Ні, не помилився. Ти тему перечитай, а не попередній постJarevych писав:tiestovm, ти темою не помилився?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Правила форуму
1. В даному розділі дозволяється створення тем рекламного характеру на комерційній основі.
2. Назва теми повинна бути інформативна, в тексті оголошення обов'язково вказаний перелік товарів/послуг/видів діяльності та контактна інформація.
3. Розміщення оголошень в даному розділі є платним, за деталями звертайтесь до модераторів розділу.
4. Всі зібрані кошти йдуть тільки на підтримку працездатності форуму і розвитку Клубу.
5. Адміністрація Клубу не несе відповідальності за якість представлених товарів та послуг.
6. Після закінчення оплаченого терміну розміщення, тема видаляється.
1. В даному розділі дозволяється створення тем рекламного характеру на комерційній основі.
2. Назва теми повинна бути інформативна, в тексті оголошення обов'язково вказаний перелік товарів/послуг/видів діяльності та контактна інформація.
3. Розміщення оголошень в даному розділі є платним, за деталями звертайтесь до модераторів розділу.
4. Всі зібрані кошти йдуть тільки на підтримку працездатності форуму і розвитку Клубу.
5. Адміністрація Клубу не несе відповідальності за якість представлених товарів та послуг.
6. Після закінчення оплаченого терміну розміщення, тема видаляється.
Відкривається Нова Мийка
-
- Ім'я:Віталій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
Re: Відкривається Нова Мийка
Taras:),
ти пост читав?
tiestovm, вище писали, ціна від 100 грн, підїдь, покажи фарі, і тобі все скажуть по місцю. А де наждачка продається то питання зовсім іншої теми.
tiestovm писав: Може хтось підскаже де продається?
ти пост читав?
tiestovm, вище писали, ціна від 100 грн, підїдь, покажи фарі, і тобі все скажуть по місцю. А де наждачка продається то питання зовсім іншої теми.
Машина не жінка , помилок не пробачає
- Magnus
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Назар Дмитрович
Вибачайте що вчасно не відписую, бо хмара роботи. В темі є як і мій так і робочий телефон ,дзвоніть, завжди допоможу, а якщо не зможу сам то підскажу хто допоможе!!! 0632396000
- andy_m
- Ім'я:Andrew
Назар, лобове шкло має багато цяток що відчувається під нігтем, чи зможеш лобове полірнути?
.ιllιl. A STATE OF TRANCE
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Дякую за файну мийку і поліровку фар. Всьо на уравні. Працівники стараються, видно шо бояться втратити роботу за недобре виконану роботу.
- shaman
- Ім'я:Святослав
- Подякували: 23 рази
питався за таке на анні, сказали що не роблять такого оскільки буде "лінза", самого цікавитьandy_m писав: Назар, лобове шкло має багато цяток що відчувається під нігтем, чи зможеш лобове полірнути?
-
Скільки коштує поліровка і чи лаком покривають?Jarevych писав:Дякую за файну мийку і поліровку фар. Всьо на уравні. Працівники стараються, видно шо бояться втратити роботу за недобре виконану роботу.
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Контактна інформація:
Не покривають, поліровка від 50 за фаруtiestovm писав:Скільки коштує поліровка і чи лаком покривають?Jarevych писав:Дякую за файну мийку і поліровку фар. Всьо на уравні. Працівники стараються, видно шо бояться втратити роботу за недобре виконану роботу.
-
Назар, мийку двигунів робите? Ціна питання?
-
Назар, мийку двигунів робите? Ціна питання?
- Magnus
- Тюнінг клуб
Фари лаком не покриваєм.....бо лак лущиться.....
Мийку двигуна робим. +-100 грн
Мийку двигуна робим. +-100 грн
- Magnus
- Тюнінг клуб
Потрібні працівники на мийку! Хороші умови праці, ставка+відсоток. 0632396000 Назар
- shaman
- Ім'я:Святослав
- Подякували: 23 рази
який графік роботи по часу і дням?
- Magnus
- Тюнінг клуб
З 9-22, два через два
- Magnus
- Тюнінг клуб
Запрошую всіх на часткову і повну хімчистку автомобіля, професійних і індивідуальних підхід!!! Нова послуга очистка салону від любих запахів(озонування)!!!!
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
то без базараJarevych писав: Працівники стараються, видно шо бояться втратити роботу за недобре виконану роботу.

перед новим роком приїхав і попросив почистити по можливості кулісу коробки передач, бо троха бруду назбиралося на самій ручці... сказали, що зроблять і всьо буде чін чінарьом - шо мене канєшно абрадувало і я заценив підхід до клієнта

вопшім давольний я сидів в теплому офісі і обдумував свої діла, пока ластачку мили... коли закінчили, мене покликали і показали прекрасні результати роботи - ось мол, чістейша ручка куліси... і справді - бруду на ній вже не було... але і алюмінієвого напилення срібного клольору також

Я вот думаю, шо пашло не так, а може і нічо не пашло не так

ПиСи: Назар, я сам працював колись з людьми і знаю ,як то непросто... добре знаю... але рішив все таки про це напистаи тут, щоб було враховано на майбутнє... тому ти просто принагідно якось поясни пацанам, що рвєніє - то харашо, але сдуру і шось зламати можна

- g0nzales
- Ім'я:Денис
- Номер:ВС?????Е
- Дякував (ла): 67 рази
- Подякували: 84 рази
Там хлопці іноді халтурять, але коли Назар є на місці, він дивиться і пацани роблять добре.
За тиждень до НР теж мив машину, просив ущільнювачі силіконом пройтися, бо прогнозували морози. На виході оплатив і запитав за силікон, пацани засуєтілісь, повернули 10 грн сказали, що забули ...
За тиждень до НР теж мив машину, просив ущільнювачі силіконом пройтися, бо прогнозували морози. На виході оплатив і запитав за силікон, пацани засуєтілісь, повернули 10 грн сказали, що забули ...
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер
- hrdrive
- Контактна інформація:
давно не був на мийці, заїхав перед новим роком, 31.12. посидів в тепленькій кімнатці, все гарно, креативний вішак,столики! задум суперовий! Приємно коли власник вкладає душу а не лише гроші в бізнес. стосовно мийки - 90 грн. повна мийка з салоном, мили годину. витягнули з багажника автокрісло і бутиль на воду, забули поставити, якби я не нагадав то так би і поїхав без нього
. було декілька розводів на задньому бампері, я показав після мийки, все поправили, поітм попросили ще виїхати на вулицю щоб вони на сонці перевірили чи немає розводів - також приємно. Взагалом сподобалося! Дякую! 

INTE®©ULLE®™
- g0nzales
- Ім'я:Денис
- Номер:ВС?????Е
- Дякував (ла): 67 рази
- Подякували: 84 рази
Якщо порівнювати якість мийки із, наприклад, Шипшиною, що біля мосту на Стрийській, то вона на порядок краще. Саме тому весь 2015-тий я мив авто лише в Назара.
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей