Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Футбол
- weber
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Sluva, саме так, якщо на 1 матчк - то точно як ти пишеш.
vovka, моя якраз до 28 червня дійсна)
vovka, моя якраз до 28 червня дійсна)
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Re: Футбол
ха... ну то тоді в кого яке ставлення і вимоги :)Sluva писав:ти жорстока людина :) я в жипі їхав в Київ і нас було 5-ро,я прокляв цей деньcat-yellow писав: що в машину можна впакувати 5 людей
я в Октавії зарулював до Криму, в машині було 4 дорослих + дитяче велике крісло
так шо мені тища км в напакованій машині - то фігня
- weber
cat-yellow, я всьо поняв, ми їдемо всі в Краків, а далі ти нас бусом везеш) Правда бус купи до того 

- cat-yellow
фігово ти поняв :)weber писав: cat-yellow, я всьо поняв, ми їдемо всі в Краків, а далі ти нас бусом везеш) Правда бус купи до того
ви находите в Україні бус, прирулюєте в Краків, тут сідаю з вами я і валимо далі
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
ти сидів на задній сідушці?чи тільки за кермом або штурманом?а на заді Оля з мамою?cat-yellow писав: я в Октавії зарулював до Криму, в машині було 4 дорослих + дитяче велике крісло

"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- cat-yellow
Sluva, я спереді, ззаду тато, мама і малий
і нічо...
канєха, якщо сядете ви - бугаї, то буде напряг, але і Октава ззаду мала, ви ж не нею їхати зібрались, а чимось більшим
і нічо...
канєха, якщо сядете ви - бугаї, то буде напряг, але і Октава ззаду мала, ви ж не нею їхати зібрались, а чимось більшим
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
cat-yellow писав: я в Октавії зарулював до Криму, в машині було 4 дорослих + дитяче велике крісло
теж мені проблема

Були часи...

- Sviatoslav
- Номер:файний
Ото тут дімагогоія почалась стосовно маршрутів і міст
Система блаблакару сама проста думаю: кинули всі пару рублів на пальне і вйо. Так на кожній заправці туди і назад. І всьо чотко

Система блаблакару сама проста думаю: кинули всі пару рублів на пальне і вйо. Так на кожній заправці туди і назад. І всьо чотко

У действительно хороших водителей мухи расплющены об боковые стёкла.
-
- Ім'я:Богдан
Шахтар – Шальке: квитки у продажу з 18 січня Шановні вболівальники! 18 січня в каси «Арени Львів» надійдуть квитки на матч «Шахтар» – «Шальке-04». Нагадуємо, цей поєдинок відбудеться в рамках 1/16 фіналу Ліги Європи 18 лютого в 22:05 у Львові.
Продаж квитків проходитиме в кілька етапів. Традиційно пріоритет у їх купівлі – в уболівальників, які регулярно відвідували матчі «Шахтаря» в чемпіонаті України і в Лізі чемпіонів. До вашої уваги – ціни та етапи реалізації.
• 1-й етап (18–24.01.2016). Продаж квитків зареєстрованим уболівальникам. Перший етап ділиться на 4 періоди:
- 18.01 – квитки можуть придбати власники «Карток уболівальників «Арени Львів» і фани, які відвідали матчі національного чемпіонату в поточному сезоні. Одночасно на офіційному сайті «Шахтаря» розпочнеться онлайн-продаж для тих любителів футболу, які набували квитки онлайн на поєдинки «гірників» у чемпіонаті України в поточному сезоні;
- 19–20.01 – придбати квитки зможуть ті вболівальники, які відвідали гри національної першості команди в сезоні – 2014/15. Онлайн-продаж квитків фанам, які купують квитки онлайн на матчі чемпіонату України в сезоні – 2014/15;
- 21–22.01 – покупка квитків фанатами, які побували на поєдинках «оранжево-чорних» у Лізі чемпіонів у поточному сезоні. Онлайн-продаж квитків фанам, які придбавали квитки онлайн на домашні єврокубкові ігри донеччан у поточному сезоні;
- 23–24.01 – продаж квитків уболівальникам, які відвідали матчі Ліги чемпіонів у сезоні – 2014/15. Онлайн-продаж квитків любителям футболу, які купували квитки онлайн на поєдинки «гірників» у рамках Ліги чемпіонів у сезоні – 2014/15.
Увага! Кожному зареєстрованому вболівальнику буде надіслано СМС зі спеціальним кодом. Для придбання квитка йому необхідно пред'явити посвідчення особи та СМС-код у касах «Арени Львів». Для користувачів онлайн-сервісу буде відкрито доступ на сайті у відповідний період продажів.
• 2-й етап (25.01–07.02.2016). Вільна реалізація квитків у касах «Арени Львів», на офіційному сайті ФК «Шахтар» і сайтах-партнерах (kassa.in.ua, internet-bilet.ua, ukrticket.com.ua і kassir24.com.ua).
На другому етапі квитки будуть доступні і в роздрібній торговельній мережі Львова:
- мережа кіосків преси «Інтерпресс»;
- мережа кіосків преси «Високий замок»;
- мережа кіосків «ОТ-ОТ»;
- мережа магазинів ґаджетів «ЖЖУК».
У разі якщо залишаться вільні місця на стадіоні після перших двох етапів, буде відкрито третій етап. Звертаємо увагу: вартість квитків на цій стадії буде вище від ціни в перших двох. Про можливий третій етап ми повідомимо додатково.
Один уболівальник зможе купити не більше чотирьох квитків!
Власники абонементів на «Донбас Арену» останніх 6 сезонів зможуть придбати один квиток будь-якої категорії зі знижкою 30%. Для цього вболівальнику необхідно надіслати серію та номер свого абонемента (якщо немає можливості надіслати серію і номер абонемента, достатньо вказати прізвище, ім'я та по батькові, сезон, в якому ви мали абонемент, і номер мобільного телефону) на електронну адресу zayavka@shakhtar.com або зателефонувати до кол-центру за номером (062) 388 88 83. Для власників абонементів до Club 1936, Business Club, Diamond Club – виділена лінія (067) 620 14 59 або (050) 420 20 17. Для вас буде заброньовано квитки. Забрати їх можна в касах «Арени Львів» в будь-який день з 10:00 до 20:00 і в день гри з 10:00 до 17:00. Обов'язково із собою мати посвідчення особи.
Вартість квитків на матч «Шахтар» – «Шальке»:
Standard: 70, 100, 120, 150, 200 та 250 гривень;
Club 1936: 700 гривень;
Business Club: 1 500 та 2 000 гривень.
Каси стадіону «Арена Львів» працюють з 10:00 до 20:00 без перерви та вихідних. Звертаємо увагу: у святкові та вихідні дні графік роботи кас залишається без змін!
Продаж квитків проходитиме в кілька етапів. Традиційно пріоритет у їх купівлі – в уболівальників, які регулярно відвідували матчі «Шахтаря» в чемпіонаті України і в Лізі чемпіонів. До вашої уваги – ціни та етапи реалізації.
• 1-й етап (18–24.01.2016). Продаж квитків зареєстрованим уболівальникам. Перший етап ділиться на 4 періоди:
- 18.01 – квитки можуть придбати власники «Карток уболівальників «Арени Львів» і фани, які відвідали матчі національного чемпіонату в поточному сезоні. Одночасно на офіційному сайті «Шахтаря» розпочнеться онлайн-продаж для тих любителів футболу, які набували квитки онлайн на поєдинки «гірників» у чемпіонаті України в поточному сезоні;
- 19–20.01 – придбати квитки зможуть ті вболівальники, які відвідали гри національної першості команди в сезоні – 2014/15. Онлайн-продаж квитків фанам, які купують квитки онлайн на матчі чемпіонату України в сезоні – 2014/15;
- 21–22.01 – покупка квитків фанатами, які побували на поєдинках «оранжево-чорних» у Лізі чемпіонів у поточному сезоні. Онлайн-продаж квитків фанам, які придбавали квитки онлайн на домашні єврокубкові ігри донеччан у поточному сезоні;
- 23–24.01 – продаж квитків уболівальникам, які відвідали матчі Ліги чемпіонів у сезоні – 2014/15. Онлайн-продаж квитків любителям футболу, які купували квитки онлайн на поєдинки «гірників» у рамках Ліги чемпіонів у сезоні – 2014/15.
Увага! Кожному зареєстрованому вболівальнику буде надіслано СМС зі спеціальним кодом. Для придбання квитка йому необхідно пред'явити посвідчення особи та СМС-код у касах «Арени Львів». Для користувачів онлайн-сервісу буде відкрито доступ на сайті у відповідний період продажів.
• 2-й етап (25.01–07.02.2016). Вільна реалізація квитків у касах «Арени Львів», на офіційному сайті ФК «Шахтар» і сайтах-партнерах (kassa.in.ua, internet-bilet.ua, ukrticket.com.ua і kassir24.com.ua).
На другому етапі квитки будуть доступні і в роздрібній торговельній мережі Львова:
- мережа кіосків преси «Інтерпресс»;
- мережа кіосків преси «Високий замок»;
- мережа кіосків «ОТ-ОТ»;
- мережа магазинів ґаджетів «ЖЖУК».
У разі якщо залишаться вільні місця на стадіоні після перших двох етапів, буде відкрито третій етап. Звертаємо увагу: вартість квитків на цій стадії буде вище від ціни в перших двох. Про можливий третій етап ми повідомимо додатково.
Один уболівальник зможе купити не більше чотирьох квитків!
Власники абонементів на «Донбас Арену» останніх 6 сезонів зможуть придбати один квиток будь-якої категорії зі знижкою 30%. Для цього вболівальнику необхідно надіслати серію та номер свого абонемента (якщо немає можливості надіслати серію і номер абонемента, достатньо вказати прізвище, ім'я та по батькові, сезон, в якому ви мали абонемент, і номер мобільного телефону) на електронну адресу zayavka@shakhtar.com або зателефонувати до кол-центру за номером (062) 388 88 83. Для власників абонементів до Club 1936, Business Club, Diamond Club – виділена лінія (067) 620 14 59 або (050) 420 20 17. Для вас буде заброньовано квитки. Забрати їх можна в касах «Арени Львів» в будь-який день з 10:00 до 20:00 і в день гри з 10:00 до 17:00. Обов'язково із собою мати посвідчення особи.
Вартість квитків на матч «Шахтар» – «Шальке»:
Standard: 70, 100, 120, 150, 200 та 250 гривень;
Club 1936: 700 гривень;
Business Club: 1 500 та 2 000 гривень.
Каси стадіону «Арена Львів» працюють з 10:00 до 20:00 без перерви та вихідних. Звертаємо увагу: у святкові та вихідні дні графік роботи кас залишається без змін!
- romanbelyj
- Ім'я:Роман
- Номер:ВС****AI
- Дякував (ла): 8 рази
- Подякували: 10 рази
є на продаж 4 квитки на матч Шахтар - Шальке на Арена-Львів 18.02.2016 р. (22:05)
сектор 10В, ряд 3, місце 5,6,7,8
ціна 110 грн за 1 квиток
сектор 10В, ряд 3, місце 5,6,7,8
ціна 110 грн за 1 квиток
Мені не важливо, що про мене подумають! Всім не вгодиш, для всіх не будеш правий!
- Ska_Vit
хто на таке ходить 

- romanbelyj
я наприклад не ходжу. але ніби стадіон завжди порядно заповнений на єврокубки, хіба нє ???Ska_Vit писав: хто на таке ходить

Мені не важливо, що про мене подумають! Всім не вгодиш, для всіх не будеш правий!
-
- Номер:7777
в "Ощадбанку" ліміту на продаж немаlev писав: Один уболівальник зможе купити не більше чотирьох квитків!

- romanbelyj
знайомий купив 12 шт. казали - бери шеVito писав: Один уболівальник зможе купити не більше чотирьох квитків!
-
- Номер:7777
ну так хтось бігає футбол в школі ??????

- lambor
- Ім'я:Петро
- Контактна інформація:
скоро розкуплять і вже так не будеromanbelyj писав: знайомий купив 12 шт. казали - бери ше
- Yust
шахта-шальке - ще 0-0
http://www.champion.com.ua/football/2016/02/16/642470/Kobel Ihor _ 18.02.2016 20:57
Вася Пиков:
Kobel Ihor:
Вася Пиков:
Поболеем за горняков! А Шальке это Газпром?
Васья
Шахтар грає у Львові
Уявляєш, 40 тисяч бандерлогів і всі за шахтар
А ти йойо думав когось завести тут? Тіпа, бандерлогі проти шахтаря? Шахтар Донецьк- це Україна!
Смешны вы... :)
Вот вам ваши свидомые и ответили - не считают они Шахтер украинским клубом и все болеют против него... :)
васья дурень?
Шукаючи Європу ми знайшли Україну.
- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
хтось хоче футбол побігати в автодорожньому залі на Пасічній? субота, 16:00
мої знайомі захворіли, з 8 людей будуть тільки 4
мої знайомі захворіли, з 8 людей будуть тільки 4

Work hard! Play hard!
- Yust
Арбітри всі з Туреччини
Арбітр: Хюсеїн Гечек
Асистенти: Оркун Акташ, Кемал Йилмаз
Четвертий арбітр: Серкан Ок
Додаткові асистенти: Алі Палабийик, Деніз Атеш Бітнел (усі - Туреччина)
Шукаючи Європу ми знайшли Україну.
- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
сьогодні, 16:00 Пасічна, автодорожній коледж, нехватає людей шоб побігати футбол
якщо хтось захоче мій тел. о6з-б-ззз-9І9
якщо хтось захоче мій тел. о6з-б-ззз-9І9
Work hard! Play hard!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 24 гостей