Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
та мічта перемічтить Скорпа раза три.... так шо не нада ляля....Kirik писав:мічта![]()
+1 слушна думкаOrrrk писав:купи собі таврію за 700 доларів, поїзди рік і відскладені гроші вклади у більш нове авто куди постійно нетреба вкладати по пару сот доларів щомісяця. Тобі ВАГ ніхто непарить, просто радять купити безпроблемне авто, і тупо на ньому їздити а не калатати панти і гасити її кожен тижденьKirik писав: іду махну свого гавняного скорпіо на гольф двойку, з мою доплатоюі то, чи ше поміняють
![]()
та бо ти немав жодної нормальної машини, переважно один шрот в який треба було вкладати ціну машини шоб довести до стану, в якому не хочеться продавати, тому і продаєш постійно. мав би ти того ж ескорта в повному ідеалі, ти б і його не продавав. а так постійно міняєш шрот на шрот, в пошуках кращого, але чудес не буває.Kirik писав: реально ще не було ніожної машини, шоб я її аж дуже так хотів довго мати, хіба мерседес, і то потім його черепаший хід мене замахав
Kirik писав: я собі раз переберу проводку і буду їздити пів року, а потім знов спалахну.
я розумію шо треба трольнути, але ті хто знають що то за машина, і з ким я говорив особисто, говорять тільки про одне, що в ній погана проводка, іїї треба перебрати, в іншому плані машина дуже навіть зашибісь, в порівнянні з тими вагами, бмв і мерсами, за свою ціну.AnGeL писав: я собі раз переберу проводку і буду їздити пів року, а потім знов спалахну.
десь там, де виділено, НЕ пропущене напрошуєтьсяKirik писав: тому говорити шо то шротец, якось ну дуже правильно, і безпідставно.
Я потім виправив, бо з телефона писав, і якось пропустивcat-yellow писав:десь там, де виділено, НЕ пропущене напрошуєтьсяKirik писав: тому говорити шо то шротец, якось ну дуже правильно, і безпідставно.
то ти так думаєшKirik писав: проводка вже перебрана.
+1 .проводку неможливо нормально зробити не в заводських умовахAnGeL писав: тільки от проводку, перебирай не перебирай,
не плодіть єресь , питання тільки часу, кривизни рук і затратandriy320e30 писав: .проводку неможливо нормально зробити не в заводських умовах
яка эресьLiuskywalker писав: не плодіть єресь
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість