Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
більше подібно на одне перехрестя, і тоді знак діє тільки коли світлофор не працюєFelix писав: я так поняв, шо там пофіг колір світлафора, але для всіх хто вирулює з тої бічної вуличкі стоїть знак уступи дарогу палобому
Родич мого співробітника. Виїхав з Миколаєва з грішми на машину 1го грудня і до Львова не доїхав, чомусь вийшов з маршутки в лісі перед Солонкою і перебігав дорогу. Можливо хтось проїжджав в той час і щось бачив дивне- напишіть в приват, бо взагалі нема жодного свідка хто би його бачивНа автодорозі «Київ-Чоп» загинув 43-річний мешканець Львівщини
У Львівській області на автодорозі «Київ-Чоп» внаслідок наїзду вантажівки загинув 43-річний пішохід.
За інформацією відділу управління превентивної діяльності ГУ Національної поліції у Львівській області, ДТП трапилася 1 грудня, близько 19:05 години на 558-ому кілометрі траси Київ-Чоп.
Водій вантажівки «Volvo», 46-річний мешканець Івано-Франківщини, вчинив наїзд на 43-річного чоловіка з Миколаївського району, який, за даними поліції, переходив дорогу поза пішохідним переходом.
Чоловік помер на місці аварії.
Правоохоронці встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди
Доброго дня, шановна громадо! В нашій сім’і сталася жахлива трагедія, 1-го грудня, близько 19:00 біля с. Солонка в ДТП загинув мій хресний, батько 2-х чудових дітей і просто добра та чуйна людина у віці 43 роки. Перш за все, хочемо звернутися до людини, яка, не маючи нічого святого, ні краплинки Бога в серці, ні крихти людяності змогла взяти з місця аварії гроші, які мав при собі померлий і на які зараз дуже розраховує вдова та двоє сиріт-донечок. Мова йде про зниклі 7 тис. доларів, так як частина грошей (майже 2 тис. доларів) було знайдено. Щоб не виникали зайві запитання і обговорення, він нещодавно продав авто та їхав до Львова, щоб купити інше, маючи при собі 9 тис. доларів. Невже серед нас ще є такі безсердечні люди, що здатні будувати своє щастя на чужому горі?! Просто десь залиш, заховай і підкинь записку, де сховав… Є маса методів залишитися невідомим при цьому мати чисту совість…
Також звертаємося до водіїв маршруток та пасажирів, які, в проміжку між 18:20 та 18:34 (того ж таки 1-го грудня), могли їхати з ним з Миколаєва та можуть підтвердити факт його присутності в маршрутці та виходу з неї перед с. Солонка. Також можливо хтось проїздив повз місце ДТП, коли це все сталося чи найближчі 30-40 хв та ще досі має відео з відео реєстратора, будемо дуже вдячні!
Фото:
+1cat-yellow писав: камєнти - саме цікаве в тому відео
Щось мені підказує, що це ланосBabak писав: вклепав нексію
"чекай, неспіши-неспіши-неспіши... п1здєєєєєцццц, бляяяя "
AndrewK писав: Пару днів права. Бухова
ояпєрдолє маладьош пішла....Liuskywalker писав:AndrewK писав: Пару днів права. Бухова
![]()
![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей