Бортовики наших автомобілів та мотоциклів

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
ВАЗ 2107i 1,5
andreyclk
Стать:чоловік
Дякував (ла): 143 рази
Подякували: 63 рази
Re: ВАЗ 2107i 1,5

Повідомлення andreyclk » Суб, 14 листопада 2015, 12:21

Romko писав: ЗБЕРІТЬ ПАЦАНУ МОТОР!!!
:team

diesell
Ім'я:Денис
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення diesell » Суб, 14 листопада 2015, 14:48

Dexter, кто знает как я работаю-им пофиг на эти форумные сказки!
Я всегда готов ответить на те притензии которые мне выставит клиент! Люди молчат, бо конкретики нет! Я практически всегда на СТО! WELCOM! Я это говорю всегда всем!
И маленькое НО- я не имею отношения к работам по мотору Макса!!! Есть его мотористы, которые ему проводили роботы. В е нюансы обговаривались им с ними ЛИЧНО! Оплата тоже! Поэтому, сам понимаешь! Если есть притензии по моей работе- ПОВТОРЯЮ в СОТЫЙ РАЗ- всегда готов на контак и решения проблем, касающихся меня!!! :beer
А ПРИБЛУД- мне не надо!
050-430-99-66 Денис

andrewdor
Ім'я:Андрій
Номер:-------
Дякував (ла): 30 рази
Подякували: 43 рази
Контактна інформація:

Повідомлення andrewdor » Суб, 14 листопада 2015, 15:07

Не люблю судити і обговрювати любу ситуацію, де немає всіє інформації.
А тут, або стерті повідомлення, або взагалі якійсь цирк-балаган.
1. Сервісники поливають один одного брудом (це напевно головна риса Сервіс майстрів), не розуміючи, що в загальному, втрачають репутацію всі разом.
2. Сам, Інфернал (Макс), говорить дуже багато, але при тому багато чого скриває, і то робить с себе "кинутого", то каже що претензій немає. Важко зрозуміти бажання скрити всі подробиці, особливо від людей, які можуть по незнанню, попасти в таку саму ситуацію як і він. І допомогти іншим не попасти так само.

Краще б Інфернал описав повністтю, всю ситуацію, вкаже імена всіх кривдників і висуне обгрунтовані скарги, які зможуть підтвердити інші. (фото і т.д.)
Зараз перечитавші всі пости Інфернала можу чітко сказати тільки що він дуже мутний. Чоловік дав комусь 6000грн, в нього по сути їх забрали і він навіть не намагається спитати за ці гроші. Якусь запчастину хтось поставив криво і треба переробити, знову жодної претензії і вимоги виправити.

Дуже все мутно, зі всіх сторін.
Для себе зробив висновок, не звертатись на лєві сервіси, це раз. Обходити геніальних кулібінів два, і запропонувати Інферналу зробити на протязі 3-х років супер ремонт супер двигуна, за 20к, 50% передоплата.

Doktor
Ім'я:Ігор

Повідомлення Doktor » Нед, 15 листопада 2015, 14:35

треба створити FAQ по темі бо я вже замучився читати кілометри тексту :D
коли чекати наступну серію?

за той час обсиралова зібрались б всі майстри і склали б за 2 дні людині мотор, думаю то не так велика втрата. :facepalm
Пі по новому

diesell
Контактна інформація:

Повідомлення diesell » Нед, 15 листопада 2015, 14:49

Doktor, вся проблема в том, что сам власник авто, не знал что он хочет делать. И этим всем .оебал всех мастеров.
Перед тем как он апять забрал авто, его предупредили, что теперь все притензии по работе и траблам, к тому к кому он забирает. Тоесть, кто последний тот и папа. Был бы он нормальный, то все было бы О.К. :facepalm
Так же, много натуральной инфы и фактов-скрыты, прополо и не офишируется. Так же не говориться правда.
Поэтому куча непоняток.
P.S. У меня на СТО, машина была в рабочем состоянии. Надеюсь, Макс в этом врать не будет. Снялся мотор и поехал к Димону на ремонт в сборе. После чего, машина на эвакуаторе уехала туда же, так как я переезжал. Дальнейшее ее история в 3месяца, покрыта тайной.... Знаю только то, что за это время был разобран мотор, нанеаен хон и вроде бы все. :facepalm
050-430-99-66 Денис

Doktor
Ім'я:Ігор

Повідомлення Doktor » Нед, 15 листопада 2015, 17:06

diesell, які можуть бути вимоги від того допотопного двигуна якщо він будується на атмосфері? Доробити голову, вал дати, блок шліфанути, облегчити, що треба зібрати до купи настроїти і забути.
Які вимоги інфернант висував? Типу сьогодні будуємо трубу,завтра компресор після завтра атмосферу? Чи казав сьгодні хон, а завтра дзеркало?
Чи він визначав наскільки точити сідла і які давати пружини?
Що взагалі складного у зборці 60 річного тракторного мотора? Ця тема вже юзана переюзана , просто цікаво почути конкретні вимоги які ставив інфернант до двигла і тоді стане ясно як так сталось
Пі по новому

rubilnik
Ім'я:Роман
Номер:АТ
Дякував (ла): 10 рази
Подякували: 10 рази

Повідомлення rubilnik » Нед, 15 листопада 2015, 18:11

diesell писав: Я всегда готов ответить на те притензии которые мне выставит клиент! Люди молчат, бо конкретики нет!
не хотів нічого тут писати, але вже... тобі тут стопіцот раз висунули претензію по хрестовині, а ти і далі як попугай повторяєш одне і то саме :facepalm
Dimidrol, хоть хтось з тих майстрів приїхав? чи як завжди, тільки інфернала дураком можуть в інтернеті зробити?

diesell
Контактна інформація:

Повідомлення diesell » Нед, 15 листопада 2015, 18:45

rubilnik, ты что, трудный?
Времени обсусоливания этих паражняков прошло много. Макс знает где я, знает адрес и телефон!!! Пачему я до сих пор не услышал от него ни одного вопроса в живую?! Только его 'адвокат' выписует и выгораживает тут свою жопу?!
Научись с начала читать нормально! :facepalm
Вообще, мне большой .ох на этот цирк, который тут происходит.
А ты тут нашолся такой разумный... :facepalm
Макс приедет ко мне или позвонит, и мы решим с ним все проблемы, которые касаются моей работы!!! Написал в сотый раз, для тех кто в танке и для ТЕБЯ ЛИЧНО!!! Успокоило?! :(
050-430-99-66 Денис

diesell
Контактна інформація:

Повідомлення diesell » Нед, 15 листопада 2015, 18:52

Doktor, тут зарегестрированы все участники этого процесса.
Делать испорченный телефон-бестолку. Все имеют координаты друг друга, могут созвониться и все порешать и рассказать. Что, про что, как и зачем говорил и собирался делать.
Точно знаю то, что мотор и машина простояла у Димы 3 месяца и за это время был нанесен хон и что то исчо сделано.
Дальше Макс звонил, жаловался, спрашивал чи нет исчо кого то, кто может собрать ему авто. Он получил координаты людей и дальше сам с ними все распедаливал и добазаривался за работу.
Что из этого всего вышло- частично правдиво описано на форуме!
050-430-99-66 Денис

diesell
Контактна інформація:

Повідомлення diesell » Нед, 15 листопада 2015, 18:55

Infernal One, Максим !!! При всех говорю, что если есть вопросы по крестовине, приезжай-решим без вопросов!
050-430-99-66 Денис

CAT
Ім'я:Данило
Контактна інформація:

Повідомлення CAT » Нед, 15 листопада 2015, 18:56

Кароче історія для мене тепер прояснилась. Поспілкувався вживу з деякими людьми, які мають безпосереднє відношення до ситуації. Та вся писанина на форумі вже давно перетворилась на повний бардак в якому не найдеш правди. Крім ситуації з ВАЗ 2107 Максима тут судячи зі всього повилазили ще і старі образи, непорозуміння між сервісами... Кароче все дуже складно, якщо пробувати розбиратись зпочатку.
Але по конкретній ситуації з ремонтом 2107 мені особисто тепер все ясно. Власник, Максим, він же InfernalOne, дуже складна людина, в більшості випадків сам не знає чого хоче, а тим більше не знає техчастину, але тим не менше виносить всім мозок бо поводиться так, якби всі розуми поїв і краще за всіх майстрів знає як робити. Згадайте той срач коли він всім доказував, що ВАЗ 2107 то найліпша в світі машина і ми всі ідіоти бо їздим на сучасних, технологічних і кращих по всіх параметрах тачках. Всі вже забули за то, через жаль до нього бо йому ніхто не може мотор зробити... А підхід до спілкування з майстрами в нього такий ж як при доказуванні що ВАЗ 2107 то супермегаідеал... І ще крім того, людина любить вживу поговорити одне, а потім прийти додому, начитатись форумів, поговорити з тим чи тамтим і писати тут вже зовсім інше... Людина намутила фігні і 99% вини лежить на ньому самому.
Але я в шоці з того, як через якусь 2107 власник якої сам не знає чого хоче від того життя, тут розвели срач в якому один сервісмен готовий їхати битись з іншим, навіть на безпосередні погрози перейшли вже...
Думаю, ту машину вже ніхто з тюнерів у Львові робити не буде. Хіба сток зберуть на якомусь простому сервісі. Тому Максим, якщо ти дійсно хочеш колись на ній їздити то хай Дімон вже її докінчить, буде робити місяць то хай робить місяць, пів року то пів року. Головне, щоб ти не міняв знов всю концепцію і віз її кудась на евакуаторі бо вона тоді ніколи їздити не буде...
Прошу вибачення за нехороші думки в сторону Сергія, не знав про кого мова, тому припустив варіант розводу. Але коли вияснилось що це за людина то стало ясно, що проблема тут у власнику машини, а не тому чи іншому сервісі...

п.с. мотор від ВАЗа класікі не крутиться в 8000 оборотів з стоковим низом
п.п.с. виявляється коробку на тій тачці ще раніше робив Калян, і мяко кажучи не був задоволений поведінкою Максима. Ну хто хоче знати більше то хай сам спитає в Колі що там було...
п.п.п.с. дивно, як ніхто ще не вламав Максиму за всі його діяння...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор

САХАР
Ім'я:А
Дякував (ла): 11 рази
Подякували: 102 рази

Повідомлення САХАР » Нед, 15 листопада 2015, 19:01

diesell, это типо ты должен метнутся и переделать крестовину неизвестно кем упоротую и т.д.так как машина прошла через туеву кучу рук.
п.п.п.с. дивно, як ніхто ще не вламав Максиму за всі його діяння...
Я уже эту догадку вчера или позавчера писал.
Запчастини,ремонт та діагностика б.у.VAG

diesell
Контактна інформація:

Повідомлення diesell » Нед, 15 листопада 2015, 19:03

CAT, неужели ! Ты попал в 10 , пообщавщись с людьми и понял суть истории.
Теперь бы до всех остальных ОХМУРЕННЫХ форумчан, дошло, кто и что есть ТС и пачему получается такой цирк!!! :facepalm
050-430-99-66 Денис

andrewdor
Контактна інформація:

Повідомлення andrewdor » Нед, 15 листопада 2015, 19:04

rubilnik,
Інфернал сам мутить воду і нічого толком не говорить.
Навіть в довгому привідкритті таємниці, він все одно не називає реальних героїв, і не висуває до них претензії.
Думаю більшість людей, що тут спілкуються, як би замовили якусь роботу і оплатили за неї, не мовчали би і намагались вивести на чисту воду кидал.
Таке було з "донєцким" мало хто мовчав і не намагався його знайти.

Маєш претензію до Дізєля, так напиши йому і застав виправити косяк. Це його сервіс і клієнту все рівно, які майстри працювали в нього на сервісі. Звертався клієнт власне до нього і очікував якісного обслуговування.

Якщо хтось порадив мені свого колегу який мені кине, я буди мати питання власне до того, хто мені порадив такого партнера (зі слів Інфернала, він навіть не мав прямого звязку з Євгеном з Одесси) Виникає питання, чи взагалі такий існує, і чи він знає що став персонажом неприємної історії.

Знову ж скажу обговорювати тут немає чого.. Не має інформації, тільки взаємне обливання брудом і погрози.
Читати цікаво, але обговорювати не варто.

diesell
Контактна інформація:

Повідомлення diesell » Нед, 15 листопада 2015, 19:07

САХАР, по панятиям, :-) , вломать нужно было бы 2им.... :sing
Я не хочу сраться с Максом. Да, он был моим клиентом. Да, мои механики могли допустить проеб с крестом. Я не хочу выглядеть говном в данной ситуевине, поэтому готов обсудить с Максом нюансы трабла и если это мой трабл-порешать его!
Хотя, можно было бы и послать .ах, так как тачка прошла кучу рук и хз кто и что в ней мутил. :sing
050-430-99-66 Денис

diesell
Контактна інформація:

Повідомлення diesell » Нед, 15 листопада 2015, 19:10

andrewdor, я лично знаю 5 человек из 6. Они все живые и нормальные люди. Просто один чел, далеко от нас.
Так же его очень хорошо знает Юра Рос.
050-430-99-66 Денис

САХАР

Повідомлення САХАР » Нед, 15 листопада 2015, 19:17

После установки этой крестовины ты и проверить не мог на биение так как машина не ехала.Хочет переделать пусть привезет и переделается-тут то пишет что ты должен ехать к нему и делать.

andrewdor
Контактна інформація:

Повідомлення andrewdor » Нед, 15 листопада 2015, 19:30

CAT,
Це немає значення, хто такий Інфернал і яка він особистість.
Любий Сервіс - це продаж товару, в данному випадку це послуга (ремонт, тюнінг, немає значення)
Інфернал клієнт, він замовив товар, продавець погодився і мусить виконати взяті на нього зобов`язання.
Якщо Інфернал як клієнт не адекватний, то треба відмовитись від продажі товара - надання послуги і т.д.
Те що він не має знань і досвіду, також немає значення.
Багато хто вдома робив ремонт і не знає досконало всіх особливостей. Для того є консультанти, продавці, майстри і т.д.
В мене робили сантехніку, я навіть не знав що означає півдюйма чи три четверті, але профі зробили все нормально і воно працює. Робили електрику, я також не знаю що таке "узо", але воно стоїть і дітей не вдарить током, навіть якщо вони запхають щось в розетку.

Тобто я бачу всеж такі дві сторони винні.
1 Інфернал, який заварив всю кашу і скриває інформацію і говорить якімось натяками
2. Це майстри, які не поважають клієнта і самі себе. Десятки раз стикався з людьми які не на свому місці і вся справа від цього страждає.

САХАР

Повідомлення САХАР » Нед, 15 листопада 2015, 19:35

andrewdor, Надо было стоять над сантехниками и заставлять их вкрутить полдюйма в три четверти и настаивать что так должно быть потому что ты прочитал в нете.Там как то так и было :-)

diesell
Контактна інформація:

Повідомлення diesell » Нед, 15 листопада 2015, 19:52

САХАР, это чудо примерно так и поступало... :facepalm
050-430-99-66 Денис

Відповісти