Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Avensis vs Corolla
- Figaro
- Ім'я:Tarik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Всім доброго вечора. Ситуація яка, маю авіка 1.8 05року 140пробігу, машинка їздить, проблем немає але шось крутить мене попробувати королу 07-08року. Варто взагалі шукати в "сраці меду"? І обясніть мені чому короли нижчі класом коштують дорожче авіків? Зараз пропонують королу 08року з газом 101робігу але так розумію база, бо в заді корби і даже туманок передніх немає і просить доплати 500уо. І чим відрізняється база від комплектації луна? Строго несудіть, просто цікаво почути думку інших.
TRT
- HacK
- Ім'я:HacK
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 30 рази
Re: Avensis vs Corolla
якщо там робот на короллі то ну нафіг
а, і ше вона якась ватна в їзді 

-
- Ім'я:А
- Дякував (ла): 11 рази
- Подякували: 102 рази
Королла собрана в Раше и ничего такого там нет,просто немного современнее вид.Авенсис конечно лучше-даже по мотору.Расход 1.6 Короллы будет такой-же как у тебя на 1.8.
Запчастини,ремонт та діагностика б.у.VAG
- Figaro
- Контактна інформація:
HacK, ручна коробка.
САХАР, ну розхід в мене 8,5-8,8 по місту получається, а мотори там чим кращі? в авіку цепка там напевно ремінь?
САХАР, ну розхід в мене 8,5-8,8 по місту получається, а мотори там чим кращі? в авіку цепка там напевно ремінь?
TRT
-
Figaro, якщо, то той авенсіс що я бачив, то поміняй той рагульський салон
і катайся, я б не міняв на короллу...а за 500у.о., думаю салон знайдеш )

- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Запей,ні одна королла не зібрана в раші,Японія і Турція ,принаймі 08 рікСАХАР писав: Королла собрана в Раше и ничего такого там нет,просто немного современнее вид.
Ну десь так і будеFigaro писав: ну розхід в мене 8,5-8,8 по місту получається
в корові цепкаFigaro писав: в авіку цепка там напевно ремінь?
не нунафік,а [цензура] кромєшний :)HacK писав: якщо там робот на короллі то ну нафіг
не варто, тим більше 08 року 5-и ступка КПП і не хватає 6-ї передачі,вже в новіших стоїть на тому самому двигуні 6-и ступкаFigaro писав: Варто взагалі шукати в "сраці меду"?
диски 16, передні туманки,всі електричні вікна,пластмаса на дверних картах,клімат,підлокітник висувний,більше ейрбегів,вроді все...Figaro писав: І чим відрізняється база від комплектації луна?
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- Figaro
- Контактна інформація:
Anix, та) а салон 100уо стоє з картами) я вже інтересувався
Sluva, кароче розумію так якшо шукати королу то з 09 року і комплектацію тіки луна? І після 08 року вже ішла 6 ступка?

Sluva, кароче розумію так якшо шукати королу то з 09 року і комплектацію тіки луна? І після 08 року вже ішла 6 ступка?
TRT
-
Во всех источниках пишут что в Турции до 9 поколения и потом модернизировали и 11 поколение пошло опять там.В Питере собирали Камри и Короллы вроде тоже.Можна по Вину глянуть где сделана.
-
по ходу до 2010 йшли на 5ст. http://avtomarket.ru/catalog/Toyota/Cor ... 2007-2010/Figaro писав: І після 08 року вже ішла 6 ступка?
а з 2010 6ст. http://avtomarket.ru/catalog/Toyota/Cor ... 2010-2013/
-
Figaro, так ти ж мегана 2010 ніби хтів? 

- Figaro
- Контактна інформація:
Anix, та почитавши за ті мегани два дня поняв немоє)) розхід 7-7,5л, масла фільтра дорогі пздц... + я думав що вона більша) кароче передумав) тойотки рулять)
TRT
- Sluva
Рестайл вже йшов з 6-и ступкою,і ще буває крутіша комплектуха з омиавачами фарFigaro писав:Anix, та) а салон 100уо стоє з картами) я вже інтересувався![]()
- Stuff
- Ім'я:Віталік
- Дякував (ла): 15 рази
- Подякували: 29 рази
- Контактна інформація:
Figaro, заспокойся з тими машинами, збейся заливати бабло в не потрібне русло бо ти як Глейф тільки не на шроті 

количество слов не определяет качество речи...
- Sluva
Всі королли седани з 2007р.,модель Е150 які йшли в Україну,Росію,Європу збирались в Японії,в Росію на початках поставлялись тільки з роботом.В Турції збирались хечбеки і ліворульки які на ринок України і Росії офіційно не поставлялись.САХАР писав:Во всех источниках пишут что в Турции до 9 поколения и потом модернизировали и 11 поколение пошло опять там.В Питере собирали Камри и Короллы вроде тоже.Можна по Вину глянуть где сделана.
В Росії тільки кемрюхи збирали
- zEk
- Ім'я:Роман
Sluva писав: Запей,ні одна королла не зібрана в раші,Японія і Турція ,принаймі 08 рік
як власник корови - плюсуюсь до слівSluva писав: Всі королли седани з 2007р.,модель Е150 які йшли в Україну,Росію,Європу збирались в Японії,в Росію на початках поставлялись тільки з роботом.В Турції збирались хечбеки і ліворульки які на ринок України і Росії офіційно не поставлялись.
В Росії тільки кемрюхи збирали
-
Счас я вас удивлять буду
Своё сотрудничество по налаживанию выпуска Тойота Королла Японии и России началось со строительства завода в 2005 году. Местом для строительства автосборочного производства была выбрана Ленинградская область. Этим местом стали Шушары, где в 2007 году была собрана первая Toyota Corolla.
На фирме трудятся около 2 тысяч человек. Обучение и стажировку рабочие проходят на автомобильных производствах в Японии. В цехах производят сварку, покраску кузовов Corolla, а также их собирают до полной работоспособности. Качеству продукции предъявляются требования аналогичные заводам в Японии. Только в 2013 году из ворот компании выехало более 35 000 автомобилей.
Своё сотрудничество по налаживанию выпуска Тойота Королла Японии и России началось со строительства завода в 2005 году. Местом для строительства автосборочного производства была выбрана Ленинградская область. Этим местом стали Шушары, где в 2007 году была собрана первая Toyota Corolla.
На фирме трудятся около 2 тысяч человек. Обучение и стажировку рабочие проходят на автомобильных производствах в Японии. В цехах производят сварку, покраску кузовов Corolla, а также их собирают до полной работоспособности. Качеству продукции предъявляются требования аналогичные заводам в Японии. Только в 2013 году из ворот компании выехало более 35 000 автомобилей.
- Sluva
САХАР
Удівітєльний ти наш,удівіл нас хіба своїми лєвими джерелами інформації.Твої джерела попутали марки автомобіля :) ...
На тобі оф.сайт Тайоти Расєя:
https://www.toyota.ru/world-of-toyota/f ... index.json
http://mymirtoyota.ru/kakie-modeli-tojo ... ossii.html
https://auto.mail.ru/article/43541-toyo ... dnu_model/
Удівітєльний ти наш,удівіл нас хіба своїми лєвими джерелами інформації.Твої джерела попутали марки автомобіля :) ...
На тобі оф.сайт Тайоти Расєя:
https://www.toyota.ru/world-of-toyota/f ... index.json
http://mymirtoyota.ru/kakie-modeli-tojo ... ossii.html
https://auto.mail.ru/article/43541-toyo ... dnu_model/
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей