та в принципі підходитьhttp://karter.com.ua/zashhita_kartera_d ... i_E34.html чим не підходить?)

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
та в принципі підходитьhttp://karter.com.ua/zashhita_kartera_d ... i_E34.html чим не підходить?)
Судячи з фото в посиланні на той захист двигуна, диви що б ти не став капітаном коробля Е34, і не попав в шторм в файній калабаніsashanova писав: та в принципі підходить головне шо існує в природі
не понявСудячи з фото в посиланні на той захист двигуна, диви що б ти не став капітаном коробля Е34, і не попав в шторм в файній калабані
якщо захист буде без дирок. то попавши на швидкості на файну калабаню з водою, можна поплисти...ефект аквапланування, так само як на лисій резині в калюжу попасти, але на пузі крутіше пливеш в рази, провірено на запорожціsashanova писав: не поняв
ну звучить аргументовано але краще один раз побачитиОна с дырками для воды и крепется с переди и с заду к ушам на балке.
якщо захист буде без дирок. то попавши на швидкості на файну калабаню з водою, можна поплисти...ефект аквапланування, так само як на лисій резині в калюжу попасти, але на пузі крутіше пливеш в рази, провірено на запорожці
Може після китайця воно насправді так і є?sashanova писав: шо я їду на грузовику
Може після китайця воно насправді так і є?
я тобі скажу : одну і ту ж калюжу прийшлось проїхати на різних колесах .sashanova писав: шо б відірвати ту массу то шо треба
вот і я думаю об чьом тиLiuskywalker писав: Так от , на 15" я конкрєтно поплив (і навіть трохи сциканув ), хоча заг. діаметр колеса змінився на 2 мм ....
Це я аб чьом.... Ви не втуда шукаєте проблему
Ты не прав на 100% !!! Форма защиты очень сильно влияет на аквапланирование! Наглядный пример- запусти камень жабкой по воде! Изучи мат часть плииз.sashanova писав: ну шо б захист двигуна впливав на аквапланування...
нє нє, сервіс то не наш варіантsashanova, на обїзній є сервіс де ставлять захисти на всі машини
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей