Ігор обіцяв пробити майстра , але шукаю альтернативу..на всяк пожариний..щоб потім не бути без музики місяць

Отже треба майстра ,або порадьте хтовже мав з кимось справу... шоб не зробили ще гірше

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Шось нічого він мені не відписав, певно не вкурсі шо там робитьEnter писав: ostin777powers, тут на форумі
memberlist.php?mode=viewprofile&u=6644
всьо, сипеться блєацьostin777powers писав: ПОчав хрипіти радіо модуль
ОтожAnGeL писав: всьо, сипеться блєаць продавай бігом
Сьогодні чомусь взагалі не хрипіло, хз від чого то залежить...AnGeL писав: всьо, сипеться блєаць продавай бігом
в мене деколи підігрів заднього шкла на KISS FM впливаєHacK писав:ostin777powers, попробуй підігрів включи і без нього
Підігрів чого?HacK писав: робуй підігрів включи і без нього
В мене лукс фм працює ідеально, решта хрипить...або похрипує...навіть дискиwinn3r писав: в мене деколи підігрів заднього шкла на KISS FM впливає
є таке, коли слабкий сигнал+скло, радіо майже не ловить, виключаєш підігрів скла і все окostin777powers писав: в мене деколи підігрів заднього шкла на KISS FM впливає
Диски тоже хриплять, не думаю шо справа в підігрівіHacK писав:є таке, коли слабкий сигнал+скло, радіо майже не ловить, виключаєш підігрів скла і все окostin777powers писав: в мене деколи підігрів заднього шкла на KISS FM впливає
А вот тут что-то не понятноеostin777powers писав: В мене лукс фм працює ідеально
чому так думаєш?Fobos писав: то щось по живленню пыдсилювача.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей