Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ДТП!!! Фото [Львів] і їх обговорення
- Jack
- Ім'я:Jack
- Стать:чоловік
- Номер:BC5610ii
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 3 рази
їхав в 3-00 з Шегинь. Нормально все , сухенько.
- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Номер:металевий
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
Re: ДТП!!! Фото [Львів] і їх обговорення
У Львові цієї ночі перекинувся ВАЗ 2101. За словами очевидців, водій та пасажири були сильно п’яні. Виїзд зі Львова - вулиця Зелена.

Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
-
- Ім'я:Андрій
- Номер:-------
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 43 рази
- Контактна інформація:
Кількість пяного бидла за кермом реально вже зашкалює. Раніше такого не було.
Страшно їздити і ходити просто. Верніть взад ДАЇ з хорошим нюхом і соколиним оком.
Нехай мене краще зупиняють раз в тиждень без причини, ніж та вся бикота безнаказано сідає за кермо і вбиває людей.
Страшно їздити і ходити просто. Верніть взад ДАЇ з хорошим нюхом і соколиним оком.
Нехай мене краще зупиняють раз в тиждень без причини, ніж та вся бикота безнаказано сідає за кермо і вбиває людей.
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
то точно! сам вже зловив себе на думці, що нехай вже краще зупиняють без причини і принюхуються, ніж щодня читати про "ДТП, п"яний"andrewdor писав: Нехай мене краще зупиняють раз в тиждень без причини, ніж та вся бикота безнаказано сідає за кермо і вбиває людей.
- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
andrewdor писав: Кількість пяного бидла за кермом реально вже зашкалює. Раніше такого не було.
оо, люди почали цінувати ті нічні зупинки....cat-yellow писав: то точно! сам вже зловив себе на думці, що нехай вже краще зупиняють без причини і принюхуються, ніж щодня читати про "ДТП, п"яний"
від седе додам: дійсно чую багато від оточуючих, шо "можна бухнути і їхати додому зі швидкустю 40"...а раніше боялися
Work hard! Play hard!
-
- Контактна інформація:
Мене ті зупинки ніколи не дратували. Можливо я не получав негативного досвіду від спілкування.
Але зараз дивлюсь що кількість бидла зростає дуже сильно. Ті люди які раніше боялись їздити під мухою, бо можна було вляпатись міцно на гроші, зараз зухвало розсікають по ночах, і ніхєра воно не думає і не боїться тепер.
Пофік на нього і на його авто, але шкода інших навколо.
Але зараз дивлюсь що кількість бидла зростає дуже сильно. Ті люди які раніше боялись їздити під мухою, бо можна було вляпатись міцно на гроші, зараз зухвало розсікають по ночах, і ніхєра воно не думає і не боїться тепер.
Пофік на нього і на його авто, але шкода інших навколо.
-
- Ім'я:А
- Дякував (ла): 11 рази
- Подякували: 102 рази
Ну безпричинными остановками опять вернемся назад.Все зависит от людей,у меня товарищ в Германии сказал что за 6 лет его остановили один раз когда нарушил но он не ездит бухой каждый день.
Запчастини,ремонт та діагностика б.у.VAG
-
- Контактна інформація:
САХАР,
Німці і ми це по суті це різні нації. Ми ніколи не будемо як вони.
Є багато речей які середньостатистичний німець собі ніколи не дозволить зробити.
І багато з того нам не зрозуміти.
Але німці такі чемні і порядні, не тому що вони кращі люди ніж ми, а тому що в них є страх за не виконання, порушення і т.д.
В них прийнято стучати на всіх, і вони розуміють, що так краще для них. І знають що порушивши правило раз потім дозволиш собі це ще раз і ще раз.
В нас такого немає, і рівнятись на них нам не має чого.
Тому в нас, нажаль, потрібний жорсткий контроль, який буде тримати в тонусі народ.
інакше справи не буде.
Те що в наших "органах" таку потребу в контролі перетворюють на засіб для власного збагачення, це вже інша справа і з нею треба боротись а не з перевірками на дорогах.
Німці і ми це по суті це різні нації. Ми ніколи не будемо як вони.
Є багато речей які середньостатистичний німець собі ніколи не дозволить зробити.
І багато з того нам не зрозуміти.
Але німці такі чемні і порядні, не тому що вони кращі люди ніж ми, а тому що в них є страх за не виконання, порушення і т.д.
В них прийнято стучати на всіх, і вони розуміють, що так краще для них. І знають що порушивши правило раз потім дозволиш собі це ще раз і ще раз.
В нас такого немає, і рівнятись на них нам не має чого.
Тому в нас, нажаль, потрібний жорсткий контроль, який буде тримати в тонусі народ.
інакше справи не буде.
Те що в наших "органах" таку потребу в контролі перетворюють на засіб для власного збагачення, це вже інша справа і з нею треба боротись а не з перевірками на дорогах.
- MAGYLA
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 4 рази
головне щоб той контроль не ставав "разводіловим" як в нас було якщо не в половині випадків, і не перетворювався як ти кажешandrewdor писав: Тому в нас, нажаль, потрібний жорсткий контроль, який буде тримати в тонусі народ.
інакше справи не буде.
andrewdor писав: на засіб для власного збагачення
знание законов позволяет нарушать их со знанием дела
- mikenat
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Подводя итог всего сказанного выше - Янукович, Захарченко, простите засранцев, вернитесь взад !!!!!!

- t309
- Ім'я:t309
- Контактна інформація:
mikenat, )))
придурки ви, хто хоче назад до пузатих зажраних ментів, яки насрати на ваші права!
Dexter, а дати тим оточуючим в рило за такі розмови слабо?
ви думаєте ті пацики на жигульці повністю ізольовані від суспільства? невже ніхто не бачив як вони сідають в машину? думаєте ніхто не міг їх зупинити?
стучати в німців прийнято? коли до кожного з вас дійде що отой уйопок який на ваших очах пяний сідає за кермо може збити вашу дитину, дружину, батька, маму, сістру, брата....... ви всі чудом зрозумієте що це не стучати називаєтся, а проявляти свідомість соціальної істоти!!!!!
придурки ви, хто хоче назад до пузатих зажраних ментів, яки насрати на ваші права!
Dexter, а дати тим оточуючим в рило за такі розмови слабо?
ви думаєте ті пацики на жигульці повністю ізольовані від суспільства? невже ніхто не бачив як вони сідають в машину? думаєте ніхто не міг їх зупинити?
стучати в німців прийнято? коли до кожного з вас дійде що отой уйопок який на ваших очах пяний сідає за кермо може збити вашу дитину, дружину, батька, маму, сістру, брата....... ви всі чудом зрозумієте що це не стучати називаєтся, а проявляти свідомість соціальної істоти!!!!!
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
- Йосип
- Ім'я:Йосип
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
Щоб щось змінити,потрібно нам самим це міняти, а не сидіти і плакати. Побачив п'яного бика, що тяжко набрати 102 з мобільного, ні. От і треба починати з себе
- MAGYLA
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 4 рази
це просто ще раз доводить, що ніхто не хоче починати з себе, а весь час шукають крайніх: зупиняли - хреново, не зупиняють - теж хреново
знание законов позволяет нарушать их со знанием дела
-
в жопу з такими пропозиціями.... вимагати за пянку за кермом - машину під прес відразу. Без варіантів. А не повертати хабарників.andrewdor писав:Кількість пяного бидла за кермом реально вже зашкалює. Раніше такого не було.
- Maniak716
- Ім'я:Петро
- Дякував (ла): 1 раз
якщо ми ніколи не будемо "як німці" то нафіга нам євросоюз - даєш митний, даєш рашка брати навіки!!!
ото ви [цензура]
всі кричать що москалі раби а самі вічно плачуть за паном і жорсткою рукою і бажано щоб іноземними

ото ви [цензура]
всі кричать що москалі раби а самі вічно плачуть за паном і жорсткою рукою і бажано щоб іноземними

-
- Контактна інформація:
Якись ви дивні люди. Нахера тут кліше виписувати? Кому це портібно.
Більшість тих недоумків сідає за кермо вночі, коли я вже сплю.
Так, я не хочу бути як німці.
Я хочу щоб ми жили як живуть у розвинутих європейських країнах, а не в євросоюзі. Це зовсім різні речи.
Більшість тих недоумків сідає за кермо вночі, коли я вже сплю.
Так, я не хочу бути як німці.
Я хочу щоб ми жили як живуть у розвинутих європейських країнах, а не в євросоюзі. Це зовсім різні речи.
Ти хоч сам розумієш про що власне ти пишеш? І терміни якими ти кидаєшся?Maniak716 писав: якщо ми ніколи не будемо "як німці" то нафіга нам євросоюз - даєш митний, даєш рашка брати навіки!!!
ото ви [цензура]
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
andrewdor писав: Я хочу щоб ми жили як живуть у розвинутих європейських країнах, а не в євросоюзі.
andrewdor писав: Ти хоч сам розумієш про що власне ти пишеш? І терміни якими ти кидаєшся?

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей