kanał 1+1 zainteresował się produkcją TVP – serialem "Dziewczyny ze Lwowa" w reżyserii Wojciecha Adamczyka – niezwykle popularnym wśród widzów, pokazującym historie młodych Ukrainek, które przyjechały z Lwowa do Warszawy w poszukiwaniu pracy i nowego życia.O tym dziennikarze PoloNews dowiedzieli się z portalu telemagazyn.pl"Dziewczyny ze Lwowa" podbiły serca polskich widzów i TVP szykuje drugi sezon tej produkcji.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей