diza я не по лекціямДесь приблизно таку лекцію мені прочитав дизеліст як зараз sashanova

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
diza я не по лекціямДесь приблизно таку лекцію мені прочитав дизеліст як зараз sashanova
Jarevych -теоретично ні, практично все залежить від умов експлуатації і ТО двигуна..якшо ти читав десь мої попередні пости то я казав шо я тримав в руках шатунні вклади які поміняв мій товариш на мегані 136тис. сервісна книжка сходиться по базі з офіціалами...я був в шоціsashanova, ок, тоді порадь, на пробізі 200 тис варто міняти вкладиші чи ні?
про що я і кажу..шо пробіг не завжди показник стану мотораsashanova, ок. я бачив вкладиші ша 200 тис пробігу які поміняли, то виробітка була настільки мізерна, шо майстер казав їх лишити.
ну я тобі скажуМені жоден майстер не вказав жодного симптома по заміні. Хз міняти чи ні
маєш можливість поміряти? бо шос незнаю хто в нас таке можеsashanova писав: міряй тиск масла на гарячому двигуні, особливо мають важливе значення тиску на ХХ, якшо вони близькі до максимуму по номіналу..то нефіг туди лізти
зараз ні (фізично немаю часу)..на будь якому автосервісі де є толковий моторист..і має нормальний манометр з перехідниками під різні моторимаєш можливість поміряти? бо шос незнаю хто в нас таке може
там був "латуний" колір (дрібненька струшка), тобто було явно видно що пішло "глодати" вкладиш. Фото шукати не буду. Що прочитав, побачив - то написав.sashanova писав: а по маслу то хіба в лабораторних умовах визначати кількісний і якісний склад металічної виробітки (скільки і якого металу є в злитому маслі)а на око..
в общем слово на заборі
![]()
то вже не вкладишi тре мiняти а мотортам був "латуний" колір
я писав по маслу у фільтрі, його(фільтр) розрізали і дивилися.Romko писав: але якщо то правда уявляю що вже робиться з масляними каналами в гідрокомпенсаторах і смазки розпредвалів
тим не менше, поміняти і поїхали, фіг знаю чи довго їздили.sashanova писав: то вже не вкладишi тре мiняти а мотор
Шось схоже на то що вона без масла їздила, ну не може схавати вкладиші на такому пробігуPier писав:там був "латуний" колір (дрібненька струшка), тобто було явно видно що пішло "глодати" вкладиш. Фото шукати не буду. Що прочитав, побачив - то написав.sashanova писав: а по маслу то хіба в лабораторних умовах визначати кількісний і якісний склад металічної виробітки (скільки і якого металу є в злитому маслі)а на око..
в общем слово на заборі
![]()
+100Romko писав: я би краще не заважав машині працювати
Бачу ви ніфіга нечитаєте. Нема в тих машин такого інтервалу. 20 тис то регламентRULES писав:Це заміна масла що 30000 по регламенту
а от тут ти не правийБачу ви ніфіга нечитаєте. Нема в тих машин такого інтервалу. 20 тис то регламент
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей