Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Совєршенно вєрноandriy320e30 писав: тому треба теплоакумулятор і палити в макс нагрузці
+100BOXER писав: то наф той котел нужен.
якшо маленька квартира то ясно ,якшо хата на 240 кв то зовсім інше питання . в мене за сезон йшло більше 3000кубb_andriy писав: +100
дають то і беруть..shpila писав: Люди офррмляють субсидію на будинки по 400 м. кв., і дають по 4200 кубів на сезон)
Прям одна бідося з такими хатами)))
Мені би навіть в голову не влізло йти оформляти субсидію, якось то по "ніщебродськи")))
шось тіпа тогоshpila писав: Мені би навіть в голову не влізло йти оформляти субсидію, якось то по "ніщебродськи")))
в тому то і біда - я в червні місяці витратив більше 1000 євро на заміну системи опалення, щоби зменшити споживання газу до норми +- 1200 кубів в сезон, а можна було просто подати на субсидію і отримати знижку як і зробили ті люди в яких по хаті йдуть труби 100 мм діаметром і де тепловтрати колосальні.vovka писав: дають то і беруть..
в мене теж таке питання стоїть,сума мін 70к виходитьshpila писав: Тепер питання наступне - чи буду я утеплювати хату (чого тупо не встиг зробити цього року) щоби зменшити споживання газу чи тупо заб'ю болт на то діло?
нафіга . я купляв за 1700 машину колотих твердих . закидка 3 рази в сутку.носити так за-бує ,але по газі мені би вийшло космос без субсидій. так ше з весни не платив за газ ,була переплата 200грb_andriy писав: колоти носити, колоти носити, носити, носити, носити
+100 до твоїх слів..shpila писав:в тому то і біда - я в червні місяці витратив більше 1000 євро на заміну системи опалення, щоби зменшити споживання газу до норми +- 1200 кубів в сезон, а можна було просто подати на субсидію і отримати знижку як і зробили ті люди в яких по хаті йдуть труби 100 мм діаметром і де тепловтрати колосальні.vovka писав: дають то і беруть..
Тепер питання наступне - чи буду я утеплювати хату (чого тупо не встиг зробити цього року) щоби зменшити споживання газу чи тупо заб'ю болт на то діло?
Ми 6ля всі патріоти і хочемо зіскочити з газової голки, а як до діла: "То йой дайте субсидію, бо я колись накрав докуя всього і вибудував школу, а тепер не хочу багато платити."
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей