Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
BOXER писав: я чув, шо у французоводів якіта комплекси...
???BOXER писав: просто нормальні комплектухи за малі гроші
я якраз коректно і чітко сказав: клімат, всі електровікна, датчики світла і дощу (ну і інше, все не буду перераховувати) в дуже багатьох французький машинах, які вартують як ті ж астри і фокуси без цих плюшок - ось і єдині переваги французівJarevych писав: ти просто некоректно виражаєшся
якби ж крім комплектухи ше хоч шось було краще, то може і б пересіли на французиSviatoslav писав: дивляться що за ті ж гроші можна компектуху кращу і мати проблем менше
Шумка наприклад? нє, не краща? підвіска комфортніша ніж в однокласників, багажник найбільший в класі тих років, місця для задніх пасажирів більше ніж в Мазді 3, Лансері 9, Джетті, Октавії і Фокусі.BOXER писав: якби ж крім комплектухи ше хоч шось було краще
порівняно з чим? та рівняй всіх німців (чи америкосів, якшо тобі зручно) з французами тоді, але то смішно таке рівнятиJarevych писав: Фієста крім зручності паркуванн більше немає переваг
тут даже спорити нема шоBOXER писав: вмістимість більша, ніж в седанів С-класу (Астри, Фокуса, Ланцера точно).
приєднуюсь до побажаньBOXER писав: Їзди поки їздиться
а шу тут неправда? про фієсту всьо правильно написано, а меган таки дешевий - в ціні купівліJarevych писав: ти, фієсту розхвалив, такі одні плюси, вся така файна не ломуча і т.п. а меган просто дешевий.
2 чи 3 покоління?GaGaRIN писав: Я зараз пригнав гранд сценіка на продаж
не перебільшуй, в джетти більший багажникJarevych писав: Джетті
Там ніби має йти 205/55 R16BOXER писав:Денис, чому це?
неспорю, але то не єдина перевагаFelix писав: а меган таки дешевий - в ціні купівлі
40 тис за неповних 3 рокиFelix писав: Ярік, скільки ти лічно на меані пройшов і яза який час?
ой, вибач, загнався, на 7 літрів таки більшийTaras:) писав: не перебільшуй, в джетти більший багажник
найліпше авто це БМВ, Мермедес, Вольво...аміньTaras:) писав: каралєва найліпше авто і все
ше одинT5-R писав: найліпше авто це БМВ, Мермедес, Вольво...амінь
Б/В? Бюджет?hrdrive писав: задню пружину
Jarevych писав: Шумка наприклад? нє, не краща? підвіска комфортніша ніж в однокласників, багажник найбільший в класі тих років, місця для задніх пасажирів більше ніж в Мазді 3, Лансері 9, Джетті, Октавії і Фокусі.
я не проти Рено, я не за Форд, я за "не говоріть мені про багажніки, якщо ви не бачили багажнік Октавії"Объем багажника 590 л – традиционно самый большой в классе
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей