от якби ціна на нафту далі була 110$ то може дійсно за кілька років,cdrom писав: за електромобілями майбутнє, може вже за кілька років.
а при ціні на нафту 36$ думаю всьо буде набагато повільніше...а жаль
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
от якби ціна на нафту далі була 110$ то може дійсно за кілька років,cdrom писав: за електромобілями майбутнє, може вже за кілька років.
sapphir, в Кінг Кросі стоїть рекламний Ліф, та пише "17.5 тисяч $", поїдь глянь якого він року і пробіг якийsapphir писав: а ось якби 2013 рік десь до 13-14 баксів за все
Dexter писав:sapphir, в Кінг Кросі стоїть рекламний Ліф, та пише "17.5 тисяч $", поїдь глянь якого він року і пробіг якийsapphir писав: а ось якби 2013 рік десь до 13-14 баксів за все
Dexter писав: кеп підказує, що половина заряду йде на прогрівання салону з -15 до +21...
щоб об'єктивно оцінити заряд треба враховувати час їзди, кількість переривів і тривалість самих переривів, а не тільки кілометраж
Читай знову ж таки уважно, я не писав, що всі ліфи не їздять взимку. Я всього лиш маю джерело, яке мене повідомило, що їхня сімейна електричка зимує і не виїжджає заразDexter писав: 2, 3 січня бачив багато ліфів, вчора теж одного бачив
тут пишуть, що я в своїх дуууже грубих підрахунках багато чого не врахував, і якщо врахувати - то можливо електромобіль вже і сьогодні може бути вигіднм.Dexter писав: от якби ціна на нафту далі була 110$ то може дійсно за кілька років,
а при ціні на нафту 36$ думаю всьо буде набагато повільніше...а жаль
Sviatoslav писав: Dexter, цей ліф стояв в гаражі при +1 цілу ніч, яка ще прогрівка з -15(в статті все написано)
https://www.drive2.ru/l/8600104/60 км от дома до работы "съели", с почти постоянно включенным подогревом салона, 49% заряда при -21 за бортом
Dexter, ти написав про прогрівку від -15 градусів, при чому тут 35 км і ще й гараж сюди?Dexter писав: він по гаражі їздив 35 км???
Sviatoslav писав: cdrom, Взагалі ті елекрички частково перспективна штука, але немаленька вартість батарей, відсутність обслуговування в Україні, неможливість далеко їздити, пригоди взимку та питання запчастин в разі ДТП ставлять під сумнів цей гаджет на колесах для раціонального використання. Це ще ми мовчимо про залежність від точок заряду і величезна витрата часу на зарядки при довгих поїдках.
Speedo писав:Так ВYD ж, вроді, пішла з Українського ринку
sapphir писав: Були в Созополі того року - у власника міні готеля син їздить на китайському електромопеді. Казав заплатив щось 1000 евро. Колеса вже в нього більші, пластику багато але сидиш як на мопеді. Запас ходу щось не то 40 не то 50 км. Максималка десь під 60. Але для себе ніколи таке не розглядав - два колеса то два колеса...
На ньому ще якась зеленого кольору рекламка була - типу "0.6 евро /100 км"
Sviatoslav писав: Новий мопед такого плану зможуть собі дозволити люди і не напряжно стосовно зберігання + купівлі нових батарей.
sapphir писав: Це не мопед - ні бабця з села, ні жінка через раму перекидати ногу не будуть. Так само нема куда сумку спереді під ноги поставити. Одним словом більшості тих хто зараз юзають той забугровий шрот ці мопедо-мотоцикли ні по практичності ні по ціні нафіг не потрібні.
В місті - і де його зберігати якщо ти живеш не в приватному секторі?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей