Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Grand Scenic 2006
- Orrrk
- Ім'я:Орест
- Стать:чоловік
- Номер:5620
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
ну з вкладишами я думаю буде так: Зараз пробіг 223 к. Я планую міняти масло на наст раз в 230 к. от тоді думаю вкладиші поміняю.
- Orrrk
Re: Grand Scenic 2006
Люди підскажть мені наступне. Так як дизеля я ніколи не мав, то зараз в такі морози спостерігаю що машина дуже погано гріється, я розумію дизель не так нагрівається як бензин, але все ж таки ...
Зранку заводжу машину, прогріваю ну 3-4 хвилини, рушаю і їду з рясне в центр а це 12 км, і тільки в центрі може появитись перша позначка на датчику температури, і потім вже скоріше нагрівається до норми. Чи нормально що він так довго прогрівається??? Ще я собі думаю може я наставляю зразу на клімі 25 градусів і воно тому ще також затягує час прогріву
Зранку заводжу машину, прогріваю ну 3-4 хвилини, рушаю і їду з рясне в центр а це 12 км, і тільки в центрі може появитись перша позначка на датчику температури, і потім вже скоріше нагрівається до норми. Чи нормально що він так довго прогрівається??? Ще я собі думаю може я наставляю зразу на клімі 25 градусів і воно тому ще також затягує час прогріву
-
- Ім'я:Alex
В європейських дизельних версіях часто ставили електропічку яка працювала поки двигун холодний, це прискорювало обігрів салону і нагрів двигуна, дехто доставляв сам (потрібно потужніший генератор і відповідно тен)
А взагалі щось дійсно довго гріється, сьогодні -11, двигун не прогріваю, їду через 30 сек плавно і через 3-5 кілометрів показує повний прогрів, але в мене клімат поки двигун холодний працює на малих обертах і гріє тільки електропічкою і як тільки зявляється перша поділка починає давати тепло від двигуна
P.S. дизель на малих обертах погано гріється, можна спробувати більше крутити
А взагалі щось дійсно довго гріється, сьогодні -11, двигун не прогріваю, їду через 30 сек плавно і через 3-5 кілометрів показує повний прогрів, але в мене клімат поки двигун холодний працює на малих обертах і гріє тільки електропічкою і як тільки зявляється перша поділка починає давати тепло від двигуна
P.S. дизель на малих обертах погано гріється, можна спробувати більше крутити
Востаннє редагувалось П'ят, 01 січня 2016, 17:50 користувачем deepmost, всього редагувалось 1 раз.
-
- Ім'я:Павло
не парся. Так має бути. Дизель в мінуса довго грієтьсяOrrrk писав:Люди підскажть мені наступне. Так як дизеля я ніколи не мав, то зараз в такі морози спостерігаю що машина дуже погано гріється, я розумію дизель не так нагрівається як бензин, але все ж таки ...
- Orrrk
в мене в салоні теж гріє електропічкою,
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Ziro-cool, +1 

- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
У дизеля вищий ККД порівняно з бензиновим атмосферником, так само нові ті всі екобусти і тсі довше гріються, в цьому випадку рішає тільки електро підігрів.
Ford?
- Rosko
- Дякував (ла): 9 рази
- Подякували: 5 рази
Fobos, нєеее у водянки картонка впринципі вистарчає а от повітрянику тяжко.... 

Мій стиль - не ваша мода.
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
То не нормально, хіба в ручному режимі вклчити на максимум пічку, тоді так. Я сьогодні з прогрівом поки розчистив машину, то включив пічку але від епіцентру до левандівського моста машина прогрілась повністю. Перевір чи взагалі до кінця прогрівається,бо в мене таке було, замінив термостат
Машина не жінка , помилок не пробачає
- Sviatoslav
- Номер:файний
Jarevych, теж мав такі симптоми і теж замінив термостат, тому +1
У действительно хороших водителей мухи расплющены об боковые стёкла.
- Orrrk
тіпа може бути шо постійно відкритий великий круг? Я як відкриваю капот то я в шоці, десь там ще й треба термостат найти
- -kesheme-
- Ім'я:Антон
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 29 рази
- Контактна інформація:
У мене віто прогріти до робочоі температури в місті просто нереально, тільки трасса. Так що я собі з ПВХ зробив "стаціонарну картонку" і чіпляю іі разом з заміною резини. Це підняло температуру градусів на 10. Випереджу версію з термостатом- при +15 машина прогрівається до робочоі за хвилин 5 ізди.
www.levelup.lviv.ua
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
Шось типу того, в мене пластина була деформована і він получався привідкритим. Термосиат, як дивишся на мотор, то справа на блоку під патрубком дроселя. Міняється за 20 хв без напрягівOrrrk писав:тіпа може бути шо постійно відкритий великий круг? Я як відкриваю капот то я в шоці, десь там ще й треба термостат найти
Машина не жінка , помилок не пробачає
- GaGaRIN
- Ім'я:Віталік
- Подякували: 2 рази
Orrrk, я тобі нашо клубну рамку ззаду вчепив?
Досить толковий ресурс, зайди туди, почитай, може дійсно система по великому колу фунциклірує
-kesheme-, для того в віто, як правило 110-112 стоять догрівачі в виді ебера D5WZ, чи в тебе немаэ?

-kesheme-, для того в віто, як правило 110-112 стоять догрівачі в виді ебера D5WZ, чи в тебе немаэ?

- Pier
- Дякував (ла): 5 рази
Там можна перевірити його, по якому кругу ходить тосол.
-
- Подякували: 2 рази
Orrrk, в мене коли не працював термостат, то в мене машина дорогою з Трускавця до Львова прогрівалась лише до 30 градусів 

- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
їхав на дизельному Спортеджі з Пасічної на Чупринки - 8.2 км, машина ніфіга не прогрілась
(2014 року, пробіг 4 тисячі - термостат нормальний)
Orrrk, треба пхати картонку..
в мене на москвичі 408 1972року є заводські жалюзі перед радіатором - класна штука

(2014 року, пробіг 4 тисячі - термостат нормальний)
Orrrk, треба пхати картонку..
в мене на москвичі 408 1972року є заводські жалюзі перед радіатором - класна штука

Work hard! Play hard!
- HacK
- Ім'я:HacK
- Подякували: 30 рази
на холостих гріти немає толку,треба заводити і за секунд 30-1 хв їхати і все помалу почне прогріватися, а так, з дизелем напряг, тоже ніколи не мав дизеля, весь час бенз, і цього року, той момент почав напрягати, коли бенз за 1 хв-2хв вже прогрітий, то дизель не гріється на холостих зовсім, а в дорозі треба мінімум ще 3-5 хв 

- Orrrk
Сьогодні якось було краще з прогрівом, я трошки більше тиснув на газ і вона скоріше грілась.
Тепер маю наступну проблему, заблокувалась магітола просить ввести код, от сиджу в неті шукаю де б його взяти, пишуть що треба мати пре код, який є на зворотній стороні магнітоли, треба йти в машину і знімати мафон.
Тепер маю наступну проблему, заблокувалась магітола просить ввести код, от сиджу в неті шукаю де б його взяти, пишуть що треба мати пре код, який є на зворотній стороні магнітоли, треба йти в машину і знімати мафон.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей