матьмая :)antik писав:![]()
я додивитися не зміг

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
матьмая :)antik писав:![]()
У нас не кращий з своїми причудами якщо глянути в тему "Рагульський тюнінг...".AnGeL писав:cat-yellow, ти ше не бачив японських упоротих телепередачто дуже дивний народ.
то тобі не quattro :)antik писав: AnGeL, як так?!
плюсуюсьmathst писав: antik, там же лід піднизом, тому і недивно що без розгону не може виїхати. Ну і відверто кажучи 2.0 мотор на таку махіну заслабкий.
гірки немає, а машина просто так з заблокованими колесами зсувається - я правильно тебе зрозумів?antik писав: mathst, та пофіг шо там лід ) там і гірки немає )
тьху,та я там на рапіді з антибуксом виїдуantik писав: як так?!
ну давай попробуй ))))Петро писав: тьху,та я там на рапіді з антибуксом виїду![]()
![]()
![]()
та шо там такого?xxfOxx писав:ну давай попробуй ))))Петро писав: тьху,та я там на рапіді з антибуксом виїду![]()
![]()
![]()
Тільки щоб наступна тема не була - де дешево пофіксати побиту на льоді шкоду
поки нема відео відповідного - на тій же гірці на тій же гумі то все просто словаcat-yellow писав: бачили ви би гірку, на яку звичайне Audi A4 Quattro (кузов B7) вирулило без проблем, там та хонда курнула би вагон бамбука
як немає більше аргументів, згадуємо дизельний ваг ?xxfOxx писав: Оно ваг скільки років казав, що дизель екологічний, та й бензинові двигуни в них добрі і чим то закінчилось?
чого то, я казав - поки нема двох машин на тому ж місці і на тій же гумі - то все ніопчьом.A1 писав: як немає більше аргументів, згадуємо дизельний ваг ?
а де там хонда не виїхала? всі рази фактично виїхав, хоча спецово колеса в букс пускав на початку.antik писав: тут теж гірка, і побільша... але якось німці виїжають )))
хонда не виїхала?
фактично виїхав
ясноспецово колеса в букс пускав
висмикуй по букві, чого ти так крупно береш аж словами цілими.Kritik писав: ясно
понятно
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей