Там колеса прямо до ланжеронів приварені?diesell писав: тільки на сппорт ходовій знайшов.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Там колеса прямо до ланжеронів приварені?diesell писав: тільки на сппорт ходовій знайшов.
Може подушці мотору бути кабздец, від ями.? бо таке враження шо то якась з них вмерлаT5-R писав: Розхід люкс. 6 літрів.
Всі БМВ для автобанів.)))
елементарноostin777powers писав:Може подушці мотору бути кабздец, від ями.? бо таке враження шо то якась з них вмерлаT5-R писав: Розхід люкс. 6 літрів.
Всі БМВ для автобанів.)))
незнаю як ти дивишся . має правельно рахувати. можливо він рахує середній за поїздку на 100км і збиває автоматично .15 л цілком реально сер швидкості 20-30 і олодних стартах .ми їхали з польщі на 530д.показувало 6.5-7л .так і брало .залий до повного . проїдь 100 км лише місто.потім ше раз залий до повного і побачиш розхід по місту . тоді звіриш з компомostin777powers писав: І борт комп п*здить як 1+1 ..пише 15.3 літра на сотку, по факту не більше 7
так і зробив розхід такий ж як і ти пишеш....борт пише 15andriy320e30 писав: 6.5-7л .так і брало .залий до повного . проїдь 100 км лише місто.потім ше раз залий до повного і побачиш розхід по місту . тоді звіриш з компом
попробував збивати в ручну ?ostin777powers писав: Як так хз..не можу нічого в неті знайти
так і робив перед поїздкою один збив ..інший залишив...andriy320e30 писав: попробував збивати в ручну ?
вдома колишиться по місту біля 9.5andriy320e30 писав: чи в дома показало 15?
от і я не знаю куди дивитисьandriy320e30 писав: а тоді хзн
Акселю в очіostin777powers писав: от і я не знаю куди дивитись
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей