Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Авто на польській реєстрації. Плюси і мінуси.
may
Ім'я:Ihor
Стать:чоловік
Номер:7044
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 4 рази
Re: Авто на польській реєстрації. Плюси і мінуси.

Повідомлення may » П'ят, 08 січня 2016, 16:04

St-ART писав:Тимчасове ввезення.
Це зрозуміло, п.6 ч.1 ст.70 Види митних режимів.
І це для транспортних засобів комерційного призначення.
Питання було - Чи є десь оплатне тимчасове ввезення ТЗ для особистого користування!?
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!

Doktor
Ім'я:Ігор
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення Doktor » П'ят, 08 січня 2016, 16:08

St-ART писав: можеш їздити кожні 5 днів.
Навіщо їздити кожні 5 днів якщо можна заплатити цілком офіційно 8500 і їздити вічно, дати хабар і теж їздити вічно?

Якщо ви взялась щось робити то робіть це нормально, а то таке враження що ви лоббіюєте чиїсь ссхеми!
Я вам навів реальні приклади !!! А не пусті слова!
Є ще два способи! Заїжає по дорученню яке коштує аж 30 злотих поляк який не буде більше сюди їхати або алкаш українець з якого виконавча служба нічого не вибє і агонь!
Пі по новому

St-ART
Ім'я:Stanisław
Номер:RP

Повідомлення St-ART » П'ят, 08 січня 2016, 16:18

may писав:
St-ART писав:Тимчасове ввезення.
Це зрозуміло, п.6 ч.1 ст.70 Види митних режимів.
І це для транспортних засобів комерційного призначення.
Питання було - Чи є десь оплатне тимчасове ввезення ТЗ для особистого користування!?
зд
це не окремий митний режим. Це тимчасове ввезення. просто з оплатою. На рівні з тим, що є прописане у 380 статті. відповідні правки пропонуються в законопроекті.

Доктор, що ти ліпиш... які 8500 офіційно? Хто тобі сказав що після оплати можна їздити? Не контрллюють поки то от і возяться, але рвно чи пізно прийде момент і поїде то все на арештмацданчики як у 2012 було з машинами типу на фірму. Тоді теж всі казали що це все законно і ніхто нічого не зробить. Як бачите практика інша.
На рахунок лобіюєте чиїсь схеми... Ти ж навіть всієї ситуації не знаєш, а такі заяви робиш. Писати щось легко, а от зайнятися ділом... Повторюю - ми робимо те, що вважаємо за потрібне і те, що вважаємо хоча б реальним. Кому не подобається - є чудова можлиаість кожні 5 днів їздити у Європу. Якщо в тебе немає 600 доларів у рік, щоб заплатити за користування такою машиною і їздити спокійно на машині, може тобі і машини не треба? І ще раз - ми не в Польщі! Дискусія закінчена.

Doktor

Повідомлення Doktor » П'ят, 08 січня 2016, 16:25

St-ART, слів защітан! Бо навіть 8500 призначають незаконно! Оформлюючи машину як товар! Цей штраф втягується одноразово! І все! Мільйон дир в законі! Ми живемо в майбутньому? По моєму ні! Це теперішні реалії! Це те саме що продавати бензин по 100 грн за літр бо колись так буде!
Як взагалі буде оцінюватись вартість ввезеного авто!? Знову корупція з експертами?
Ок на польському корчі закінчилась страхівка чи техогляд, ми заїхали місяць назад і заплатити 1000 баксів тепер що знову платити 1000 басків? А якщо поїхати на цій машині по закордонах то теж при кожному вїзді башляти бабло?
Пі по новому

andreyclk
Дякував (ла): 143 рази
Подякували: 63 рази

Повідомлення andreyclk » П'ят, 08 січня 2016, 16:34

St-ART писав: Якщо в тебе немає 600
В нього машина 600 уо коштує :D
п.с. Схема бред повний як на мене.За шо платити 600 уо в рік ?Шоб їздити на авто яке ти купив сам на свої зароблені гроші?!
п.с.с. + за то шо шось робите правда не в тому руслі.Але то моя думка і я нічого не роблю а збираю гроші на нове БМВ з салону :sing

Dexter
Дякував (ла): 37 рази
Подякували: 187 рази

Повідомлення Dexter » П'ят, 08 січня 2016, 16:53

шо той дурний дохтор ліпить.. я тупо в шоці :confused %)
Work hard! Play hard!

Doktor

Повідомлення Doktor » П'ят, 08 січня 2016, 16:55

Dexter, розумний я задаю реальні запитання по реальним схемам які ти чув хіба в підїзді.
Пі по новому

St-ART

Повідомлення St-ART » П'ят, 08 січня 2016, 18:09

Doktor писав: реальні запитання по реальним схемам
Ясно. Все ясно :shout :facepalm Навіть не коментую той брєд, який ти пишеш, твій світогляд не дасть тобі то зрозуміти і так. Ти ж поняття не маєш, чому машину оформляють як товар, бо машина згідно нашому законодавству це і є товар! Тобі хто сказав, що це незаконно, Парасюк? :D Таких як ти було валом в 2012, які розказували про "машини на фірму" і "все законно, я тобі кажу, всі так їздять". де вони всі і їхні машини, не нагадаєш?
andreyclk писав: п.с. Схема бред повний як на мене.За шо платити 600 уо в рік ?Шоб їздити на авто яке ти купив сам на свої зароблені гроші?!
То не схема. Якісь там схеми доктор вище описує. Ми ж пропонуємо реальний механізм, який: 1. Не розтягує штучно транзит. Транзиту в 5 днів стає цілком, і потрібно речі називати своїми іменами. Тимчасове ввезення на рік є саме тимчасове ввезення, а не транзит. 2. Наповнить бюджет (нам дали ясно зрозуміти, що халяви не буде, Кабмін не підтримає жоден з законопроектів, в якому немає якоїсь користі для бюджету). І ми згідні платити за користування такими автомобілями! Просто ви чомусь берете зразу мерседес 2003 року з мотором в 5 кубів. Та ви візьміть щось простіше і бюджетніше, і буде вам тих самих 300 доларів у рік, тільки без всяких дірок, вигадувань різних схем і всього іншого. Заїхав, заплатив, їздиш - все чесно і прозоро. 3. З розмитненням тема дуже і дуже важка. Законопроект 3251 наразі на розгляді у ВР, але раніше 2017 року в плані розмитнення ТОЧНО нічого не зміниться. Крім того, обмеження у вигляді Євро-5 не дасть розмитнити нічого з тих машин, на яких катається більшість "транзитників". Тому платне тимчасове ввезення - єдиний вихід.

St-ART

Повідомлення St-ART » П'ят, 08 січня 2016, 18:12

Doktor писав: Ок на польському корчі закінчилась страхівка чи техогляд, ми заїхали місяць назад і заплатити 1000 баксів тепер що знову платити 1000 басків? А якщо поїхати на цій машині по закордонах то теж при кожному вїзді башляти бабло?
А ти читав наш законопроект, щоб такі питання задавати? :facepalm В'їзд пропонується НА РІК, протягом якого можна буде виїжджати/заїждати. Ми це врахували.

Doktor

Повідомлення Doktor » П'ят, 08 січня 2016, 18:41

St-ART, а де його можна прочитати? бо на перед розмови мабуть варто було б його оприлюднити?
St-ART писав: Просто ви чомусь берете зразу мерседес 2003 року з мотором в 5 кубів.
а що брати опель кадет 72 року?З ОБЄМОМ 0.8?
2003 рік це тіпа мажорство? і обєм 3.2 для дизеля це цілком нормально!
я пояснюю вдруге 8500 стягується ОДИН РАЗ!!!!! і як авто може бути товаром? товар це те,що ти продаєш і на чому заробляєш, а не на чому їздиш!
St-ART писав: Законопроект 3251 наразі на розгляді у ВР, але раніше 2017 року
а де факт щот цей законопроект розглянуть найблищийм часом і приймуть?
як помятається то яник взагалі ні наякі уступки не йшов і ми всі знаємо, що з тим питанням йому помогли прості люди!

я просто ставлю конкретні запитання щоб вони були враховані, а не получилось як завжди!

добре зі всім ми розібрались тепер наступне
як буде оцінюватись вартість авто яке ввозиться?
ти розумієш що на митниці на пасі ніхто не буде бігати навкого нього і 10 годин оцінювати?
Пі по новому

andreyclk

Повідомлення andreyclk » П'ят, 08 січня 2016, 18:45

St-ART писав: Ми ж пропонуємо реальний механізм
Треба не механізм а вирішення коріню проблеми а саме зменшення акцизів.Якщо зменшать акцизи та збільшать термін транзиту (чи як там ) до 15 днів,що ти вибереш?

Doktor

Повідомлення Doktor » П'ят, 08 січня 2016, 18:50

andreyclk писав: Треба не механізм а вирішення коріню проблеми а саме зменшення акцизів.Якщо зменшать акцизи та збільшать термін транзиту (чи як там ) до 15 днів,що ти вибереш?
+ 100 наші скоти зробили економічний простір але авто звідтам виключили,бо ті гандони з того крадуть! тому проблему треба рубати в корінь а не іти на уступки і платити космічні гроші за те що в цілому світі безкоштовно
Пі по новому

St-ART

Повідомлення St-ART » П'ят, 08 січня 2016, 19:07

Doktor писав: бо на перед розмови мабуть варто було б його оприлюднити?
На зустрічі будемо презентувати його.
Doktor писав: а що брати опель кадет 72 року?З ОБЄМОМ 0.8?
2003 рік це тіпа мажорство? і обєм 3.2 для дизеля це цілком нормально!
В тебе машина 2003 року з об'ємом 3.2? Чого тоді переживаєш? Твого грата з 2.0 розмитнити показує 6915 доларів. 3% то 207 доларів у рік, щоб спокійно їздити. Багато?
Doktor писав: я пояснюю вдруге 8500 стягується ОДИН РАЗ!!!!!
Так, бо потім йде 485 стаття і 300% від несплачених митних платежів, якщо не вивезеш машину і вловлять. Прецеденти вже були :sing
Doktor писав: і як авто може бути товаром? товар це те,що ти продаєш і на чому заробляєш, а не на чому їздиш!
Для початку рекомендую почитати митний кодекс. Товар - це все, що переміщується через кордон (навіть електрика), за виключенням транспортних засобів КОМЕРЦІЙНОГО призначення. Розумієш логіку, чому автомобіль - це товар?
Doktor писав: а де факт щот цей законопроект розглянуть найблищийм часом і приймуть?
Ніякої гарантії. Взагалі. А ще Євро-5. Тому ми і бачимо альтернативу - платне тимчасове ввезення.
Doktor писав: як буде оцінюватись вартість авто яке ввозиться?
ти розумієш що на митниці на пасі ніхто не буде бігати навкого нього і 10 годин оцінювати?
Ти вкурсі процедури розмитнення автомобіля? Ну от аналогічно. Раз у рік треба буде таку процедуру проходити. Є альтернативні пропозиції, за виключенням 30/100/1000 днів транзиту, яких не буде ніколи?
andreyclk писав: саме зменшення акцизів.Якщо зменшать акцизи та збільшать термін транзиту (чи як там ) до 15 днів,що ти вибереш?
Платне ввезення на рік :D Тому що я не можу розмитнити автомобіль, він не відповідає Євро-5!
Doktor писав: тому проблему треба рубати в корінь а не іти на уступки і платити космічні гроші за те що в цілому світі безкоштовно
І що ти особисто зробив для того, щоб щось там "рубати в корінь", крім писати не дуже розумні коментарі в цій темі? Люди (я не про себе) роками над тим працюють, і не можуть нічого зробити, бо це великий бізнес, велике лоббі, а тут прийшов Доктор, і зразу всім розказав як все має бути...

andreyclk

Повідомлення andreyclk » П'ят, 08 січня 2016, 19:10

St-ART писав: Платне ввезення на рік Тому що я не можу розмитнити автомобіль, він не відповідає Євро-5!
Логічно або так або підробка сертифікатів .Короч Україна рідна мати не наїбеш не проживеш :facepalm

Doktor

Повідомлення Doktor » П'ят, 08 січня 2016, 19:17

St-ART, майдан і почався з не дуже розумних постів в фейсбуці

Бажаю вам удачі, і терпіння! І головне не піддаватися на провокації влади!
Пі по новому

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази

Повідомлення cat-yellow » П'ят, 08 січня 2016, 20:01

St-ART, ок, забираю свої слова назад і вибачаюсь.

Бо бачу, що підхід нормальний, а не "дайте нам халяви на 10 років за три капєйки, бо там десь в Польщі....."

Відразу питання (не стьоб)

Припустимо, я тут можу взяти собі якусь Октавію Тур стареньку, року так 2003-го, тисячі за 3 ує.
(Припустимо, що це буде Тур 1.9 TDi або Тур 1.8 ТурбоБенз, 2003 року)

- яким згідно вашої пропозиції приблизно буде розмір платежу?
- чи можу завезти я, власником бути я, раз на рік платити я, а кататись мій тесть?

St-ART

Повідомлення St-ART » П'ят, 08 січня 2016, 20:22

cat-yellow писав: - яким згідно вашої пропозиції приблизно буде розмір платежу?
Ну митний калькулятор показує, що розмитнення таких машин коштувало б в районі 8000, відповідно 3% в рік то 250 доларів десь.
cat-yellow писав: - чи можу завезти я, власником бути я, раз на рік платити я, а кататись мій тесть?
Тесть - ні. Наразі передавати керування тимчасово ввезеними автомобілями взагалі заборонено, пробуємо в законопроекті передбачити можливість передачі родичам першої спорідненості (батьки/діти/подружжя). Але то треба розуміти, що це лише пропозиція, чи підтримають ці пропозиції - оце питання. Занадто велике лоббі проти автовиробників і автоімпортерів, бо це обвалить продажі нових автомобілів і всяких там форз.

cat-yellow
Ім'я:Михайло
Дякував (ла): 222 рази
Подякували: 72 рази

Повідомлення cat-yellow » П'ят, 08 січня 2016, 20:54

St-ART, так-так, лоббі велике, що правда, то правда
А я б на дружину для тестя якусь таку Окташку взяв би

St-ART

Повідомлення St-ART » П'ят, 08 січня 2016, 21:01

cat-yellow писав: А я б на дружину для тестя якусь таку Окташку взяв би
Всі б щось собі взяли ;) Ну крім сигаретовозів і доктора, вони б їздили кожні 5 далі :D

may
Ім'я:Ihor
Номер:7044
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 4 рази

Повідомлення may » П'ят, 08 січня 2016, 21:03

St-ART писав: чи підтримають ці пропозиції - оце питання.
Це утопія. Ніхто 3% замість сплати всіх митних платежів не впровадить.
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей