Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Буст контролер
Ledokol
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: Буст контролер

Повідомлення Ledokol » Сер, 14 травня 2008, 13:00

Topol писав: Вважай щоб твій комп зрозумів той наддув. Інакше буде збіднена суміш і піпа двіжку прийде дуже скоренько. Швидше ніж будеш очікувати.
...легко в тебе така херня може бути-ти міняєш к-ть повітря-а як в тебе зміниться к-ть бензину?...як в тебе спрацює мозок авто??....
...а Вася напевно говорив про мій блоу-офф....штатний....він мені перекидав його на NurboXs RFL....

Ledokol
Контактна інформація:

Повідомлення Ledokol » Сер, 14 травня 2008, 13:53

Вот такий датчик краще було ставити))
viewtopic.php?f=7&t=4564

RED_Spider
Тюнінг клуб
Стать:чоловік

Повідомлення RED_Spider » Сер, 14 травня 2008, 14:54

Ledokol писав:Вот такий датчик краще було ставити))
viewtopic.php?f=7&t=4564
ну я розумію що тобі його продати треба :)
Ledokol писав:
Topol писав: Вважай щоб твій комп зрозумів той наддув. Інакше буде збіднена суміш і піпа двіжку прийде дуже скоренько. Швидше ніж будеш очікувати.
...легко в тебе така херня може бути-ти міняєш к-ть повітря-а як в тебе зміниться к-ть бензину?...як в тебе спрацює мозок авто??....
...а Вася напевно говорив про мій блоу-офф....штатний....він мені перекидав його на NurboXs RFL....
мда а от тут ви мене озадачили :| на рахунок компа незнаю
бензонасос точно справиться заводський качає 150 але буду брати на 225

і доречі в мене форсунки без електромагнітного клапана
до них ідуть трубки від отакої байди
image500.jpg

Topol
Ім'я:Комісар Катані

Повідомлення Topol » Сер, 14 травня 2008, 17:00

Друзяко, моя тобі порада. Перш за все взнай, який тиск "розуміють" мозги. В мене наприклад до 1 бара, більше - двіжок вмирає просто за пару десятків км якщо жати тапку, горять поршні, є живі приклади.
А друга проблема, що 0.45 - це означає що двіжок напевне без пониження ступеня стиску сильного, бо наддув маленький. Тому є імовірність що ти таки зробиш йому хандєц. Детонація і все таке.

Їзди на такому і насолоджуйся. 8.7 до сотні - то файно.

Andre
Ім'я:Andre
Номер:ANDRE
Контактна інформація:

Повідомлення Andre » П'ят, 16 травня 2008, 12:30

блін куда я попав. чуть живіт не надірвав :D :D :D

Тополь походу ваабще нулячий повністю
1. поверше в тому що німецькі машини найкращі - спірне питання,
а щодо того що трубочку в салон і можна регулювати надув датчиком - це канешно сильно сказано :shock :happy :happy :happy

Кароче пацанчеги - турбована машина відрізняється від атмосферної, тільки тим, що її можна швидше "загнати", такими умілими ручками і помислами як у вас.

Моя вам порада - їздіть на стоці. І тратьте гроші на квіти своїм дівчатам, прогулянки, пянки мобілки і т.д.

Якщо ж у вас турбо машина і ви хочете щось зробити - зверніться до професіоналів - їх в україні багато.

ЗАУВАЖУ, для Запа, і йому подібних. НЕ МАЮ НА УВАЗІ СЕБЕ і свою компанію. Ми працюємо виключно з японськими та деколи з американськими авто.
АВЦР можна купити будь-де і будь в кого в цілому світі коштує однаково - навіть у мене. Також його можна купити в Олега з Турбогаража, або в мене по такій же ціні. Або ще в мене на форумі в темі барахолка тіп продає б.у. за 350 баксів.
ASO-motorsport
BORLA Ukraine
AMERICA UA

RED_Spider
Тюнінг клуб

Повідомлення RED_Spider » П'ят, 16 травня 2008, 12:44

Andre писав:Моя вам порада - їздіть на стоці. І тратьте гроші на квіти своїм дівчатам, прогулянки, пянки мобілки і т.д.
ага ви їздіть на стоці а я буду на тюненій :happy
Andre писав:Кароче пацанчеги - турбована машина відрізняється від атмосферної, тільки тим, що її можна швидше "загнати", такими умілими ручками і помислами як у вас.
неспорю якщо неправильно підвищувати потужність двигуна то його можна безпроблем загнати
з цих моторів народ умудряється зняти 320 коней і нормально їздити
в мене покищо таких планів нема максимум шо я хочу зняти це до 200 коней

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » П'ят, 16 травня 2008, 13:33

RED_Spider, я би тобі для початку радив почитати оцю статтю
http://redpower.nm.ru/turbotema.html - там насправді багато корисного можна почерпнути.
Управление давлением наддува?
Принцип регулировки давления наддува таков, что часть давления идущего на актуатор клапана wastegate стравливается в атмосферу, чем больше стравливается, тем давление больше, чем меньше, тем давление меньше.
Для удобства изменения давления наддува стоит раскошелится на буст-контролер, это решение в итоге окупит себя, возможностью настройки нужного давления в зависимости от передачи и быстрого изменения максимального давления в зависимости от погодных условий. Неплохой выбор - буст-контролер APEXi AVC-R.
Возможно применение механического буст-контролера, это бюджетный вариант позволяющий настроить только максимальное давление, оно будет едино на всех передачах.
Самый извращенский вариант регулировки давления наддува, с помощью тройника омывателя и карбюраторных жиклеров, регулируется методом подбора жиклеров :)
По поводу настройки
Настройка программы управления?

Настройку программы управления нужно доверить профессионалу!
Деструкционные процессы в турбо моторе происходят гораздо быстрее, нежели в атмосферном. При бедной смеси и неправильных углах зажигания, самое хорошее, что вас может ждать это пробой прокладки головки блока, в худшем, прогар поршня и погнутые шатуны. Также возможно повреждение турбокомпрессора при отстрелах в выхлопную систему, особенно это не любят компрессоры на шарикоподшипнике, достаточно нескольких отстрелов для появления значительного осевого люфта.

RED_Spider
Тюнінг клуб

Повідомлення RED_Spider » П'ят, 16 травня 2008, 14:18

дякую vovka за статюю прочитав її до кінця турба в мене з заводу стоїть (Garrett AiResearch T3) :)
коли почав цікавитись встановлення буст контролеру я ще до того як тут запостив цю тему перечитав купу форумів по тюнінгу цих моторів від деяких статей очі на лоба лізли від інших спати хотілося
тому впринцепі майже вс що прочитав вже знав
всетаки буст контролеру стояти на мому двигуні :) правда після того як двигун буде стояти на моїй машині :D

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 30 гостей