я напевно до стилю БМВ не доріс ще ))) але стрьомне воно шо капецAutofot+ писав: BMW 750 Ld 2015

той же W222 в рази симпатичніший
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я напевно до стилю БМВ не доріс ще ))) але стрьомне воно шо капецAutofot+ писав: BMW 750 Ld 2015
ЖирAutofot+ писав:BMW 750 Ld 2015
уєбан ще той... диски його не спасутьAutofot+ писав: багато хто каже,що він так собі по вигляду або взагалі кажуть що урод якийсь
diesell писав: А до BMW , ты точно исчо не дорос...
а ти на машини тільки спереду дивишся?Autofot+ писав: GLE - спереду... багато хто каже,що він так собі по вигляду або взагалі кажуть що урод якийсь - на мою думку якщо під гарний колір,диски і хорошу комплектацію то дивиться не погано
а як на мене то вона не змінювалась ще з 90-років...я б сказав фейс ліфтинг і все....Kost писав: але а8 від ауді взула обох як на мене)
+1...S8 ось там силаKost писав:при любові до мерседеса і повазі до бмв, але а8 від ауді взула обох як на мене)
Може двіг і сила але зовні стара а8 краще ,щей з 5,2 .А так БМВ круче як не крутиandrew писав:+1...S8 ось там силаKost писав:при любові до мерседеса і повазі до бмв, але а8 від ауді взула обох як на мене)
Autofot+ писав: Хтось вже бачив S coupe ???
а я??diesell писав: А до BMW , ты точно исчо не дорос...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей