Там ціна майже як з Хса чейнджер, який мр3 читає...а може і дешевше вийдеaxel писав: Є така річ GROM

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Там ціна майже як з Хса чейнджер, який мр3 читає...а може і дешевше вийдеaxel писав: Є така річ GROM
шо там не так?.то якраз її плюс шо не напхали мотор різним мусором який буде потім [цензура] мозгиKritik писав: бабла за тачку розроблену в 1996 році
ну там кагбе дизель трилітровий, 6-циліндровий, і не кадит як в вага, і не диркоче як трахтор, а цього вже є дуже немалоKritik писав: я хз чи я б так зробив)
ну то всі пересідаємо на копійкиandriy320e30 писав:шо там не так?.то якраз її плюс шо не напхали мотор різним мусором який буде потім [цензура] мозгиKritik писав: бабла за тачку розроблену в 1996 роціі не тільки мотор. а ще багато чого .бачу ти далекий від конструкції тої машини
ну дизель, ну трилітровий, кадить я думаю він по круче тих вагів про які ти згадав...AnGeL писав:ну там кагбе дизель трилітровий, 6-циліндровий, і не кадит як в вага, і не диркоче як трахтор, а цього вже є дуже немалоKritik писав: я хз чи я б так зробив)а решта то такое...
ти собі так думаєш, а я конкретно знаю шо нє, не диркоче він взагалі, на рахунок кадить не кадить, не пойман - не ворKritik писав: кадить я думаю він по круче тих вагів про які ти згадав...
диркоче також не менше...
факт в тому, шо 1.9тді при всій свої красі, вже давно відсвяткував своїх 20 роківKritik писав: а то шо це тачка якій вот вот стукне 20 років, в якої пробіг кілька раз навколо землі, і коштує неоправдано дофіга бабла - це факт....
якшо я не помиляюсь, то таких небувало... в мерса на купехи теж дизеля не ставились, принаймі в 124 так точно...Kritik писав: але купешку, але 3.0 дізель, і ручку, ммм
такого нема . той дизель робить ідеально (бо 6 циліндрів комонрейл).один з найкращих най надійніших з бмв. форсунки ще старого образця ,а не такі як віваро шо міняти треба сторазKritik писав: але купешку, але 3.0 дізель, і ручку, ммм
Блха, будутьb_andriy писав: ostin777powers, бро, якіта фоти будуть?
да, точно, зараз тільки ярмо скину і з яблуні злізу і зразу відпишув рабство до поляндії
да, ти просто мій персональний біографі крутиш там кебелі для машини
ні разу не робив такого і не роблюі їздиш тепер на ауді і хочеш всім сказати шо ти крутий чел
тамбовський вовк тобі дружище після таких слівДружище
скажи мені шо в Калині є від 2109 крім КПП?Але не забувай не таке давнєє минуле..коли ти їздив на унилій розробці 1974 року, яка перетерпіла певні видозміни..але всерівно залишивалсь ВАЗонком(2109) ..і рахував скільки тобі газу до києва пішло 8.1 чи 8.2..
І відвалив ти за розробку 74 року більше 5 тисяч...такщо тут ще треба задуматись..
Чи так зробив чи не так
Бо я б так не зробив
AnGeL писав: факт в тому, шо 1.9тді при всій свої красі, вже давно відсвяткував своїх 20 років![]()
![]()
от це дійсно факт
мені здається я нічого такого тобі не сказав, але то вже ....в кожного індивідуальна вразливістьKritik писав: тамбовський вовк тобі дружище після таких слів
Ну думаю ти один тут зауважив, шо їй 20роківKritik писав: кароче все з вами ясно
написав шо тачці 20 років, стара, дорога
у відповідь почув шо я кріпак і пашу на пана
ну бачиш мені , не повезло знайти таку за 3 місяці, мусів брати той шрот...Kritik писав: нє, дякую, я краще купив 4 річну свіжу тачку, відкатав без гемору 2 роки і щасливо продав за тиждень часу, в таку жопу шо взагалі нічо не продавалось....
Kritik писав: а ви такими висловами тільки показуєте свою "галицьку" натуру і заздрість...
Я постараюсь з тим якось змиритись, буде важко...але я переживуKritik писав: відписуюсь від теми, удачі всім
Є 3.0D та 2.0D в кузові купе, рестайлandriy320e30 писав: такого нема
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей