Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Виїхав у ніч трохи повозитися - до Метро на Вашингтона і з повротем. Із захистом якось розберуся, а вже є кілкька дуже приємних моментів.BOXER писав: теж думаю, шо треба іншу машину!
Вистукаєш молотком до серединиYust писав: Машинка файна, а зі захистом щось та й пораджу
і завод (ну принаймні форд, як там сузукі незнаю) офіційно не рекомендує ставити всякі особливо металеві захисти. Бо всі краш тести проводяться без нього. І мотор немає попадати в салон на коліна водію, а має вилітати вниз. А як поведе себе двигун коли знизу надійний захист - хто його знаєdeepmost писав: якби він був таким життєво необхідним його б ставили з заводу а не той колхоз який у нас ставлять
десь так воно єRULES писав:порядні виробники захисту передбачають цей момент в конструкції кріплень
Можливо.. Головне щоб сузукі виявилося тим порядним виробником.RULES писав: порядні виробники захисту передбачають цей момент в конструкції кріплень
Петро писав: deepmost, треба тоді з асфальту на села наші яворівські зїхати
то вже 1.5 тонни ? була 1180deepmost писав: півторатонну машину
мені власне у салоні наголошували, що часи колхозу пройшли і вони ставлять оригінальний металевий захист. Але я заглядав - то справді совковська бронеплита. Хай забирають його собі нафік, - обійдуся без "захисту". Тільки зіпсували автентичну японську якість. Всюди де рускій мір докладе вставить свої 5 копійок - хоч сідай і плач. Работнічкі хрєнові.deepmost писав: а не той колхоз який у нас ставлять
Саме так і зроблю, дякую Хак! І машина полегшає до норми.HacK писав:постав оригінал пластиковий і не парьсянічо там не тріскає, не ламається, і все добре воно захищає
Темно вже було. Але Векслєр-страхувальник нафоткав і за себе і за мене. Може він і викладе. Я завтра рухаюся не своїм Форестером яко пасажир на Хмельницький. Як повернуся розрулю захист і пофоткаю. Бо та машинка справді виглядом приносить насолоду - і екстерєром і інтерєром. Даремно я себе томив стільки часу Тіідою комплектації Актіве чи як там її базову початкову комплектацію. Як згадаю свої нічні тіідовські мандрівки аж самому себе шкода робиться. Сузук має на порядок кращі світла + денні ходові ледові вогні + протитуманки.TELESYK писав:Yust, а фото так і нема, може і машини нема, і захисту
яіпу!!! скільки епічно-ояіпушності в цих словахYust писав:мені власне у салоні наголошували, що часи колхозу пройшли і вони ставлять оригінальний металевий захист. Але я заглядав - то справді совковська бронеплита. Хай забирають його собі нафік, - обійдуся без "захисту". Тільки зіпсували автентичну японську якість. Всюди де рускій мір докладе вставить свої 5 копійок - хоч сідай і плач. Работнічкі хрєнові.deepmost писав: а не той колхоз який у нас ставлять
Я колись подібних "майстрів" у тому магазині що на мотозаводі допустив до шведської бензопили - за пів року викинув. Совок він і вмре совком, - треба забирати японське і заказати совку, щоб не пхався. 25 літ пройшло - ще 15, щоб совпдепію можна було допускати до кваліфікованих рішень.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей