Але там така каша , що ппц
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Та мало б бути менше, це ж буде якась більше менш фікчована сума, бо за довідки як тут пишуть ціни від 500 до 1700, якщо 500 це ще більш менш можна сприйняти то 1700 це нереальне обдиралово, але не менш важливим є те, що справді змінять отримувача, як не як але якщо ціна зміниться не сильно, то вже краще нехай ті гроші підуть до держави а не баригам.Deep_Shadow писав:сервісний центр або нотаріус буде брати те саме. Змінився тільки отримувач, так як ці приватні будки біля районних МРЕВ думаю були самих начальників МРЕВ.
MRE писав: Кабмін ліквідував необхідність надавати довідку-рахунок при реєстрації автотранспорту.
Відповідну постанову уряд схвалив на засіданні в середу.
а я от боюсь віддавати по генералціdiesell писав:Кароче, снять тазик с учета и поставить не удалось! Справки не. Действуют, но их тулят. Новый закон будет действовать со вторника.у нотариуса продаж стоит2000гр.
![]()
В общем отдали по генералке на 3месяца. А там пускай сам разберается. Кароче-МРЕО это ужас. Ниц там не меняется. Только все хуже. И сложнее.
Це як? Що за "документ"?diesell писав: Нотариус дает документ, подтверждающий что ты уже не являешься хазяином авто с такого то числа.
Щоб усе працювало, необхідно дати доступ Центрам МВС до відповідних баз.M@sTeR писав:тепер виходить, що зняти з обліку Тернопільське авто буде не можливо у Львові чи іншій області по дорученню... Звідки ж візьметься той витяг![]()
![]()
![]()
Може я щось не шарю...поправте
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей