Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
але з тебе би грошей не взяли а просто би сказали шо не будемо тобі робити, а тут зверни увагу взяли гроші (іто не малі як на жигуля) а нічого не зробили а ссилаються на то шо їм хтось мозги виносить.Петро писав: якшо би я стояв біля машини і казав майстру як і шо робити,то певно в нас тут би був посланий нахер відразу
почитав і нігде не побачив шоб писали шо все таки голову зробили, він так само як і інші пише шо проблема у власнику автоDexter писав: почитай що пише CAT
Я це сказав ще до розборки мотораdiesell писав: Теперь бы до всех остальных ОХМУРЕННЫХ форумчан, дошло, кто и что есть ТС и пачему получается такой цирк!!!
Dexter, AVP_6,andrewdor писав: CAT,
Це немає значення, хто такий Інфернал і яка він особистість.
Ну хз, якшо би наприклад про мій сервіс говорили от таке як тут інфернал говорить, а я був впевнений шо все добре зробив, то би вже давно заїхав де там та голова лежить і показав - от це і це зробили, а тут якось так мутно - виставляють предяви а ніхто нічого не каже і не старається довести свою правотуCAT писав: І зробили її походу класно
все прочитав і слідкував за темою з самого першого дня її існуванняСАХАР писав: Прочитай всю тему от начала до конца и потом делай выводы.Не имеет дизель никакого отношения к голове.
Я то вже давно кажу, а всі сидять і попкорн жуютьMu$daY писав: Пацани тут проблема не в людях, тут проблема в наркотиках. При чому в тяжких
Ага) Так) Мені заплатили за то щоб я тут захищав Сергія та інших сервісменів які робили ту машину)Denja писав: CAT, Ти тепер лице заангажоване Факти доробки голови є?
Счас пари примет кто и Инфернал пойдет тест здавать на наркотики если конечно появится еще тут.Mu$daY писав: Пацани тут проблема не в людях, тут проблема в наркотиках. При чому в тяжких ставлю 20$ шо то причина резонерства головного героя пєси
-пака жыв!AVP_6 писав: Запамятаєте - клієнт завжди правий
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей