Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я паркуюсь, як ІДІОТ.
-
- Ім'я:Ігор
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Dexter, то знайди на мобіл де, отомото і подивись скільки там таких машин.
До чого тут люди які їх купують? Вони там їздять і молоді люди мають можливість не їздити на гавнодивятках за 3000 уо.
До чого тут люди які їх купують? Вони там їздять і молоді люди мають можливість не їздити на гавнодивятках за 3000 уо.
Пі по новому
- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
Re: Я паркуюсь, як ІДІОТ.
за ринком слідкуєш? в Україні за 3000уо можна купити омегу б, а таку падуставшу як в тебе можна за ~2700 взятиDoktor писав: мають можливість не їздити на гавнодивятках за 3000 уо.
Work hard! Play hard!
-
Dexter, А є різниця в німців 200 євро ,в поляків 800 уо і нас 3000 уо? Але в нас за ті гроші хз чи вона 100км проїде.
Ти ж не будеш доказувати що вазота краща за омегу
Ти ж не будеш доказувати що вазота краща за омегу
Пі по новому
- luav
- Ім'я:Володимир
- Номер:BC5192AT
Черговий дитячий садок
От чому,наприклад,я ніколи не дозволю собі запаркуватись на таке місце,а поїду шукати далі місце для парковки?Можливо,тому,що мені не начхати на решту людей?

От чому,наприклад,я ніколи не дозволю собі запаркуватись на таке місце,а поїду шукати далі місце для парковки?Можливо,тому,що мені не начхати на решту людей?
-
luav, Бо їх зараз аж два, а коли таких умніків буде 100? То що тоді на сиїові паркуватись і іти пішки?
Пі по новому
- g0nzales
- Ім'я:Денис
- Номер:ВС?????Е
- Дякував (ла): 67 рази
- Подякували: 84 рази
Є водії, які паркуються там, де нема знаку "інвалід", де є розмітка, і де авто не буде заважати іншим запаркуватися чи проїхати повз. Такі люди шанують себе та поважають інших водіїв.
А є інша когорта, яким стати на місце інваліда, чи переході, чи де розмітки нема (власниками парковки не було передбачено паркування) - як повітря вдихнути, в них завжди є відмазка "інвалідів на авто - нема", чи "а кому я заважаю", чи "а де я маю стати" і т.д.
Таким телепням нема сенсу пояснювати щось, бо в голові у них - сміття, шанують вони тільки себе, а на весь решта світ їм - насрати.
А є інша когорта, яким стати на місце інваліда, чи переході, чи де розмітки нема (власниками парковки не було передбачено паркування) - як повітря вдихнути, в них завжди є відмазка "інвалідів на авто - нема", чи "а кому я заважаю", чи "а де я маю стати" і т.д.
Таким телепням нема сенсу пояснювати щось, бо в голові у них - сміття, шанують вони тільки себе, а на весь решта світ їм - насрати.
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер
- _Oliko_
- Ім'я:Олег
- Подякували: 1 раз
А представити себе власником електромобіля? То ж не ДВЗ, коли заїхав на заправку, 5 - 10 хв. і вже повний бак. То треба пару годин заряджати. І не кожен має можливість вдома "заправлятись". Він ж не буде переноску там ... з 9-го поверху кидати.
-
_Oliko_, А парковка це місце для зарядки авто? Чи це місце де стоїть авто поки ви вирішуєте свої справи?
Я повторююсь ставлячи на авто гбо ви розраховуєте де його будете заправляти? Чи їдете на заправку за 500км?
І друге питання ви б хотіли щоб під вашим домом на сихові 2 умніка перегородять собі 2 парко місця і скажуть всіх бажаючих [цензура] їдьте собі на платну парковку чи в інший двір
Я повторююсь ставлячи на авто гбо ви розраховуєте де його будете заправляти? Чи їдете на заправку за 500км?
І друге питання ви б хотіли щоб під вашим домом на сихові 2 умніка перегородять собі 2 парко місця і скажуть всіх бажаючих [цензура] їдьте собі на платну парковку чи в інший двір
Пі по новому
- Sviatoslav
- Номер:файний
Doktor писав: _Oliko_, А парковка це місце для зарядки авто? Чи це місце де стоїть авто поки ви вирішуєте свої справи?
Doktor, не перебільшуй, чувак! Заправок на LPG як гною вже. Вирішуй свої справи знайовши місце за 200 метрів далі від тих паркомісць чи корона впаде пройтись?

Якщо буде 100 таких машин в центрі, то повітря для тебе і твоїх дітей (і не тільки твоїх) чистішим буде, бо на його місці міг бути черговий ваг на пл бляхах, який розвалюється і фігарить синім димом в атмосферу. А потім б**ть, мене голова болить, б**ть треба до лікаря і т.д.
А стосовно таких умніків сихівських, які місця приватизовують - питання вже вирішуюють місцеві гопніки, можеш глянути як в групі Варта-1 на фейсбуці.
У действительно хороших водителей мухи расплющены об боковые стёкла.
- _Oliko_
Doktor писав: А парковка це місце для зарядки авто?
Це спеціальна парковка для електромобілів і всього 2 місця. Не спорю, коли приїжджає людина зранку в центр, ставить машину на парковку-зарядку, сама сідає на трамвай і їде десь там за пару км на роботу, то є неправильно. А коли хтось по справах приїхав на годинку, то чого б і не підзарядитись за той час.
-
Sviatoslav, Ну ось ти прихильник зроблених через очко велодоріжок, перекривання вулиць заради рамятників. І тд
Пі по новому
-
_Oliko_, так і я за те!!!! Але це вирішується установкою боксів з подовжувами! Припаркувався будь де запхав 5 грн виліз дріт протягнув 10 метрів до корита і агонь, все ж можна зробити не через зад!
Пі по новому
- Sviatoslav
Doktor писав: Sviatoslav, Ну ось ти прихильник зроблених через очко велодоріжок, перекривання вулиць заради рамятників. І тд
Doktor, Походу ти сам велодоріжки ті і робив, оскільки знаєш технологію, тільки при чому тут вони - взагалі невідомо.
А "рамятники" - це яка мова?
-
Sviatoslav, не включай окуня тобі не 16 років.
То подивись як на коперника вони зроблені і не тільки, де для пішоходів 15 см аж є. І на площу святого Юра, там все робили найкращі інженери
То подивись як на коперника вони зроблені і не тільки, де для пішоходів 15 см аж є. І на площу святого Юра, там все робили найкращі інженери
Пі по новому
- _Oliko_
Дроти тягати теж не варіант. Просто треба бути, не знаю ... толерантним до таких. Їдете, бачите, що все занято, а одна для елєктриків - вільна, не паркуйтесь бо треба от тут зразу стати, а поставте десь дальше. Зараз електромобілів не так багато, не дуже вони і паркомісця займають.Doktor писав: дріт протягнув 10 метрів до корита
- Sviatoslav
Doktor, для пішоходів, яким треба пройти, придумали пункт 4.1 у ПДР. Читаємо:Doktor писав: Sviatoslav, не включай окуня тобі не 16 років.
4.1
Пішоходи повинні рухатися по тротуарах і пішохідних доріжках, тримаючись правого боку.
Якщо немає тротуарів, пішохідних доріжок або пересуватися по них неможливо, пішоходи можуть рухатися велосипедними доріжками, тримаючись правого боку і не утруднюючи рух на велосипедах, або в один ряд узбіччям, тримаючись якомога правіше, а у разі його відсутності або неможливості рухатися по ньому — по краю проїзної частини назустріч руху транспортних засобів. При цьому треба бути обережним і не заважати іншим учасникам дорожнього руху.
-
Sviatoslav, Ну то розкажеш [цензура] на веліках які ганяють і вічно виставляють притензії
Пі по новому
- Sviatoslav
Doktor писав: Sviatoslav, Ну то розкажеш [цензура] на веліках які ганяють і вічно виставляють притензії
Doktor, я їжджу на велосипеді і я виставляю претензії пішоходам, але виставдяю їх в тому випадку, коли вони йдуть по велодоріжці при наявному тротуару з достатньою кількістю місця або них пересуватись просто неможливо (що і прописано у ПДР). Звалити на когось найлегше, починати з себе найважче бо...дослівна цитата, яку кожен колись чув в свою сторону: "як то так я тут купу років ходжу/їжджу/сміття викидую і мене тут так не виховував ніхто, а ти сопляк будеш....та я тебе зараз [триповерховий мат]".
Так і живем. Хто щось старається зробити, а хтось тільки ниє по життю. Всім бажаю пробувати робити тільки перший варіант

- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Телепню. Пройдись там по парковці, часто більшість стоять без оплати. Так ще й бикують. Напевно твої родичі.Doktor писав: _Oliko_, А парковка це місце для зарядки авто? Чи це місце де стоїть авто поки ви вирішуєте свої справи?

Ці два паркомісця для електрокарів обладнав, і мало того орендував Ощадбанк у міста за бабло. Так шо давай дасвіданья.
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Дивно чому Дохтор і АндрюшаК не ниють що під супермаркетами задофіга позначених місць для інвалідів
В нас ж інваліди на машинах не їздять, їх мало, тому має бути без пркомісць? 

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей