Або забив з тим як його тут бакланять. І маємо як всі порєдні азс - сокари, вого... Ніякого контакту з клієнтами.
За що боролись ..

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
На Ряшівській, 6 заправка дуже маленька, тому при проектуванні була можливість встановлення лише одного санвузла для користування персоналу.Інженер писав: ОККО, А чого в Вас на вул. Патона не має туалету на заправці?
Акциз збільшили до 15%. Як це повпливає на ціну поки ще важко сказати. За стабільного курсу гривні, можливо подорожчання не відбудеться за рахунок подешевшання нафти.tjey писав: вчора чув десь по радіо милькнула новина що бензин подорожчає на % 15 через бісовий акциз .
При розрахунку платіжною карткою оплата йде фактична, уже з урахуванням знижки.Andriy01 писав: ОККО, До речі, а якщо заправляєшся і оплачуєш платіжною карткою, то знижка за заправку яким чином надходить? Я кілька разів заправлявся і не звертав уваги на це, а сьогодні глянув - знижка не прийшла назад на карту.
Тобто, мені не гроші повертаються, а більше літрів заливається? І на лічильнику показується оплачена сума + сума знижки?ОККО писав: При розрахунку платіжною карткою оплата йде фактична, уже з урахуванням знижки.
Цікаво чому тоді після оплати вертається частина грошей на карту .... я думав що представник окко повинен бути вкурсі....ОККО писав: Andriy01 написав:
ОККО, До речі, а якщо заправляєшся і оплачуєш платіжною карткою, то знижка за заправку яким чином надходить? Я кілька разів заправлявся і не звертав уваги на це, а сьогодні глянув - знижка не прийшла назад на карту.
При розрахунку платіжною карткою оплата йде фактична, уже з урахуванням знижки.
Оператор повідомляє суму уже з урахуванням знижок, які спрацьовують автоматично. Ця сума і знімається з платіжної картки. Можливо певні банки працюють за якимись особливими системами.Andriy01 писав: Тобто, мені не гроші повертаються, а більше літрів заливається? І на лічильнику показується оплачена сума + сума знижки?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей