а може не треба?Speedo писав: от ще би нова поліція почала за то штрафувати

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а може не треба?Speedo писав: от ще би нова поліція почала за то штрафувати
Fokysnik писав: Винятки тільки для інструкторів, водіїв інвалідів, спецслужб і таксі.
Мабуть не даремно в Штатах на кожній машині пише "служити та захищати", щоби копи не забували для чого вони є. Тре було і в нас таке на їх службових тачках написать.HacK писав:наразі копам взагалі пофіг, на прищібнутий ти, чи ні
панять і прастіть (с)g0nzales писав: Тре було і в нас таке на їх службових тачках написать.
абнять і плакать (с)topper писав:панять і прастіть (с)g0nzales писав: Тре було і в нас таке на їх службових тачках написать.![]()
А так сидиш і виглядаеш як живийt309 писав: загинув і був не прищібнутий
t309 писав: Незнаю як там в кого а в мене всі і завжди прищібаются а якщо ні то виходять і йдуть пішки!!!
Так потім ще чувака віддирати з лобової, краще хай пристібнитьсяSpeedo писав: в мене на колишній роботі шофер інакше казав. "Не пристібаєшся - як хочеш, але якщо ДАЙ зупинить, штраф зі своєї кишені платиш"
краще в кінцевому результаті лишитися живим, ніж таким виглядатиGeorge734 писав:А так сидиш і виглядаеш як живий
Speedo писав: в мене на колишній роботі шофер інакше казав. "Не пристібаєшся - як хочеш, але якщо ДАЙ зупинить, штраф зі своєї кишені платиш"
а в мене в Тенополі на попередній роботі, директор - німець, як бачив когось з працівників за кермом не пристібнутим - виганяв з роботиt309 писав:Speedo, я про цеSpeedo писав: в мене на колишній роботі шофер інакше казав. "Не пристібаєшся - як хочеш, але якщо ДАЙ зупинить, штраф зі своєї кишені платиш"
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 19 гостей