замовляв Меган, а поляк прислав Сценік

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Jarevych писав: Бачу ви ніфіга нечитаєте. Нема в тих машин такого інтервалу. 20 тис то регламент
хав мач?Orrrk писав: Orrrk, маю тюнінг на твоє авто![]()
![]()
Тут ти трошки помиляєшся, бо в даних моделях моторів регламентна заміна масла 20 тис не залежно від країни, в Україні такі не продавали.Sviatoslav писав:Jarevych писав: Бачу ви ніфіга нечитаєте. Нема в тих машин такого інтервалу. 20 тис то регламент
я думаю, що від країни залежить, оскільки те що випустив автомобіль виробник у 2004 році, то не означає що він не змінить рекомендації для таких країн як наша щодо регламенту заміни масла у 2006 чи у 2008 році...
також є підозра що регламент наприклад на Болгарію/Румунію і на Німеччину/Австрію може відрізнятись у одного виробника - це нормально в ЄС
ну але у кожного своя правда звичайно
Платив 68 зл, віддам за 300 грн, бо нехочу пересилками туди назад бавитися(((Orrrk писав:хав мач?Orrrk писав: Orrrk, маю тюнінг на твоє авто![]()
![]()
Orrrk писав: всерівно вона гірше керується чим джилі
про яке керування ти говориш купуючи в 27 років маршрутку?Orrrk писав: вона гірше керується чим джилі
я так бачу зараз куди крутіше купувати витовчений в Європі чобіток перероблений на пасажир, ніж шось людське.T5-R писав: про яке керування ти говориш купуючи в 27 років маршрутку?
походу з тої фрази поржали ті, хто ніколи не їздив за кермом Джилі і СценікаFelix писав:Orrrk писав: всерівно вона гірше керується чим джилі![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
T5-R писав: про яке керування ти говориш купуючи в 27 років маршрутку?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей