треба було таранитиtopper писав: Моє:

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
треба було таранитиtopper писав: Моє:
Та так і мало бути але не понятно чи то воно сраку підставляло чи перестроювалосьMorozov писав: треба було таранити
я розумію де ви думаєте що я порушив, ітак розберем ситуацію, суцільної нема, знак є я бачу знак бачу що встигаю випередити тошнота і перестроїтись в ліву смугу щоб не порушити вимоги знака, що я і зробив, єдиний нюанс це я перестроився на самому початку затертої суцільної, вимоги знака я не порушив, перестроїтись раніше не міг бо мені заважав тошнот, де я не правий і за що мене мають зупиняти дайці?santosxxx писав:ще скажи, що ти не зрозумів де порушивt309 писав: Дуже смішно ))) ще скажіть що там порушення було )
да я ж не спорю,просто відео сподобалось,якраз по теміt309 писав:Olexandr, ок я почав маневр на переривчастій закінчив на суцільній це не вважаєтся порушенням
передивився кілька разів відео - чи я сліпий чи колеса квадратові.. Ти почав на суцільній перелаштовуватись! А якшо не встигав - пропускаєш тошнота(скидаєш газ, пригальмовуєш) і перелаштовуєшся спокійноt309 писав: я почав маневр на переривчастій закінчив на суцільній
напевно це би був варіант ВИПЕРЕДЖЕННЯtopper писав: цікаво би було, якби спинили зозулята :)
погоджуюсь але на відео видко чітко, шо ти суцільну перетнув) Мен, не парся, я також деколи в розривчасту не попадаю, не парсяt309 писав: намалюють нормально буду вважати, розмітку має бути видно з далека, а не перед носом.
колись попадеш на "двы суцыльны" ы вже так не ъздитимешtopper писав: я також деколи в розривчасту не попадаю
Якшо дуже треба, то і || не поміхаПетро писав: колись попадеш на "двы суцыльны" ы вже так не ъздитимеш
Це де таке в Правилах?t309 писав: я почав маневр на переривчастій закінчив на суцільній це не вважаєтся порушенням
Це все гарні байки. Ти з полоси в якій тільки поворот направо (Знак, стрілки на дорозі, суцільна і добре її видно), перестроївся в лівий ряд, чітко, через сплошну.t309 писав: Вимоги знака я не порушив, перестроїтись раніше не міг бо мені заважав тошнот, де я не правий і за що мене мають зупиняти дайці?
Шо ти вже вчудив? ПоказуйПетро писав: тобі треба до новоєврейських гайців-вони тебе скоро навчать правильно перестроюватись
+1andrewdor писав: Не плутай початок обгону на переривчастій, і повертання в свою полосу вже на суцільній.
Там в нього кінцева зупинкаg0nzales писав: Виліз тут один на зустрічну, і махав руками, тіпа я мав його об'їхать. Клоун!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей