Хйз, так привик просто.. Обганяти треба за максимально короткий проміжок часу, тому тисну всьо шо є під капотом на обгоні ))) А так то більше 120 рідко їду.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
йоооооой,а як мены тоды на газы обганяти машину чи фуруYust писав: газові автівки
andriy320e30 писав: менше 200нютонів на тонну і хоча б 150 сил ,дуже важко ,і головне небезпечно по трасі їздити
а ти прикинь шо буде на варіаторіRomko писав: старій на ручці - то мертвий мотор
я думаю він її не купив, а так по..здіти бортовикsapphir писав: Машина ще в салоні а вже 8-ма сторінка бортовика
підтримуюvovka писав:В мене 150 сил і 190 нютонів. Все одно на понижену перехожу як треба фуру обігнати
Хйз, так привик просто.. Обганяти треба за максимально короткий проміжок часу, тому тисну всьо шо є під капотом на обгоні ))) А так то більше 120 рідко їду.
sapphir писав: Машина ще в салоні а вже 8-ма сторінка бортовика
Я і зараз маю , і мотор вже овер 100к накрутив ... І все одно дискомфорту не відчуваюcdrom писав: мав жигуль з 1,3 і норм. їздив.
так девятка нормально їде порівняно(але на бенз) . нові фокуси ст (на 250 сил)обганяєш ?Dexter писав: а дев'ятці 1.5
я тут 8 сторінок ржуDexter писав: останні три сторінки поржав в голос
andriy320e30 писав: нові фокуси ст (на 250 сил)обганяєш
так я тоже більше 120 нє їжджу . хіба в крайніх випадках і тільки по двохрядціBOXER писав: їхати менше 100-120 не можу
тобі того не зрозуміти ,от коли поїздиш рік на своїй 150-200 сильні машині і потім пересядеш на 100 тоді поймешBOXER писав: і дискомфорту на овощному 1.4 взагалі не відчуваю.
ну і шо ти відчуваєш задоволення коли їдеш на такі машині по трасі? я розумію потім пересісти на м3 і відчути контраст емоційHacK писав: від 80 к.с
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей