Ага, якраз за день до мого весілляDexter писав: п'ятницю в березні

Отаке ще питання, а на гранд вітару вже б не розкачався?

Ну і флудану по класиці, краще би взяв меган 2, це зараз в моді, як борода і светр "boys" в 90их

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ага, якраз за день до мого весілляDexter писав: п'ятницю в березні
Принципово не хотів, бо там "повний привід" лише, а я цього не планував, бо якби планував, то би лише Субару. А ще гранд вітара жерлива, а мені до роботи далеко їздити.Stuff писав: а на гранд вітару вже б не розкачався?
де взяти дизельну 4х4 за 20ку зелених?pavlo09 писав:Взяв би любу дизельну 4х4 і не парився б розходом
та той самий Дастерshockdude писав:де взяти дизельну 4х4 за 20ку зелених?pavlo09 писав:Взяв би любу дизельну 4х4 і не парився б розходом
ну може топікстартер, як і я, прихильник або німців або япів, без відхиленьcat-yellow писав:та той самий Дастерshockdude писав:де взяти дизельну 4х4 за 20ку зелених?pavlo09 писав:Взяв би любу дизельну 4х4 і не парився б розходом
мало того, що 4х4, так ще й здача буде
http://www.renault.ua/media/Price/att14 ... er_UKR.pdf
Оригінальні вони цінять такSluva писав: візьми собі додатково сталеві диски+зимову резину на них
Yust писав:Оригінальні вони цінять такSluva писав: візьми собі додатково сталеві диски+зимову резину на них
диск сталевий - 2192 за штуку
Ковпаки - 1875 за комплект (4 шт)
2390 за шт - якась добра зимова гума в промоції (9-ка за ціною 8-ки - правда не знаю ще, що таке 9-ка, а що таке 8-ка).
Чи може варто заїхати на Зелену 6 і вибрати собі це все значно дешевше?
На данный момент машине 1 месяц и 1500 км пробега. Ну что сказать, машина безумно радует! В первую очередь комфортом, подвеской и экономичностью. Предыдущий автомобиль был Nissan Tiida. Честно откатал 7 лет без серьёзных поломок и проблем. Расход на Тииде был по Киеву на автомате 8.8-9.3 литра. Сузука на данный момент на обкатке выдаёт около 6.9 л за 1500 км. Что собственно подтверждается уже двумя заправками полного бака и собственными замерами. Основная мысль противников данного авто - 1.6 л мало для такой машины. Но! Вы не учитываете вес автомобиля. На Тииде динамики мне хватало с головой и весила она 1300 кг. Данный Сузук весит 1185 кг фактически при аналогичном двигателе. Так что в спарке с вариаратором всё получается очень даже интересно. Иногда трудно сдержаться, чтобы не нажать педальку до упора, так как весёлый подхват вариатора даёт непрерывную тягу. После 4-х ступ. автомата на Тииде - море удовольствия. Также радуют плюшки комплектации, есть всё необходимое и кое что лишнее :) Ходовая и высокий клиренс позволяют отлично чувствовать себя на наших ухабах. Также должен отметить, что в средней комплектации GLX есть ксенон. Я противник колхозного ксенона, но получив с этой машиной родной, ощутил всю прелесть ночной езды... нет слов. На данный момент подбираю зимние шины. Есть еще мысль и желание купить к ним отдельные диски, но не знаю все параметры дисков, кроме указанных в инструкции - 16х6J.
cat-yellow писав:та той самий Дастерshockdude писав:де взяти дизельну 4х4 за 20ку зелених?pavlo09 писав:Взяв би любу дизельну 4х4 і не парився б розходом
мало того, що 4х4, так ще й здача буде
http://www.renault.ua/media/Price/att14 ... er_UKR.pdf
А хіба сталь не буде кращою на зиму?sapphir писав: Навіть не думай про диски - я в lambor по 2500 17-ки титани брав
Сталь краща тим хто їздить на "ізолентах" - сталь катати легше і дешевше. Плюс сталь дешевша в принципі тому її купляють як другий комплект. Якщо знайдеш сталь по 500 грн/диск - вона краща з економічної точки зору. Але за ті гроші що ти написав - яка нафіг сталь? В Тойоти 17-ка стальна оригінальна на сервісі 1700 грн.Yust писав:А хіба сталь не буде кращою на зиму?sapphir писав: Навіть не думай про диски - я в lambor по 2500 17-ки титани брав
Хазяин - баринYust писав:sapphir, я все таки сталь пошукаю десь у тій ціні, що ти пишеш - не хочу на зиму легкосплавних.
за "нЄдорагА"Enter писав:Ziro-cool, піджени йому стальні диски і б/у шини
Я завтра зникаю до середи. Авто забиратиму у четвер. Так що рішення треба приймати нині або їхати в четвер додому на літній гумі і міркувати вже вдома.Ziro-cool писав:
З початком роб тижня можна шось придумати дешевше, однозначно
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей