На драйві бачив багато хто їздить з такими двигунами і гбо 2 покоління, я і сам пробував, шось виходить, але всерівно деколи стріляє

можливо хтось знає майстрів, або вміє налаштовувати такі гбо?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
так, я про хлопки, та воно в мене дуже часто,я зараз настроїв, коил плавно даю, то не стріляє, але і тяги немає, а коли даю газу, то як встрелить, аж пішоходи в кущі тікаютьFelix писав: Kirik, ну та друге покоління вроді у всіх час від часу сріляє (якшо ти про хлопки)
неа, треба настроїти.....Felix писав: у та друге покоління вроді у всіх час від часу сріляє
то є норм,Kirik писав: то як встрелить, аж пішоходи в кущі тікають
не, треба нормального майстра, а то всі зразу кажуть, інжектор, інжектор, навіть не пробують настроювати, і кажуть став 4 покоління, і ціну свою заганяютьZiro-cool писав: моя думка: мінєти мотор, тоді під нього підганяти ГБОшку.
я думаю степанів на н. львові багатоmikeng писав: попробуй до Степана на Н Львів переїхатись, може налаштує
в мене редуктор взагалі не правильно стояв ,пан степан говорив шо візьметься за ту справу в понеділокmotor87 писав: Kirik, ну ти антихлопок поставив, дозатор поміняв? якщо сам не хочеш вникати в чому там справа, поїдь на Левандівку до Павловича, він ніколи не відмовляє. (газова АЗС на вул. Рудненській)
віріант 1. Добав холостий хід на карбюраторі чучуть.scrap писав:Поставив ГБО 2 покоління, проїхав 2 тисячі і тепер почала глохнути машина (і на бензині погано працювати). Думав підсос повітря, був у карбюраторщика - все ок, карб зняв, перевірив, почистив. Тепер на бензі все ок, але газ після прогріву має замалі оберти, майже глохне. Чи варто лізти самому і підкрутити оберти холостого ходу, чи там взаємозвязок з іншою крутилкою (регулювання чутливості діафрагми)?
І ще, на непрогрітому двигуні якщо з передачі скинути - може заглохнути (на газу).
Якщо до майстра, порадьте куди.
вчора був у карбюраторщика, карб повністю почищений і настроєнийsashalvov писав: віріант 1. Добав холостий хід на карбюраторі чучуть.
це вроді регулятор "чутливості" мембрани, буду пробуватиsashalvov писав: варіант 2. На редукторі є пластиковий винт який регулює холостий хід, запамятай в якому він положені і покрути в право або ліво (якщо мотор почне краще працювати залиши це положення) крутити потрібно не багато пів або 1 оберт.
а про це мало попадало інфи, треба буде глянути. А як часто набирається конденсат?sashalvov писав: варіант 3 спустити газолін з редуктора (дуже часто машина глохне на холостих через конденсат в редукторі)
Степан з Нового Львова, був в нього, роботою задоволений. За 5 хвилин знайшов причину поганих обертів (поганий контакт на нормальній фішці). Казав, що понад 10 років працював з ГБО.p0var писав: 0973564907
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість