VIPOS писав: Профіль ЛС Drive2.RU кнопочка в низу

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
VIPOS писав: Профіль ЛС Drive2.RU кнопочка в низу
В неділю зранку дуже великі шанси проскочити, наприклад, Шегині, з таким же успіхом, як і грушів. Субота вечір/неділя зранку черги найменші. Та і Грушів в будні дні теж вже не радує - по 2-3 години черги бувають дуже часто.Ziro-cool писав: в неділю рано впав би пасажиром до польщі, але тільки через грушів....
в суботу зранку (від 05:30) на шегині стояв 6 годин, бізнесмени-сигаретчики за%бали зі своїми вклинюваннями, повний 3,14здєц. В той час на краківці знайомий проїхав за 3,5 годиниFelix писав: хто їздить, шо там счас на кардонах?
ввечері на польщу черги бувають?
Правильно зробила, правила для всіх однакові це Європаsheva_lviv писав:Тепер і на Краківці важко проїхати з тонованими вікнами, сьогодні мусів здерти, і кобіта погранець (чи була не вишпіляна зранку, чи що) я її кажу що при ній здру плівку, вона мені каже щоб я здерав плівку і смітив в себе на Україні![]()
8-ий раз не проканав проїхати.
На Грушеві теж складно з тонованими вікнами проїхати.
це цікавий момент, треба читати їх законодавство, взагаліто ніби прийнято що автомобіль котрий тимчасово вїхав має відповідати свїм рідним стандартам а не країни на яку тимчасово заїхав, а те що митиця таким займається це взагалі дивно.sheva_lviv писав: вона мені каже щоб я здерав плівку
бо тонування і в нас по суті забороненеMorozov писав: чому з тонуванням по іншому ?
Неприємно звичайно це чути, але її можна зрозуміти.sheva_lviv писав:вона мені каже щоб я здерав плівку і смітив в себе на Україні
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей