Записати тебе через 20 000 км на чистку впускного тракту від нагару?ostin777powers писав: На укр. Нафтах варто заправлятись... Я все життя тільки там і заправлявся...шо рено, шо ауді, кіа, 2109... І все заажди було все гуд

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Записати тебе через 20 000 км на чистку впускного тракту від нагару?ostin777powers писав: На укр. Нафтах варто заправлятись... Я все життя тільки там і заправлявся...шо рено, шо ауді, кіа, 2109... І все заажди було все гуд
Думаєш з вог мені таке не світить?axel писав: Записати тебе через 20 000 км на чистку впускного тракту від нагару?
...і заслонки попадають в двигунaxel писав: якщо там впускний з заслонками
та в мене бенз. але вже роки 2 біля 90% заправок то укрнафта 95енерджі. шо розхід, шо тяга, все норм.ostin777powers писав: ти сам де запавляєш?
просто в тебе нармальна бібікаBOXER писав:та в мене бенз. але вже роки 2 біля 90% заправок то укрнафта 95енерджі. шо розхід, шо тяга, все норм.ostin777powers писав: ти сам де запавляєш?
Ти шо сьогодні забув пофапати на фієсту?Felix писав: а не якійта 20-річний шрот хатяби і з гламурними значками на капоті
шось тіпа таке по расходу не то шо не уступає, а інагда і смари дєлає...andriy320e30 писав:ostin777powers, да нє він фапає на шось тіпа такого
шоб нармальний разход бил .а не дісятку
Я на похожей счас езжу и Смарты не иногда а постоянно по расходу прячутся бензиновые.Зато заезжаю на заправку и заливаю в бак самый дорогой бензин а не как некоторые БМВисты считать где на 2 гривни соляра дешевлеFelix писав: шось тіпа таке по расходу не то шо не уступає, а інагда і смари дєлає...
І не кажи, прийшли тут смоїми малюхами хвалитисьaxel писав: А може б ви своїми нацюцюрниками хвалилися десь в іншому місці?
Где лучше бензин я слышу по звуку мотора и тяге машины.В дизеле не получится так.ostin777powers писав: Якшо ти віриш шо тобі заливають на окко чи вог краще паливо ..то сперечатись не буду
Я не хаскіBob2016 писав: Ти хаскі має чувак?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей